• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canım sen idrar testi yapmışsın inşallah kan testinde pozitifi görürsün. İlk denemen tutmuş muydu. Ben de memorialde 3 transfer oldum dondurulmuşlardan.. 2 kere tuttu.. kalpleri atmadı.. ama bir türlü yöntem değiştirmediler. Ben de senin gibi dondurulmuşlardı çözüp Pgt mi yapsak dedim.. bir kere dönmüş oldukları için çözmek ve tekrar dondurmak lazım dediler yine de kararı bana bıraktılar ama benim iki kötüden birini seçmeye gönlüm razı değil artık.. 3 döndürülmüşüm kaldı 7 taneden ne ayapacağıma karar veremedim.. Sana tavsiyem Semra kahraman la mutlaka görüş.. ben artık bu doktorların akşam her seye birlikte karar verdiğine inanmıyorum çünkü .. hep öyle diyorlar akşam Semra Hn görüyor dosyaları diye.. inanmıyorum
Canim benim ilki de tutmadi..galiba bu da tutmadi yuksek ihtimal..bence de tum dosyalari gormuyor imkansiz semra hanim
.benim 6 tane daha var 2 serli dondular ya i 3 transfer hakkim daha var..simdi yine ara vermeden aralik.ocak transferi icin calissam mi bilemiyorum cok yoruldum 2 sinin de tutmamasi yani oyle herkese denk gelen bi yuzde degil bence..var bi sorun ama bilemiyorlar bazen..cunku gorunurde her seyim gayet iyi esimde sadece ileri biz biraz yavas o da yani tup icin onemlo bi sorun degil..ve evlendikten 4 ay sonra dogal gebelik yasadim fakat o donem akciger filmi cekildim bilmeden dustu..

Merhaba kızlarr, bugün hiç uyuyamadım stresten mi yoksa blinçaltına attığımız korkular mı bilemedim. Varmı benim gibi uyuyamayanlar. Benim bugün 6. Günüm belirti falan yok ama umut hep var. Bu sayfada okuduklarım daha da umutlandırıyor.

Merhaba kızlarr, bugün hiç uyuyamadım stresten mi yoksa blinçaltına attığımız korkular mı bilemedim. Varmı benim gibi uyuyamayanlar. Benim bugün 6. Günüm belirti falan yok ama umut hep var. Bu sayfada okuduklarım daha da umutlandırıyor.
Ben varım canım gecem gündüzüm şaştı, belirsizlik bitirdi beni, artık süreç bitsin de ne olursa olsun dicek durumdayım, bugün 12.gün ve teste 2 gün daha var,ben olmadığını hissediorum hiç bir belirti yok malesef😔😔😔😔

Ben varım canım gecem gündüzüm şaştı, belirsizlik bitirdi beni, artık süreç bitsin de ne olursa olsun dicek durumdayım, bugün 12.gün ve teste 2 gün daha var,ben olmadığını hissediorum hiç bir belirti yok malesef😔😔😔😔
Genelde testte 12. Gün yaparlar canım seninn neden 14, inşallah olmuştur karamsar olmayalımmm

Kizlar benimde yarin test günüm ama ben bu aksam gidip kan vericem o kadar umutsuzum ki olmadi gibi geliyor simdiden insanlara ne cevap veririm diye dusunuyorum çok üzgünüm

Kizlar benimde yarin test günüm ama ben bu aksam gidip kan vericem o kadar umutsuzum ki olmadi gibi geliyor simdiden insanlara ne cevap veririm diye dusunuyorum çok üzgünüm
Aynı duyguları yaşıyorum inan, teste 2 gün var ama ben de tutmadığını hissediyorum, yine olmadı d3mek çok ağrıma gidio Allah yardımcımız olsun

Öyle demeyin kızlar herşeyin zamanı vakti var. Kimseye bişey açıklamak zorunda değilsiniz. Rabbim nasip ettiyse kim çıksa önüne durduramaz. Ne doktor ne hastane.. ne hikayeler duydum bu süreçte. Hep dua ediyorum inşallah bu sefer nasip olur diye ama olmazsa da dünyanın sonu değil şükür sağlıklıyız.

Kızlar bana 12.gün test yap demişlerdi ama10.gün adet olmuştum...benim için adet olmayan herkes potansiyel hamişşş...😊

Ku
İlaç kullanmadın mı ilaçlar adeti durduruyor diye biliyordum canım
Kullandım ama böyle şeyler kişiden kişiye değişiyor canım...normal tam olmam gereken günde geldi...6.gün ve 9.gün kan vermiştim negatif almıştım..10.günde geldi... Hiç tutunamamış minikler im...nisanda tekrar deneyeceğim..

Hayırlı sabahlar hanımlar ❤️

chagiless chagiless bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin. 9 ay sonra kucağında bebeğini görmeni nasip etsin..

Askk1122 Askk1122 N Narinimmmm galiba test günü yaklaştıkça umutlar sönüyor. Benim ilk günler daha iyidi oldu dedim ama şuanda olmadı diye içim içimi yiyor. Bekleyip göreceğiz elimizden geleni yaptık varsa nasibi olur.
Ben eşime hep "olmazsa çay demlerim, içeriz! " diye teselli hazırlıyorum 🤷‍♀️

Hayırlı sabahlar hanımlar ❤

chagiless chagiless bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin. 9 ay sonra kucağında bebeğini görmeni nasip etsin..

Askk1122 Askk1122 N Narinimmmm galiba test günü yaklaştıkça umutlar sönüyor. Benim ilk günler daha iyidi oldu dedim ama şuanda olmadı diye içim içimi yiyor. Bekleyip göreceğiz elimizden geleni yaptık varsa nasibi olur.
Ben eşime hep "olmazsa çay demlerim, içeriz! " diye teselli hazırlıyorum 🤷‍♀️
Bende bir paket sigara alip hepsini icmeyi planliyorum 😀

Back