Aman maşallah maşallah canım gözün Aydın sağlıkla kucağına al inşallahEki Görüntüle 2551489
Kızlar kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım şarjım bitti yeni açabilidim keseyi gördüm şükür kanama alanı vs görünmüyor yolk kesesi de oluşmuş. 2 hafta sonra kalp atışına geleceğiz emre bey çok rahatlattı beni sağolsun böyle kanamalara bir sebeb bulamıyoruz önemli olan kesenin sağlıklı olması dedi
İyi karar vermişsin canımCanımmm cumayı beklemeye karar verdim, yarın düşüş görürsem kesin sigara içerim, 2 gün daha bekliyim ne olcaksa olsun
tatlım cnm çıktm geldim eve. anestezili biraz daha iyi oldu. biraz aağrım var o kdr. yrn embrıolog arayacak inş iyi haberler olrmaldelmor senin opu bugün degilmiydi. Allah kolaylaştırsin cnm şimdiden geçmiş olsun
Çıkınca haber et
Bende ayni anda vuruldum biri soldan biri sağdan olarakArkadaşlar mrb
Bugün iğnelerin 6.gunu
Cetrodite eklendi gonal f nin yanına
Önceki merkezde tedavi olurken gonal f ile cetrodite arasında 1 saat olcak demişti hemşire. Bu merkezde ise aynı anda vurun dediler.bu şekilde kullanan var mı
Geçmiş olsun canım benimde bugün opu oldutatlım cnm çıktm geldim eve. anestezili biraz daha iyi oldu. biraz aağrım var o kdr. yrn embrıolog arayacak inş iyi haberler olr
süper haber, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
beni o kadar cok merakta biraktinki cok uzuldum sana surekli sayfaya girdim giridim ciktim bi haber alabikir miyim senden diye rabbime sukurler olsun. cnm oh cok sukur
Canımm ne güzel yazmışsın daha bir sürü denemelerimiz olacak en güzel zamanda en hazır olduğumuzda anne olacağız inşallah ...arkadaşlar, bi lekelenmem oldu bende huylandım , aslında test günüm yarındı.gidip test yaptırdım kan verip, malesef tutmamış. zaten transfer günü ameliyat oldum her türlü olumsuzluk olmuştu. yine de bir umut beklemiştim ama olmadı. tesellim 4 dondurulmuş embriyom var. artık doktorumla konuşup programlayacağız. diyorlar ya göklerden gelen bir karar vardır diye, demek vakti saati şimdi değilmiş. üzülmemek mümkün değil ama dirayetli olmak lazım. umarım başkalarından güzel haberler alırız bugünlerde... dualarım sizinle ...
Hakkını helala et cnm
beni o kadar cok merakta biraktinki cok uzuldum sana surekli sayfaya girdim giridim ciktim bi haber alabikir miyim senden diye rabbime sukurler olsun. cnm oh cok sukur
Maşallah o küçücük noktaya.. canımm çok sevindim :)Eki Görüntüle 2551489
Kızlar kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım şarjım bitti yeni açabilidim keseyi gördüm şükür kanama alanı vs görünmüyor yolk kesesi de oluşmuş. 2 hafta sonra kalp atışına geleceğiz emre bey çok rahatlattı beni sağolsun böyle kanamalara bir sebeb bulamıyoruz önemli olan kesenin sağlıklı olması dedi
Amin inşallah hepimiz o günleri görelim❤Offf çok şükürkorkuttun bizi Sağlıkla kucağına al bebişini
Sağol cnm sende acele etme test günü git kan verOhhhhh beee
Aminnsüper haber, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahsykapusuz
Maşallah o küçücük noktaya.. canımm çok sevindim :)
İnşallah cnm rabbim herkese yaşatsınAman maşallah maşallah canım gözün Aydın sağlıkla kucağına al inşallah
Amin kuzum inşallah cümlemize❤sykapusuz gözün aydın cnm. Korkuttu hepimizi senin sıpa. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Kuzum ayni durumdayim test gunum pers ama sabah idrar negatifti.. hakkimizda hayirlisi benimde dondurulmuslarim var 6 tane ama benim bu zTen 2. Denemeydi yani ...acaba pgt ye mi yollasam 5a dondurulmus 2 transferimde tutmadiarkadaşlar, bi lekelenmem oldu bende huylandım , aslında test günüm yarındı.gidip test yaptırdım kan verip, malesef tutmamış. zaten transfer günü ameliyat oldum her türlü olumsuzluk olmuştu. yine de bir umut beklemiştim ama olmadı. tesellim 4 dondurulmuş embriyom var. artık doktorumla konuşup programlayacağız. diyorlar ya göklerden gelen bir karar vardır diye, demek vakti saati şimdi değilmiş. üzülmemek mümkün değil ama dirayetli olmak lazım. umarım başkalarından güzel haberler alırız bugünlerde... dualarım sizinle ...
O kadar uzuntumun icinde guldum bi an mesajinaÜzme kendini 7.gün çok erken test yapmak için. Evet bazı kadınlarda erkenden de çıkıyor idrarda ama her kadın farklı ve 10. gün kanda çıktığı halde idrar testinde 13-14.günler çıkanlar tanıyorum. Kendini strese sokma lütfen bebişlerin etkilenmesin
Canım sen idrar testi yapmışsın inşallah kan testinde pozitifi görürsün. İlk denemen tutmuş muydu. Ben de memorialde 3 transfer oldum dondurulmuşlardan.. 2 kere tuttu.. kalpleri atmadı.. ama bir türlü yöntem değiştirmediler. Ben de senin gibi dondurulmuşlardı çözüp Pgt mi yapsak dedim.. bir kere dönmüş oldukları için çözmek ve tekrar dondurmak lazım dediler yine de kararı bana bıraktılar ama benim iki kötüden birini seçmeye gönlüm razı değil artık.. 3 döndürülmüşüm kaldı 7 taneden ne ayapacağıma karar veremedim.. Sana tavsiyem Semra kahraman la mutlaka görüş.. ben artık bu doktorların akşam her seye birlikte karar verdiğine inanmıyorum çünkü .. hep öyle diyorlar akşam Semra Hn görüyor dosyaları diye.. inanmıyorumKuzum ayni durumdayim test gunum pers ama sabah idrar negatifti.. hakkimizda hayirlisi benimde dondurulmuslarim var 6 tane ama benim bu zTen 2. Denemeydi yani ...acaba pgt ye mi yollasam 5a dondurulmus 2 transferimde tutmadisemra kahramana sorucam pgt lazimsa yollayalim mi diye ?
aradımı cnm embrıologlar. transfer ne zamanGeçmiş olsun canım benimde bugün opu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?