- 28 Ekim 2019
- 132
- 100
- 33
- 31
Arkadaşlar benimde transfer tarihim belli oldu ınsallah ayın 15 ine bıde doktorum bugun bant verdi climara forte diye bunu kullanan varmı aranızda 3 er gun kolumda yapısık kalacakmıs
Ya inşallah güzel haberlerle gelirsin sen benm tesellim oldun...bnde dondurulmuş seninki benimde var diye sevinmiştim..nisanda bende transfer olcam inşallah...rabbim sana şifa versin ..güzel haberlerle gelirsin inşallah...Kızlar bebeğim gitti kesin kanamam var kıpkırmızı
Eşimde evde yok ağlamaktan helak oldum
Canım benim herşeyde bi hayır var inşallah ileride sağlıkla kucağına alacaksın bebeğiniarkadaşlar, bi lekelenmem oldu bende huylandım , aslında test günüm yarındı.gidip test yaptırdım kan verip, malesef tutmamış. zaten transfer günü ameliyat oldum her türlü olumsuzluk olmuştu. yine de bir umut beklemiştim ama olmadı. tesellim 4 dondurulmuş embriyom var. artık doktorumla konuşup programlayacağız. diyorlar ya göklerden gelen bir karar vardır diye, demek vakti saati şimdi değilmiş. üzülmemek mümkün değil ama dirayetli olmak lazım. umarım başkalarından güzel haberler alırız bugünlerde... dualarım sizinle ...
Benimde ilk transferimde 8. Gun idrarda cıkmamıstı ama 10. Gun kanda vardi o arada cok strese gırmıstım malesefkı kimyasalla sonuclandı kendini uzme bekle mutlaka5. Gun embriyosuydu ondan umidim yok ciksa cikardi yaptigim test erken gebelik testi degil gerci ama offfbilemedim tutanlarin idrarda cikiyor ama 7.8. Gunler
Ben kullandım kalçadan 4 bant vardı içinde gün aşırı değiştirdim ben doktorum öyle söyledi. Doktor buna karar veriyormuş her gün değiş iki günde değiş gibi. rahim kalınlığını ayarlamak için verdi. Estrofem gibi transfere hazır hale getirmeye kullanıyor.Arkadaşlar benimde transfer tarihim belli oldu ınsallah ayın 15 ine bıde doktorum bugun bant verdi climara forte diye bunu kullanan varmı aranızda 3 er gun kolumda yapısık kalacakmıs
Babada climara bant transferden sonda haftada bi tane takacaksın dedilerBen kullandım kalçadan 4 bant vardı içinde gün aşırı değiştirdim ben doktorum öyle söyledi. Doktor buna karar veriyormuş her gün değiş iki günde değiş gibi. rahim kalınlığını ayarlamak için verdi. Estrofem gibi transfere hazır hale getirmeye kullanıyor.
Ben öncesinde kullandım doktorlarımız nasıl uygun gördüyseBabada climara bant transferden sonda haftada bi tane takacaksın dediler
beni o kadar cok merakta biraktinki cok uzuldum sana surekli sayfaya girdim giridim ciktim bi haber alabikir miyim senden diye rabbime sukurler olsun. cnm oh cok sukurEki Görüntüle 2551489
Kızlar kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım şarjım bitti yeni açabilidim keseyi gördüm şükür kanama alanı vs görünmüyor yolk kesesi de oluşmuş. 2 hafta sonra kalp atışına geleceğiz emre bey çok rahatlattı beni sağolsun böyle kanamalara bir sebeb bulamıyoruz önemli olan kesenin sağlıklı olması dedi
Offf çok şükürEki Görüntüle 2551489
Kızlar kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım şarjım bitti yeni açabilidim keseyi gördüm şükür kanama alanı vs görünmüyor yolk kesesi de oluşmuş. 2 hafta sonra kalp atışına geleceğiz emre bey çok rahatlattı beni sağolsun böyle kanamalara bir sebeb bulamıyoruz önemli olan kesenin sağlıklı olması dedi
Benimde ilk transferimde 8. Gun idrarda cıkmamıstı ama 10. Gun kanda vardi o arada cok strese gırmıstım malesefkıBenimde ilk transferimde 8. Gun idrarda cıkmamıstı ama 10. Gun kanda vardi o arada cok strese gırmıstım malesefkı kimyasalla sonuclandı kendini uzme be
Üzme kendini 7.gün çok erken test yapmak için. Evet bazı kadınlarda erkenden de çıkıyor idrarda ama her kadın farklı ve 10. gün kanda çıktığı halde idrar testinde 13-14.günler çıkanlar tanıyorum. Kendini strese sokma lütfen bebişlerin etkilenmesin5. Gun embriyosuydu ondan umidim yok ciksa cikardi yaptigim test erken gebelik testi degil gerci ama offfbilemedim tutanlarin idrarda cikiyor ama 7.8. Gunler
Canımmm cumayı beklemeye karar verdim, yarın düşüş görürsem kesin sigara içerim, 2 gün daha bekliyim ne olcaksa olsun
Ohhhhh beeeEki Görüntüle 2551489
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?