• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

B Bir umuttt34 C Cemre0000 nasıl gidiyor canlar? Bugün transfer günü dahil 4.günümüz heyecandan mi bilemedim ama benim Kasıklarımda baskı var hafif ama hissediyorum. Dün 3 kere çok açık pembe turuncuya yakın leke gördüm. Ilaçları transferden 6 gün önce başladım ama ozaman okadar göğüs hassasiyeti yoktu. Dün ve bugün felaket. Adet öncesi gibi sızlıyor.
Sizde ne var ne yok :KK51:

Günaydın kızlar

Kontrolden yeni geldim rahım duvarı 11,8 dedi bugün adetim 10 yada 11.gün sizce bu kalınlık ok mı? Gelecek hafta Çarşamba 13 Kasımda transfer günüm (adetim 19.gün) verildi inşallah bu sefer olur :dua:

Perşembe gün crinone jel kullanmaya başlayacam

Günaydın kızlar

Kontrolden yeni geldim rahım duvarı 11,8 dedi bugün adetim 10 yada 11.gün sizce bu kalınlık ok mı? Gelecek hafta Çarşamba 13 Kasımda transfer günüm (adetim 19.gün) verildi inşallah bu sefer olur :dua:

Hayırlı olsun cnm Benim de test tarihim 13 Kasım ikimize uğurlu gelsin inşallah
Transfer için 10 15 arası uygunmuș tatlim🤗 benimde kontrol günü adetimin 13.günü 11 ölçüldü ve transferim adetimin 18. Günü oldu

maldelmor maldelmor senin opu bugün degilmiydi. Allah kolaylaştırsin cnm şimdiden geçmiş olsun 😘
Çıkınca haber et

Hayırlı olsun cnm Benim de test tarihim 13 Kasım ikimize uğurlu gelsin inşallah
Transfer için 10 15 arası uygunmuș tatlim🤗 benimde kontrol günü adetimin 13.günü 11 ölçüldü ve transferim adetimin 18. Günü oldu
Canım ya sen test yaparken ben transfer olacam inşallah o gün bize uğurlu olur :KK200: çok istiyoruz bir birimize duamız eksik olmasın canım. Rahım kallınlık o zaman ok galiba yanı daha bir hafta ilaç devam dedi korktum bir anda daha fazla kalınlaşır diye :110:

Canım ya sen test yaparken ben transfer olacam inşallah o gün bize uğurlu olur :KK200: çok istiyoruz bir birimize duamız eksik olmasın canım. Rahım kallınlık o zaman ok galiba yanı daha bir hafta ilaç devam dedi korktum bir anda daha fazla kalınlaşır diye :110:

Sınırı geçerse zaten transferi iptal eder. Güvenmek lazım bazen de 🙂

Ay inşallah canım. Herkes pozitif alsın öyle geçiyor gönlümden yinede Rabbim en hayırlı zamanında nasip etsin.

Kızlar bebeğim gitti kesin kanamam var kıpkırmızı😭😭😭
Eşimde evde yok ağlamaktan helak oldum

sykapusuz sykapusuz ben 2 hamilelikte kanama yaşadım hemen ümitsizliğe kapılma. Kanama alanı olabilir, o atılıyordu.

Günaydın kızlar

Evet kalinligin iyi benimde 12 ustu cikmisti iyi dedi doktor oyle transfer oldum

Doktorumu aradım kızlar O sakinleştirdi beni sağ olsun gayet böyle sakin karşıladı telaşlandı aramadı beni Zaten dedi iki buçukta görüşeceğiz dedi Sen şimdi dinlen bir tane fitil söyledi Onu al at dedi eşim toplantıya gitmişti Aradım onu dönderdim şimdi yolda fitil alıp gelecek

Doktorumu aradım kızlar O sakinleştirdi beni sağ olsun gayet böyle sakin karşıladı telaşlandı aramadı beni Zaten dedi iki buçukta görüşeceğiz dedi Sen şimdi dinlen bir tane fitil söyledi Onu al at dedi eşim toplantıya gitmişti Aradım onu dönderdim şimdi yolda fitil alıp gelecek
🙏🙏🙏🙏güzel haberlerle gel canım sakin ol

Yadee Yadee
Selamlar Öncelikle Allah hepimizin duasını kabul etsin demek istiyorum
Tüp bebek tedavisine yeni başladım,1. Denemem doktorum Prof. Tayfun Bağış.
36 yaş , gonol f iğnesi olmaya başladım , bugün kontrole gittim d gonol f dozum artırıldı , 16 tane yumurtam var ( polikistik over değilim sadece yumurta sayım fazla ) yumurtalar ilaca yeterli reaksiyon göstermedi mi yeteri Kadar büyümeyecekler mi diye dünden beri endişeliyim sadece
Benimde yumurta rezervem fazla. İlk tedavimde gonal 150 vuruldum sadece 9 gün. 8 yumurtam toplandı. İkinci tedavimde gonal f değil başka iki ilaç vuruldum 225 16 yumurtam toplandı. Son tedavimde gonal f 300 vuruldum 31 toplandı. Bazı merkezler sayıyı az tutmayı hedefliyor gerek yok tek bir taneyi yakalamak yeterli diyor ilk merkezim. Bazı merkezlerde ne kadar çok yumurta o kadar çok embriyo o kadar çok şans. Son merkezim. Doktorun düşüncesi de etkili oluyor.

Hoșgeldin 💕
Tedavin hayırlı olsun tatlim. Korkma iğnelerin dozu duruma göre yükseltir veya azaltır doktorlar. O yüzden kontrole gidiyoruz, opu ya göre yönetmek için erken çatlamamalari için.
Sayılara takılma 😉
İnşallah napalım Allah büyüktür babam doktor O da aynı şeyi sö. beni de listeye ekleyebilirsiniz
Benimde yumurta rezervem fazla. İlk tedavimde gonal 150 vuruldum sadece 9 gün. 8 yumurtam toplandı. İkinci tedavimde gonal f değil başka iki ilaç vuruldum 225 16 yumurtam toplandı. Son tedavimde gonal f 300 vuruldum 31 toplandı. Bazı merkezler sayıyı az tutmayı hedefliyor gerek yok tek bir taneyi yakalamak yeterli diyor ilk merkezim. Bazı merkezlerde ne kadar çok yumurta o kadar çok embriyo o kadar çok şans. Son merkezim. Doktorun düşüncesi de etkili oluyor.
Ben gonal f ‘i 225 le başladım , 300’e çıktık. Bugün 5. İğnemi olucam ayrıca cetrotide iğnesine de bugün başlayacağım perşembe kontrol var Allah nasip ederse.
Siz transfer oldunuz mu ?

Merhaba herkese; Tedavilerinizde başarılar ve hayırlısını dileyerek başlıyorum.
Daha önce durumumu özetlemiştim nihayet bu ay tedaviye başlayabildim. Merional 150 kullanıyorum. Dün kontrolümden sonra da Cetrotide'e başladım. Fakat bende bir yumurta mevcut. Rezervim az olduğundan dolayı yaşım da 41'e az kaldı ve endometriozis hastasıyım. Bana önerdiği tedavi yöntemi "embriyo havuzu". Daha önce bu yöntemi deneyen var mıdır acaba?

İnşallah napalım Allah büyüktür babam doktor O da aynı şeyi sö. beni de listeye ekleyebilirsiniz

Ben gonal f ‘i 225 le başladım , 300’e çıktık. Bugün 5. İğnemi olucam ayrıca cetrotide iğnesine de bugün başlayacağım perşembe kontrol var Allah nasip ederse.
Oldum canım sonuçta aldık ikinci kan tahlilimi verdim şimdi onu bekliyorum inşallah sağlıklı artış olmuştur kese tarihi alacağım inşallah 🙏 🙏 🙏

Oldum canım sonuçta aldık ikinci kan tahlilimi verdim şimdi onu bekliyorum inşallah sağlıklı artış olmuştur kese tarihi alacağım inşallah 🙏 🙏 🙏

Daha 4 gün daha var minimum. Merak etme 16 dan daha fazla olur. Geriden gelenlerin gelişecek. İkinci tedavimde 16 toplandı doktorum çok iyi dedi ama sonuç 🤷 kaliteli yumurta tek başına yeterli değil spermi seçemedikten sonra 50 yumurta boş. İki tedavim de burda sorun oldu. 3. De seçim iyi olsun diye ekstra para verdik. Değdi çok şükür.

Back