Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bu arada sende transfer olmuş un rabbim inşallah hayırlısıyla müjdelendirir seni inşallah ..belirti arama bırak..dua et canım..bol bol dua..
Saol canım aynen öyle dua etmekten başka elden bişey gelmez rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Aynen öyle aslında pozitif mesajlara inanan biriyim bende sanki benimleler gibi davranıyorum ama olumsuzlukta sarmıyor değil içimi, hayırlısı olsun diyelim bekleyip görcez

Merhaba güzel anne adayları. Bende tüp bebek için Ağustos ayında İstanbul Zeynep Kamil Hastanesi'nde işlemlere başladım. Tahliller ve uzun prosedürler sonucunda raporumu aldım. Aralık ayında ki adetle tedavi başlayacak sanırım, Aralık ayına gün verildi. Sabırla bekliyorum. 39 yaşında düşük amh ile başladık Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

İgne Vurduk taze transfer oldu
Ama ignenin uzerinden tam 16 gun geçti gebelik testine bakmaya cok korkuyorum
Bunda yapabildim sadece

Moral olsun bizlere seni de listeye eklemek istiyorum.
Yaş? Kaçıncı deneme? Kaçıncı gün embriyo transferi oldu?

Merhaba hayırlı olsun. Bende 39 yaşındayım ama rapor alabiliyor muyuz? Yanı 40 yaşdan gün almaya başladığım için rapor hakkım yok diye biliyordum canım.

Tedavin hayırlı olsun inşallah canım...

Merhaba hayırlı olsun. Bende 39 yaşındayım ama rapor alabiliyor muyuz? Yanı 40 yaşdan gün almaya başladığım için rapor hakkım yok diye biliyordum canım.
Ben 80 doğumluyum ve rapor hakkımın olduğunu söylediler ve aldım

Merhaba arkadaşlar bende adetimin 2.günü gidicem Ne yapılacak bilmiyorum mikro enjeksiyon olacak eşimden kaynaklı sorun var. Bende herşey normal sizce tutma şansı nekadar?

Bende 80 doğumluyum Mayıs ay. Belki bende rapur için denemeli miyim acaba ya? Sen aralıkta mı başlayacaksın?
Ben 80 doğumluyum Ekim ayında doğum günüm dü bana çıktıysa sizede çıkar diye düşünüyorum vakit kaybetmeden başvurun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…