- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
Bol şanslarminnoşlar sıkı sıkı tutunsun sana inşallahEvet saat 2 de transferim var inşallah gönlümüzden geçeni rabbim hayırlı kılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol şanslarminnoşlar sıkı sıkı tutunsun sana inşallahEvet saat 2 de transferim var inşallah gönlümüzden geçeni rabbim hayırlı kılsın
benim yarın test günüm, adet öncesi gibi ağrım karın alt bölgem de bir şişlik var. ağrımın da hatrı sayılır seviyede başka bişey yok,,, çok heyecanlıyım inşallah yarın sabah pozitifi görürüm :)B Bir umuttt34 @Cemre0000 nasıl gidiyor canlar? Bugün transfer günü dahil 4.günümüz heyecandan mi bilemedim ama benim Kasıklarımda baskı var hafif ama hissediyorum. Dün 3 kere çok açık pembe turuncuya yakın leke gördüm. Ilaçları transferden 6 gün önce başladım ama ozaman okadar göğüs hassasiyeti yoktu. Dün ve bugün felaket. Adet öncesi gibi sızlıyor.
Sizde ne var ne yok
cnm simdi naslsn yeni grdm nasil oldu kendini yordn muDoktorumu aradım kızlar O sakinleştirdi beni sağ olsun gayet böyle sakin karşıladı telaşlandı aramadı beni Zaten dedi iki buçukta görüşeceğiz dedi Sen şimdi dinlen bir tane fitil söyledi Onu al at dedi eşim toplantıya gitmişti Aradım onu dönderdim şimdi yolda fitil alıp gelecek
Canım çok geçmiş olsun. Haber ver doktordan çıkınca. İnşallah bebeğin seninleDoktorumu aradım kızlar O sakinleştirdi beni sağ olsun gayet böyle sakin karşıladı telaşlandı aramadı beni Zaten dedi iki buçukta görüşeceğiz dedi Sen şimdi dinlen bir tane fitil söyledi Onu al at dedi eşim toplantıya gitmişti Aradım onu dönderdim şimdi yolda fitil alıp gelecek
Benimde perşembe hiç akıntın oldu mu bnm bi kaç gün pempelikler geldi jelle ama bugün kirli kahve gibi değişik geldi jel birde jel bugün çok fazla geldi sanırım içinde birikenlerin hepsi geldi o kadar çoktubenim yarın test günüm, adet öncesi gibi ağrım karın alt bölgem de bir şişlik var. ağrımın da hatrı sayılır seviyede başka bişey yok,,, çok heyecanlıyım inşallah yarın sabah pozitifi görürüm :)
benim akıntım progestan fitilin yaptığı şu krem peynir kıvamındaki beyaz akıntı, o çok yoğun ama renkli bir akıntım hiç olmadı.. bu iyi mi kötü mü bilemiyorum.Benimde perşembe hiç akıntın oldu mu bnm bi kaç gün pempelikler geldi jelle ama bugün kirli kahve gibi değişik geldi jel birde jel bugün çok fazla geldi sanırım içinde birikenlerin hepsi geldi o kadar çoktu
Ben dün dus aldım belimi sanki.asagi çekiliyor gibi.bir ağrı oldu arada batma oluyor akıntı leke birşey yok pek bir değişiklik yok bendeB Bir umuttt34 @Cemre0000 nasıl gidiyor canlar? Bugün transfer günü dahil 4.günümüz heyecandan mi bilemedim ama benim Kasıklarımda baskı var hafif ama hissediyorum. Dün 3 kere çok açık pembe turuncuya yakın leke gördüm. Ilaçları transferden 6 gün önce başladım ama ozaman okadar göğüs hassasiyeti yoktu. Dün ve bugün felaket. Adet öncesi gibi sızlıyor.
Sizde ne var ne yok
Tahriş edince oluyo cnm benim de Afedersin peynir gibi ama arada pempelikler vardı bugün acayip kirlenmiş bi renk gibiydi kimyasal olanda çok değişik akıntılarım vardı turuncu pembe vs ve yanma kaşınma oluşturmuştu artıkbenim akıntım progestan fitilin yaptığı şu krem peynir kıvamındaki beyaz akıntı, o çok yoğun ama renkli bir akıntım hiç olmadı.. bu iyi mi kötü mü bilemiyorum.
Cok teşekkür ederimm 2 tane 5. Gün embriyosu umarım güzel haberlerimi paylaşırımBol şanslarminnoşlar sıkı sıkı tutunsun sana inşallah
Bi arkadasım denedi. Bülent tıraş hastadaydı 2 defa yumurta toplandı genetik olarak amh düşüklüğü vardı 0,2 filandı sanırım ikizlerine hamile şuanMerhaba herkese; Tedavilerinizde başarılar ve hayırlısını dileyerek başlıyorum.
Daha önce durumumu özetlemiştim nihayet bu ay tedaviye başlayabildim. Merional 150 kullanıyorum. Dün kontrolümden sonra da Cetrotide'e başladım. Fakat bende bir yumurta mevcut. Rezervim az olduğundan dolayı yaşım da 41'e az kaldı ve endometriozis hastasıyım. Bana önerdiği tedavi yöntemi "embriyo havuzu". Daha önce bu yöntemi deneyen var mıdır acaba?
teşekkür ederim. hayırılısıyla kucağına alsın. ikiz de en çok çekindiğim şey. Ama muhtemelen iki tane transfer ediyorlar yaştan dolayı.Bi arkadasım denedi. Bülent tıraş hastadaydı 2 defa yumurta toplandı genetik olarak amh düşüklüğü vardı 0,2 filandı sanırım ikizlerine hamile şuan
İstemiyorsanız belirtebilirsiniz yani size sormadan yapılmaz zatenteşekkür ederim. hayırılısıyla kucağına alsın. ikiz de en çok çekindiğim şey. Ama muhtemelen iki tane transfer ediyorlar yaştan dolayı.
Hayırlı olsun Rabbim kolaylaştırsın ben kullanmıyorum sadece progestanigne kullanıyorum kullanan arkadaşlar mutlaka vardirMerhaba, crinone jel yerine lutinus kullanan var mi ?
birde transfer tarihim belli oldu , 11 kasim insallah
Cok tesekkur ederim opu btti sıra geldi bekleyemeye kac tane yumurta var ne durumda bilmiyorum yarim ariyip ogrenicem