- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
Çok teşekkür ederim canımKişiye özel yazıyor çünkü bir kişi jel kullanmıştı konuştuğum jel de var reçetedeyazmış aldım şimdilik kullandirmadi ıett durağı var hastanenın orda ben esenlerde oturuyorum yakınım yol sıkıntı olmuyor
Emin değilim canım bir kaç gün sonra başlar galiba yanı transfere yakın başlatırı diye düşünüyorum.Benim kontrolumde yarin muhtemelen transferde hafta sonu olacak. Crinone jel henuz baslamadik ne zaman basltacaklr acaba
Teşekkür ederim canım benimMinnaklarimm tebrikler canım pazartesiyi bekleyememişsin :) Değerin çok güzel Darisi başımıza inşallah
Transferi olan arkadaşlar hislerini paylaşmaya devam edin lütfen.
Benim yarın sabah kontrolum var inşallah transfer tarhımı belli olur .
Canım endişelenmeye gerek yok çoğu zaman ilaç yan etkileri oluyor nu durumlar, bazende belirti, ama belirti zannedip kendini kasma inan ne hamileler gördüm hiç belirti olmayan, ama ne hamileler gördüm senin anlattıkların gibi belirtileri olan. Onun için vücudunu dinleme kafanı dağıt zamanı bekle herşey güzel olsun inşallaharkadaşlar benim 8. günüm, karnımın alt kısmında dolgunluk ve ara ara ağrılar var. lekelenme falan yok, endişelenmeli miyim? ne düşüneceğimi şaşırdım.....
Benim 10.günüm hiçbişey yok iyice umudumu kaybediorumarkadaşlar benim 8. günüm, karnımın alt kısmında dolgunluk ve ara ara ağrılar var. lekelenme falan yok, endişelenmeli miyim? ne düşüneceğimi şaşırdım.....
Yok canım hapşırmaya öksurmeyle bisey olmaz bende araştırmıştımKızlar bişey sorcam bu sorular genelde saçma gelir ama hapşırma geldi ve sol kasığıma bi anda ağrı saplandı bişey olmamıştır dimi
Bende olmadığını okudum canım ama ağrı beni üzdü korktum bi an ondan yazdımYok canım hapşırmaya öksurmeyle bisey olmaz bende araştırmıştım
Allahın izniyle bisey olmaz canım sen içini ferah tutBende olmadığını okudum canım ama ağrı beni üzdü korktum bi an ondan yazdım
Bugün adetinin kaçıncı günü? Kendimden örnek vereyim Crinone jel başladığım günden itibaren 6.gün transfer oluyor, benim 2 transferimde de öyle oldu.Benim kontrolumde yarin muhtemelen transferde hafta sonu olacak. Crinone jel henuz baslamadik ne zaman basltacaklr acaba
Benimde aynı şekilde jeli kullanmaya başladığım 6.gün transferim olduBugün adetinin kaçıncı günü? Kendimden örnek vereyim Crinone jel başladığım günden itibaren 6.gün transfer oluyor, benim 2 transferimde de öyle oldu.
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar transferin 17. Günü bugün keseyi gördük 5mm dedi Dr normal mi sizce 12 günü 800 di bhcg heyecandan kalbim duracak
Aminn inşallah canimm ben şehir dışında yaptırdığım için tüp bebeği burda yeni bir de a başladım emin olmak için bhcg isteyelim gidişatı görelim dedi yinede çok korkuyorum Allahım korktuklarimiza ugratmasin inşallahMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahbişeyler normal olmasaydı doktorun söylerdi içini rahat tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?