Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

O kadar uzuntumun icinde guldum bi an mesajina bebislerin demissin tek embriyo benimki..icine mi dogdu ne ? Keske tutsa ama ..
Yüzünü biraz güldürmüşüm ne mutlu bana. Haklı çıkabilmeyi öyle çok isterim ki bu konuda Dua edelim ve pozitif enerji gönderelim bebişlere, seni bırakmasınlar

Ne kadar negatifsin diceksiniz ama ben olmadığını hissediorum

Ya benim de transfer günü öp tamam oldu bu iş dedim ertesi günün akşamı bütün ışığım söndü olmadı bu iş moduna girdim. İnsan psikolojisi çok feci yaaa

Hay yaşa benim plan da aynı
Bende aynı planı yapmıştım..Ey gidi şimdi nisanda transfer i kafama koyunca her gün aç karnına bir bardak soğan suyu,bir barda incir havuç suyu içiyorum...tutmazsa yine mayısta al cam o paketi...

Ya benim de transfer günü öp tamam oldu bu iş dedim ertesi günün akşamı bütün ışığım söndü olmadı bu iş moduna girdim. İnsan psikolojisi çok feci yaaa

Aynen. 3. Ve 4. Gün çok hafif leke gördüm bazıları için olumlu bir işaret ama ben kesin olmadı rahim duvarı hafiften dökülmeye başlıyor VS diyorum

Merhaba arkadaşlar herkesin tedavisi hayırlı olsun rabbim kucaklarımızı doldursun ben 22 ekimde transfer oldum 11. Gün kan verdim 240 çıktı dün 15 gün tekrar kan verdim 385 çıktı 5. Embriyosu 1 adet transfer edildi suan çok korkuyorum 2 katı artmadı yarın tekrar kan vereceğim

Bu arada test tarihi yaklaşanlar adet tarihleriniz nezaman? Mesela benim 13 Kasım test 16 Kasım batgelmeyesice

Aynı yerde mi kan verdin

Amin canım çıktım transferden umarım sıkı sıkı tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…