Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Teşekkür ederim cevapladığınız için. Bir çok kişiye verilmiş anladığım kadarıyla benim ilk transferimde de verilmedi şimdi de hiç bahsi geçmedi. Burdan okuyunca da açıkcası biraz kafam karıştı en iyisi bunu doktorla konuşmak olacak sanırım.

Bağışıklığı güçlendirmek için diye biliyorum serumu ben
Güçlü bir bağışıklık sisteminin insan sağlığı, hastalıklardan korunma vs için ne kadar önemli olduğu hepimizin bildiği bir şey ama bir kaç yerde okuduğuma göre eğer kadının bağışıklık sistemi güçlüyse transfer edilen embriyoyu düşman gibi görüp onunla savaşıp vücuttan atmaya çalışıyormuş. Gebelik aşısı diye bir aşının olduğu ve bazı merkezlerin transfer öncesi bağışıklığı baskılamaya yönelik bu aşıyı anne adaylarına yaptıklarına dair bir takım bilgiler vardı internette. Ne kadar doğru tabiki bilemiyorum ve aslında merak da ediyorum. Siz bağışıklıktan bahsedince sormak istedim, teşekkürler cevap için

Teşekkürler canım bende aynı şeyi düşünüyorum çok umrumda değil ağrısı ama yapılabilecek bişey varsa da yapayım diye sormak istedim

Bagısıklıgı baskılama için canım . Vucut bebegı yabancı bir madde sanıp atmasın diye.bagısıklıgı guclu olanlarda atıyomus cunku
Eğer okuduysanız az önceki mesajda ben de buna benzer bir şeyden bahsetmiştim ama emin değildim demek ki o bilgi doğruymuş. Ben bu bilgiyi okuduktan sonra açıkcası düzenli kullandığım vitamin takviyelerini bıraksam mı acaba diye düşündüm

Ben trasfer öncesi yarımsaat arayla iki tane dil altı ağrı kesici almıştım rahim kasılmasın diye

Bunun bir testi varmıs canım ,biz o testı yaptırmadan denedik 1.tutmayınca. İstersen o testi yaptırabılırsın cd56 mı ne ole bişey . Vitamınlerını bırakma bence kafana gore. o da onemlı

BEn yanlış biliyormuşum M Manolya15 açıklamış sizin anlattığınız gibiymiş aslında

aynen doktorunuzla görüşseniz daha sağlıklı olur belki gerek görlmemiştir herkese aynı ilaç aynı dozda verilmiyor sonuç olarak canınızı sıkmayın

Bunun bir testi varmıs canım ,biz o testı yaptırmadan denedik 1.tutmayınca. İstersen o testi yaptırabılırsın cd56 mı ne ole bişey . Vitamınlerını bırakma bence kafana gore. o da onemlı
Yanı kızlar cd56 test yaptırmadan embriyo tutunmama nedeni bu olup olmadigini bilemeyiz değil mi? Yanı embriyonun rahime tutunmaması için bir sürü nedenleri var ve sana özel nedeni tespit etmek bence iyi bir doktora kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…