Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Aman maşallah maşallah canım gözün Aydın sağlıkla kucağına al inşallah

Bende ayni anda vuruldum biri soldan biri sağdan olarak

Canımm ne güzel yazmışsın daha bir sürü denemelerimiz olacak en güzel zamanda en hazır olduğumuzda anne olacağız inşallah ...

Maşallah o küçücük noktaya.. canımm çok sevindim :)

Kuzum ayni durumdayim test gunum pers ama sabah idrar negatifti.. hakkimizda hayirlisi benimde dondurulmuslarim var 6 tane ama benim bu zTen 2. Denemeydi yani ...acaba pgt ye mi yollasam 5a dondurulmus 2 transferimde tutmadi semra kahramana sorucam pgt lazimsa yollayalim mi diye ?

O kadar uzuntumun icinde guldum bi an mesajina bebislerin demissin tek embriyo benimki..icine mi dogdu ne ? Keske tutsa ama ..

Canım sen idrar testi yapmışsın inşallah kan testinde pozitifi görürsün. İlk denemen tutmuş muydu. Ben de memorialde 3 transfer oldum dondurulmuşlardan.. 2 kere tuttu.. kalpleri atmadı.. ama bir türlü yöntem değiştirmediler. Ben de senin gibi dondurulmuşlardı çözüp Pgt mi yapsak dedim.. bir kere dönmüş oldukları için çözmek ve tekrar dondurmak lazım dediler yine de kararı bana bıraktılar ama benim iki kötüden birini seçmeye gönlüm razı değil artık.. 3 döndürülmüşüm kaldı 7 taneden ne ayapacağıma karar veremedim.. Sana tavsiyem Semra kahraman la mutlaka görüş.. ben artık bu doktorların akşam her seye birlikte karar verdiğine inanmıyorum çünkü .. hep öyle diyorlar akşam Semra Hn görüyor dosyaları diye.. inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…