- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
Yüzünü biraz güldürmüşüm ne mutlu bana.O kadar uzuntumun icinde guldum bi an mesajinabebislerin demissin tek embriyo benimki..icine mi dogdu ne ? Keske tutsa ama ..
Aynı şeyi yapcam, test sonucunu söylensin negatifse paketin anasını aglatcamBende bir paket sigara alip hepsini icmeyi planliyorum
Ne kadar negatifsin diceksiniz ama ben olmadığını hissediorumHayırlı sabahlar hanımlar ❤
chagiless bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin. 9 ay sonra kucağında bebeğini görmeni nasip etsin..
@Askk1122 N Narinimmmm galiba test günü yaklaştıkça umutlar sönüyor. Benim ilk günler daha iyidi oldu dedim ama şuanda olmadı diye içim içimi yiyor. Bekleyip göreceğiz elimizden geleni yaptık varsa nasibi olur.
Ben eşime hep "olmazsa çay demlerim, içeriz! " diye teselli hazırlıyorum
Yarin aricakmis canim o zaman belli oluraradımı cnm embrıologlar. transfer ne zaman
Ne kadar negatifsin diceksiniz ama ben olmadığını hissediorum
Hakkımızda hayırlısı olsun canımArtık bende halbuki daha 5.gunum ama daha önce 2 gebelik görmenin tecrübesi mi artı bilemedim
Ya benim de transfer günü öp tamam oldu bu iş dedim ertesi günün akşamı bütün ışığım söndü olmadı bu iş moduna girdim. İnsan psikolojisi çok feci yaaaHayırlı sabahlar hanımlar
chagiless bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin. 9 ay sonra kucağında bebeğini görmeni nasip etsin..
@Askk1122 N Narinimmmm galiba test günü yaklaştıkça umutlar sönüyor. Benim ilk günler daha iyidi oldu dedim ama şuanda olmadı diye içim içimi yiyor. Bekleyip göreceğiz elimizden geleni yaptık varsa nasibi olur.
Hay yaşa benim plan da aynıBende bir paket sigara alip hepsini icmeyi planliyorum
Kuzum bende hissediyorum ama bazi insanlarda var bu yetenek keske olmasaydi..ben gecen ay 1. Transferimde 4. Gun hungur hungur agladim esim sasirdi kizdi ama anliyorsun yoksaNe kadar negatifsin diceksiniz ama ben olmadığını hissediorum
Bende aynı planı yapmıştım..Ey gidi şimdi nisanda transfer i kafama koyunca her gün aç karnına bir bardak soğan suyu,bir barda incir havuç suyu içiyorum...tutmazsa yine mayısta al cam o paketi...Hay yaşa benim plan da aynı
Neden nisanda yapıyorsun tatlımBende aynı planı yapmıştım..Ey gidi şimdi nisanda transfer i kafama koyunca her gün aç karnına bir bardak soğan suyu,bir barda incir havuç suyu içiyorum...tutmazsa yine mayısta al cam o paketi...
Ya benim de transfer günü öp tamam oldu bu iş dedim ertesi günün akşamı bütün ışığım söndü olmadı bu iş moduna girdim. İnsan psikolojisi çok feci yaaa
Merhaba arkadaşlar herkesin tedavisi hayırlı olsun rabbim kucaklarımızı doldursun ben 22 ekimde transfer oldum 11. Gün kan verdim 240 çıktı dün 15 gün tekrar kan verdim 385 çıktı 5. Embriyosu 1 adet transfer edildi suan çok korkuyorum 2 katı artmadı yarın tekrar kan vereceğim
Amin canım çıktım transferden umarım sıkı sıkı tutunurHayırlı sabahlar hanımlar
Amin canım çıktım transferden umarım sıkı sıkı tutunur
Aynı yerde kan verdim canımAynı yerde mi kan verdin
Aynı yerde kan verdim canım
Maddiyat malesef ancak o zaman elimiz biraz rahat olur yine nerden baksan 4000 tutar...kış geliyor masraflar artacak napalm...inşallah başkalarıyla mutlu olcam o zamana kadar burdan güzel haberler alcam hepiniZden..Neden nisanda yapıyorsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?