Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kizlaar cok uzgunum 7. Gunum idrar testi yaptim..negatif 2. Denemeydi bu Allahim kimseyi caresiz birakma
Canim test gününü bekle uzulme idrarda cikmayip kanda cikabilir 3_4 gun sonra gec yerleesir belli olmaz icini ferah tut pozitif dusun inşallah

Kizlaar cok uzgunum 7. Gunum idrar testi yaptim..negatif 2. Denemeydi bu Allahim kimseyi caresiz birakma
Canım senin tahlil gününe var daha bnm bugün transfer harici 10.günüm olmasına rağmen yapmadım lütfen stres yapma idrar kesin sonuç değil gününde kan ver

5. Gun embriyosuydu ondan umidim yok ciksa cikardi yaptigim test erken gebelik testi degil gerci ama offfbilemedim tutanlarin idrarda cikiyor ama 7.8. Gunler
Tatlım çok erken yapmışsın testi. Benim kuzenim 6. Gün yaptı negatif çıktı, 8. Gün yaptı çok çok çok silik bi çizgi çıktı şimdi 12 haftalık hamile. O yüzden moralini bozma

mew123 hayırlı olsun inşallah cnm. Listeye not düşüyorum 11 Kasım transfer.

G Gozde09 geçmiş olsun tekrar. Transfer ve embriyo durumu belli olunca haber et.

Nesquik9 cnm lütfen test tarihine kadar ilaçlara devam. Bende 5. Veya 6. Gün idrar yapmayı düşünüyorum. Negatif olsa da 12.günü kan vercem.

Merhaba, crinone jel yerine lutinus kullanan var mi ?
birde transfer tarihim belli oldu , 11 kasim insallah
Hayırlı olsun canım benim de transfer tarihim 13 Kasım. Ben ilk taze transferde Lutinus kullandım ama bu sefer dondurulmuşlar için crinone jel yazdı doktorum neden acaba?

Hayırlı olsun canım benim de transfer tarihim 13 Kasım. Ben ilk taze transferde Lutinus kullandım ama bu sefer dondurulmuşlar için crinone jel yazdı doktorum neden acaba?
Sunun icin sordum ben iki tedavimde de crinone jel kullandim ve sonuc pozitifti. İlk kez lutinus dediler bu tedavimde neden dedigimde de konforu daha iyi dediler yook dedim ben crinone kullanmak istiyorum tamam dediler
Seninde hayirli olsun insallah tarihin

Ben çook çok heyecanlıyım canımm, zaman geçmiyor. Göğüs hassasiyetim var ama hafif, kasık ağrım yok, leke de yalnızca bugün pembe gibi bikaç damlacık gördüm başka hiç Bi belirti yok, inşallah olmuştuuur dua edelim bol bol

Aaaa demek ki 2sinin de etkisi aynı mı acaba yana doktorlara göre tabii. Sen jelle alışkan ise ve pozitif gördesin tabii jel daha iyi. Benim taze transfer lutinus yazdılar ben hiç sorgulamadım zaten bilmezdim. Bu sefer jel yazdı yine sorgulamadım :) Bu sefer jel olsun barı

arkadaşlar, bi lekelenmem oldu bende huylandım , aslında test günüm yarındı.gidip test yaptırdım kan verip, malesef tutmamış. zaten transfer günü ameliyat oldum her türlü olumsuzluk olmuştu. yine de bir umut beklemiştim ama olmadı. tesellim 4 dondurulmuş embriyom var. artık doktorumla konuşup programlayacağız. diyorlar ya göklerden gelen bir karar vardır diye, demek vakti saati şimdi değilmiş. üzülmemek mümkün değil ama dirayetli olmak lazım. umarım başkalarından güzel haberler alırız bugünlerde... dualarım sizinle ...

Ne denir ki....uzuntunu paylasiyorum geçmiş olsun arkadaşım bu son negatif olsun insallahhh

Hakkında hayırlısı olsun Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin.

Uzulmeyin herseyde vardır bir hayır Rabbim hayırlı bir zamani bekliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…