- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
O aşamaya gelmedim hc bnm düşük oldu kes dedi ztn. Ama bildiğim kalp atışları duyulunca birden bırakılıyor.birden mi birakiliyor estrofem, yoksa yavas yavasmi ? günde 3 tane aliniyor normalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O aşamaya gelmedim hc bnm düşük oldu kes dedi ztn. Ama bildiğim kalp atışları duyulunca birden bırakılıyor.birden mi birakiliyor estrofem, yoksa yavas yavasmi ? günde 3 tane aliniyor normalde
Canim benim ilki de tutmadi..galiba bu da tutmadi yuksek ihtimal..bence de tum dosyalari gormuyor imkansiz semra hanimCanım sen idrar testi yapmışsın inşallah kan testinde pozitifi görürsün. İlk denemen tutmuş muydu. Ben de memorialde 3 transfer oldum dondurulmuşlardan.. 2 kere tuttu.. kalpleri atmadı.. ama bir türlü yöntem değiştirmediler. Ben de senin gibi dondurulmuşlardı çözüp Pgt mi yapsak dedim.. bir kere dönmüş oldukları için çözmek ve tekrar dondurmak lazım dediler yine de kararı bana bıraktılar ama benim iki kötüden birini seçmeye gönlüm razı değil artık.. 3 döndürülmüşüm kaldı 7 taneden ne ayapacağıma karar veremedim.. Sana tavsiyem Semra kahraman la mutlaka görüş.. ben artık bu doktorların akşam her seye birlikte karar verdiğine inanmıyorum çünkü .. hep öyle diyorlar akşam Semra Hn görüyor dosyaları diye.. inanmıyorum
Ben varım canım gecem gündüzüm şaştı, belirsizlik bitirdi beni, artık süreç bitsin de ne olursa olsun dicek durumdayım, bugün 12.gün ve teste 2 gün daha var,ben olmadığını hissediorum hiç bir belirti yok malesefMerhaba kızlarr, bugün hiç uyuyamadım stresten mi yoksa blinçaltına attığımız korkular mı bilemedim. Varmı benim gibi uyuyamayanlar. Benim bugün 6. Günüm belirti falan yok ama umut hep var. Bu sayfada okuduklarım daha da umutlandırıyor.
Genelde testte 12. Gün yaparlar canım seninn neden 14, inşallah olmuştur karamsar olmayalımmmBen varım canım gecem gündüzüm şaştı, belirsizlik bitirdi beni, artık süreç bitsin de ne olursa olsun dicek durumdayım, bugün 12.gün ve teste 2 gün daha var,ben olmadığını hissediorum hiç bir belirti yok malesef
14.gün istiyolar, protokolleri biraz farklı, transfer sonrası catlatma iğnesi vurduruyo falan degisik geldi bana da , mecbur beklioruzGenelde testte 12. Gün yaparlar canım seninn neden 14, inşallah olmuştur karamsar olmayalımmm
Hangi hastaneydi canım bide kaçıncı deneme14.gün istiyolar, protokolleri biraz farklı, transfer sonrası catlatma iğnesi vurduruyo falan degisik geldi bana da , mecbur beklioruz
Izmirdeyim 2.denemeHangi hastaneydi canım bide kaçıncı deneme
Aynı duyguları yaşıyorum inan, teste 2 gün var ama ben de tutmadığını hissediyorum, yine olmadı d3mek çok ağrıma gidio Allah yardımcımız olsunKizlar benimde yarin test günüm ama ben bu aksam gidip kan vericem o kadar umutsuzum ki olmadi gibi geliyor simdiden insanlara ne cevap veririm diye dusunuyorum çok üzgünüm
Amin hepimizin psikolojik olarak çok kötü bir durumAynı duyguları yaşıyorum inan, teste 2 gün var ama ben de tutmadığını hissediyorum, yine olmadı d3mek çok ağrıma gidio Allah yardımcımız olsun
İlaç kullanmadın mı ilaçlar adeti durduruyor diye biliyordum canımKızlar bana 12.gün test yap demişlerdi ama10.gün adet olmuştum...benim için adet olmayan herkes potansiyel hamişşş...
Kullandım ama böyle şeyler kişiden kişiye değişiyor canım...normal tam olmam gereken günde geldi...6.gün ve 9.gün kan vermiştim negatif almıştım..10.günde geldi... Hiç tutunamamış minikler im...nisanda tekrar deneyeceğim..İlaç kullanmadın mı ilaçlar adeti durduruyor diye biliyordum canım
Bu arada sende transfer olmuş un rabbim inşallah hayırlısıyla müjdelendirir seni inşallah ..belirti arama bırak..dua et canım..bol bol dua..İlaç kullanmadın mı ilaçlar adeti durduruyor diye biliyordum canım
Bende bir paket sigara alip hepsini icmeyi planliyorumHayırlı sabahlar hanımlar ❤
chagiless bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin. 9 ay sonra kucağında bebeğini görmeni nasip etsin..
Askk1122 N Narinimmmm galiba test günü yaklaştıkça umutlar sönüyor. Benim ilk günler daha iyidi oldu dedim ama şuanda olmadı diye içim içimi yiyor. Bekleyip göreceğiz elimizden geleni yaptık varsa nasibi olur.
Ben eşime hep "olmazsa çay demlerim, içeriz! " diye teselli hazırlıyorum
Bende bir paket sigara alip hepsini icmeyi planliyorum