Saol canım aynen öyle dua etmekten başka elden bişey gelmez rabbim hepimizin yüzünü güldürsünBu arada sende transfer olmuş un rabbim inşallah hayırlısıyla müjdelendirir seni inşallah ..belirti arama bırak..dua et canım..bol bol dua..
Aynen öyle aslında pozitif mesajlara inanan biriyim bende sanki benimleler gibi davranıyorum ama olumsuzlukta sarmıyor değil içimi, hayırlısı olsun diyelim bekleyip görcezHayırlı sabahlar hanımlar ❤
@chagiless bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin. 9 ay sonra kucağında bebeğini görmeni nasip etsin..
Askk1122 N Narinimmmm galiba test günü yaklaştıkça umutlar sönüyor. Benim ilk günler daha iyidi oldu dedim ama şuanda olmadı diye içim içimi yiyor. Bekleyip göreceğiz elimizden geleni yaptık varsa nasibi olur. y
Ben eşime hep "olmazsa çay demlerim, içeriz! " diye teselli hazırlıyorum
Benim 12 kasım test ve batBu arada test tarihi yaklaşanlar adet tarihleriniz nezaman? Mesela benim 13 Kasım test 16 Kasım batgelmeyesice
Yadee canım doktordan gelıyorum kesemizi gördük cok sukur darısı bekleyenlerin basına inşallah
İgne Vurduk taze transfer olduÇatlama iğnesi vurmamișsan apaçık merhaba ben burdayım diyor
İgne Vurduk taze transfer oldu
Ama ignenin uzerinden tam 16 gun geçti gebelik testine bakmaya cok korkuyorum
Bunda yapabildim sadece
Merhaba hayırlı olsun. Bende 39 yaşındayım ama rapor alabiliyor muyuz? Yanı 40 yaşdan gün almaya başladığım için rapor hakkım yok diye biliyordum canım.Merhaba güzel anne adayları. Bende tüp bebek için Ağustos ayında İstanbul Zeynep Kamil Hastanesi'nde işlemlere başladım. Tahliller ve uzun prosedürler sonucunda raporumu aldım. Aralık ayında ki adetle tedavi başlayacak sanırım, Aralık ayına gün verildi. Sabırla bekliyorum. 39 yaşında düşük amh ile başladık Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
28 yaşındayım ilk deneme taze transfer 5. Gün embriyosuMoral olsun bizlere seni de listeye eklemek istiyorum.
Yaş? Kaçıncı deneme? Kaçıncı gün embriyo transferi oldu?
Kesinlikleeeee canımKuzum bende hissediyorum ama bazi insanlarda var bu yetenek keske olmasaydi..ben gecen ay 1. Transferimde 4. Gun hungur hungur agladim esim sasirdi kizdi ama anliyorsun yoksa
Tedavin hayırlı olsun inşallah canım...Merhaba güzel anne adayları. Bende tüp bebek için Ağustos ayında İstanbul Zeynep Kamil Hastanesi'nde işlemlere başladım. Tahliller ve uzun prosedürler sonucunda raporumu aldım. Aralık ayında ki adetle tedavi başlayacak sanırım, Aralık ayına gün verildi. Sabırla bekliyorum. 39 yaşında düşük amh ile başladık Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Ben 80 doğumluyum ve rapor hakkımın olduğunu söylediler ve aldımMerhaba hayırlı olsun. Bende 39 yaşındayım ama rapor alabiliyor muyuz? Yanı 40 yaşdan gün almaya başladığım için rapor hakkım yok diye biliyordum canım.
Allah razı olsunTedavin hayırlı olsun inşallah canım...
Ya korkma ne güzel hamilesin bence kesin...
Bende 80 doğumluyum Mayıs ay. Belki bende rapur için denemeli miyim acaba ya? Sen aralıkta mı başlayacaksın?Ben 80 doğumluyum ve rapor hakkımın olduğunu söylediler ve aldım
Ben 80 doğumluyum Ekim ayında doğum günüm dü bana çıktıysa sizede çıkar diye düşünüyorum vakit kaybetmeden başvurun benceBende 80 doğumluyum Mayıs ay. Belki bende rapur için denemeli miyim acaba ya? Sen aralıkta mı başlayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?