Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

benim yarın test günüm, adet öncesi gibi ağrım karın alt bölgem de bir şişlik var. ağrımın da hatrı sayılır seviyede başka bişey yok,,, çok heyecanlıyım inşallah yarın sabah pozitifi görürüm :)

cnm simdi naslsn yeni grdm nasil oldu kendini yordn mu

Canım çok geçmiş olsun. Haber ver doktordan çıkınca. İnşallah bebeğin seninle

Benimde perşembe hiç akıntın oldu mu bnm bi kaç gün pempelikler geldi jelle ama bugün kirli kahve gibi değişik geldi jel birde jel bugün çok fazla geldi sanırım içinde birikenlerin hepsi geldi o kadar çoktu

benim akıntım progestan fitilin yaptığı şu krem peynir kıvamındaki beyaz akıntı, o çok yoğun ama renkli bir akıntım hiç olmadı.. bu iyi mi kötü mü bilemiyorum.

Ben dün dus aldım belimi sanki.asagi çekiliyor gibi.bir ağrı oldu arada batma oluyor akıntı leke birşey yok pek bir değişiklik yok bende

benim akıntım progestan fitilin yaptığı şu krem peynir kıvamındaki beyaz akıntı, o çok yoğun ama renkli bir akıntım hiç olmadı.. bu iyi mi kötü mü bilemiyorum.
Tahriş edince oluyo cnm benim de Afedersin peynir gibi ama arada pempelikler vardı bugün acayip kirlenmiş bi renk gibiydi kimyasal olanda çok değişik akıntılarım vardı turuncu pembe vs ve yanma kaşınma oluşturmuştu artık

Bi arkadasım denedi. Bülent tıraş hastadaydı 2 defa yumurta toplandı genetik olarak amh düşüklüğü vardı 0,2 filandı sanırım ikizlerine hamile şuan

Bi arkadasım denedi. Bülent tıraş hastadaydı 2 defa yumurta toplandı genetik olarak amh düşüklüğü vardı 0,2 filandı sanırım ikizlerine hamile şuan
teşekkür ederim. hayırılısıyla kucağına alsın. ikiz de en çok çekindiğim şey. Ama muhtemelen iki tane transfer ediyorlar yaştan dolayı.

Kizlaar cok uzgunum 7. Gunum idrar testi yaptim..negatif 2. Denemeydi bu Allahim kimseyi caresiz birakma

Cok tesekkur ederim opu btti sıra geldi bekleyemeye kac tane yumurta var ne durumda bilmiyorum yarim ariyip ogrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…