- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.001
Ay atarım atarım bu ay stersten sinirden arındım geldim pozifit enerji yayıcam bu ay inşallahHadi bakalım buraya da at merak ederizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay atarım atarım bu ay stersten sinirden arındım geldim pozifit enerji yayıcam bu ay inşallahHadi bakalım buraya da at merak ederizz
Dur bakalım inşallah gerekmkalmaz bır dahakı aya ama kalırsam da denıcemEvet kavga et sonra da amacın aklına gelsin çök üstüne
Ooohhh süper bize de iyi enerjilerini gönderAy atarım atarım bu ay stersten sinirden arındım geldim pozifit enerji yayıcam bu ay inşallah
Maşallahh ya azminle zafer senin olmuş çok iyi olmuşşÖyle canım. O kadar hedefe kitlendim ki adam kıpırdamadı bile sadece yattı ama ben pes etmedim
Evet sizden başka kimseye anlatamayacağım bir anıO zaman da çok gülmüştüm zaten komik bir anı oldu size
İnşallahhDur bakalım inşallah gerekmkalmaz bır dahakı aya ama kalırsam da denıcem
İnşallah canım o Ağustos ayı konsepttiydi zaten temmuz ayı da tek gecelik ilişkilerin konsepti. Eylülü de siz belirleyinDur bakalım inşallah gerekmkalmaz bır dahakı aya ama kalırsam da denıcem
Bakalım bu aydan ne çıkcak bende bekliyorumİnşallah canım o Ağustos ayı konsepttiyse zaten temmuz ayı da tek gecelik ilişkilerin konsepti. Eylülü de siz belirleyin
Evet yaa doğrular nitelikte inşallah inşallahhAyyy inşallah öyledir baksana örnekleri bile var
Öyle canım. O kadar hedefe kitlendim ki adam kıpırdamadı bile sadece yattı ama ben pes etmedim
Pes etmedin ve başardın analığın zorluğu daha oralarda başladı bak ayy ben de burada konuştuklarımızı başkalarıyla konuşamam bazen düşününce çok komik geliyor. Her şeylerimizi biliyoruzEvet sizden başka kimseye anlatamayacağım bir anı
Ayy aynen öyle. Ben normalde çok ketum biriyimdir. Hele ki böyle konularda çok ciddiymdir. Amma velakin burası beni de +18 yaptı ama pişman değilim Hepimizin amacı aynı duası aynı. Bu yolda birbirimize böyle destek olacaksak böyle olsun. Yeter ki birbirimize iyi gelelim, kendimizi yalnız hissetmeyelim sonra da bebişlerimizi kucağımıza alalım sırasıylaPes etmedin ve başardın analığın zorluğu daha oralarda başladı bak ayy ben de burada konuştuklarımızı başkalarıyla konuşamam bazen düşününce çok komik geliyor. Her şeylerimizi biliyoruz
bu çok iyiydiBallarım canlarım kardeşlerim ablalarım ben 2.5 senedir gebelikle alakam yok oğlumdan sonra şans gebe kaldım oda düşük oldu ilk gebelikte doktor ilaç öyle Hamile kaldım banada bilgi yükleyin accık ortam değişmiş gebelik bilgileri değişmiş takipler değişmiş ben bir tek ovilasyon takip ediyom Folikasit kullanıyorum sizdende dinlerim neler yaptığını koca dövmekten başka
Bende olmadı canım ama bazı arkadaşlar yazmıştı bunuAy kizlar karnıma iğneler batıyor gibi oluyor. Gebe olanlar böyle oldu mu sizde ? IADK
Seninle bat yakın kuzum aynısı bende de varAy kizlar karnıma iğneler batıyor gibi oluyor. Gebe olanlar böyle oldu mu sizde ? IADK
Kaç haftalık kardeşim gebelik ilerledikçe karın Rahim büyüyor ondan olur yani bende çatlaklar böyle oluşmuştuAy kizlar karnıma iğneler batıyor gibi oluyor. Gebe olanlar böyle oldu mu sizde ? IADK
Ovulasyon düzenli ilişki sağlıklı beslenme vitamin takviyesi benim yöntemler bu bir de bu ay birkaç kez çörek otu kuru yedim. Eşime de çakşır suyu içiriyorum baya faydalı benceBallarım canlarım kardeşlerim ablalarım ben 2.5 senedir gebelikle alakam yok oğlumdan sonra şans gebe kaldım oda düşük oldu ilk gebelikte doktor ilaç öyle Hamile kaldım banada bilgi yükleyin accık ortam değişmiş gebelik bilgileri değişmiş takipler değişmiş ben bir tek ovilasyon takip ediyom Folikasit kullanıyorum sizdende dinlerim neler yaptığını koca dövmekten başka
Ah amin amiin insallah hepimiz tadalım o duyguyu Dediğin gibi hepimizin istedigi aynı en iyi biz anlarız birbirimizi burada ki iletişimi de çok seviyorumAyy aynen öyle. Ben normalde çok ketum biriyimdir. Hele ki böyle konularda çok ciddiymdir. Amma velakin burası beni de +18 yaptı ama pişman değilim Hepimizin amacı aynı duası aynı. Bu yolda birbirimize böyle destek olacaksak böyle olsun. Yeter ki birbirimize iyi gelelim, kendimizi yalnız hissetmeyelim sonra da bebişlerimizi kucağımıza alalım sırasıyla
Ama ben daha değilim de ya üşüttüm batima daha var kuzum 7 veya 6 kaldiKaç haftalık kardeşim gebelik ilerledikçe karın Rahim büyüyor ondan olur yani bende çatlaklar böyle oluşmuştu
Testte pik gördüğün günle beraber 3 gün önemli öncesinde de gün aşırı birlikte olmakta fayda var canım onun dışında benimde bildiğim pek birşey yokBallarım canlarım kardeşlerim ablalarım ben 2.5 senedir gebelikle alakam yok oğlumdan sonra şans gebe kaldım oda düşük oldu ilk gebelikte doktor ilaç öyle Hamile kaldım banada bilgi yükleyin accık ortam değişmiş gebelik bilgileri değişmiş takipler değişmiş ben bir tek ovilasyon takip ediyom Folikasit kullanıyorum sizdende dinlerim neler yaptığını koca dövmekten başka