- 26 Ekim 2019
- 235
- 429
- 18
amin canm insallahSağlıkla gelir inşallah canım dualarımız seninle
Teşekkür ederim cevapladığınız için. Bir çok kişiye verilmiş anladığım kadarıyla benim ilk transferimde de verilmedi şimdi de hiç bahsi geçmedi. Burdan okuyunca da açıkcası biraz kafam karıştı en iyisi bunu doktorla konuşmak olacak sanırım.benden tahlil istedi doktorum daha önce kayıplarım olduğu için eylül ayında yaptrdm sonuçlarım yüksek çıktı yani kan pıhtılaşması görüldü transfere yakın tekrarlayalım belki düşer değer dedi 4 gün önce tekrar yaptrdm değer düşmüş ama hala pıhtılaşma var dedi oyüzden iğne vereceğim dedi.ilk tedavimdede kan sulandrıcı hap verilmişti ozamn hiç test tahlil yapılmamştı saırm o hap herkese veriliyor
Bağışıklık için kullandığınız şey bağışıklığı güçlendirmek için mi yoksa baskılamak için mi acaba?Teşekkür ederim inşallahEvet bağışıklık için bunun dışında transferden önce rahimime iğne yaptılar sonra transfer oldu
Bağışıklığı güçlendirmek için diye biliyorum serumu benBağışıklık için kullandığınız şey bağışıklığı güçlendirmek için mi yoksa baskılamak için mi acaba?
Estrofem kalp atışlarını duyana kadar devam ediliyor. Prednol zaten 4 tane lucrin 7 tane transfer öncesi iciriyor bnm doktorum o kadarEstrofem bitince mi baslatiyorlar prednola vs?
Bagısıklıgı baskılama için canım . Vucut bebegı yabancı bir madde sanıp atmasın diye.bagısıklıgı guclu olanlarda atıyomus cunkuBağışıklığı güçlendirmek için diye biliyorum serumu ben
Güçlü bir bağışıklık sisteminin insan sağlığı, hastalıklardan korunma vs için ne kadar önemli olduğu hepimizin bildiği bir şey ama bir kaç yerde okuduğuma göre eğer kadının bağışıklık sistemi güçlüyse transfer edilen embriyoyu düşman gibi görüp onunla savaşıp vücuttan atmaya çalışıyormuş. Gebelik aşısı diye bir aşının olduğu ve bazı merkezlerin transfer öncesi bağışıklığı baskılamaya yönelik bu aşıyı anne adaylarına yaptıklarına dair bir takım bilgiler vardı internette. Ne kadar doğru tabiki bilemiyorum ve aslında merak da ediyorum. Siz bağışıklıktan bahsedince sormak istedim, teşekkürler cevap içinBağışıklığı güçlendirmek için diye biliyorum serumu ben
Teşekkürler canım bende aynı şeyi düşünüyorum çok umrumda değil ağrısı ama yapılabilecek bişey varsa da yapayım diye sormak istedimBen pazartesiden beri hergűn vuruyorum transferim yarın. Tutsun da razıyım ağrısına. Ben farklı yerlerde vuruldum ve hiç kimse yapabilecek birsey olmadığını söyledi. Ben sabah vuruyorum acısı akşam çıkıyor
Eğer okuduysanız az önceki mesajda ben de buna benzer bir şeyden bahsetmiştim ama emin değildim demek ki o bilgi doğruymuş. Ben bu bilgiyi okuduktan sonra açıkcası düzenli kullandığım vitamin takviyelerini bıraksam mı acaba diye düşündümBagısıklıgı baskılama için canım . Vucut bebegı yabancı bir madde sanıp atmasın diye.bagısıklıgı guclu olanlarda atıyomus cunku
Bunun bir testi varmıs canım ,biz o testı yaptırmadan denedik 1.tutmayınca. İstersen o testi yaptırabılırsın cd56 mı ne ole bişey . Vitamınlerını bırakma bence kafana gore. o da onemlıEğer okuduysanız az önceki mesajda ben de buna benzer bir şeyden bahsetmiştim ama emin değildim demek ki o bilgi doğruymuş. Ben bu bilgiyi okuduktan sonra açıkcası düzenli kullandığım vitamin takviyelerini bıraksam mı acaba diye düşündüm ☺
BEn yanlış biliyormuşum M Manolya15 açıklamış sizin anlattığınız gibiymiş aslındaGüçlü bir bağışıklık sisteminin insan sağlığı, hastalıklardan korunma vs için ne kadar önemli olduğu hepimizin bildiği bir şey ama bir kaç yerde okuduğuma göre eğer kadının bağışıklık sistemi güçlüyse transfer edilen embriyoyu düşman gibi görüp onunla savaşıp vücuttan atmaya çalışıyormuş. Gebelik aşısı diye bir aşının olduğu ve bazı merkezlerin transfer öncesi bağışıklığı baskılamaya yönelik bu aşıyı anne adaylarına yaptıklarına dair bir takım bilgiler vardı internette. Ne kadar doğru tabiki bilemiyorum ve aslında merak da ediyorum. Siz bağışıklıktan bahsedince sormak istedim, teşekkürler cevap için ☺
Hımm bilmiyordum bunu canım o zaman çok faydalı bir serum benceBagısıklıgı baskılama için canım . Vucut bebegı yabancı bir madde sanıp atmasın diye.bagısıklıgı guclu olanlarda atıyomus cunku
aynen doktorunuzla görüşseniz daha sağlıklı olur belki gerek görlmemiştir herkese aynı ilaç aynı dozda verilmiyor sonuç olarak canınızı sıkmayınTeşekkür ederim cevapladığınız için. Bir çok kişiye verilmiş anladığım kadarıyla benim ilk transferimde de verilmedi şimdi de hiç bahsi geçmedi. Burdan okuyunca da açıkcası biraz kafam karıştı en iyisi bunu doktorla konuşmak olacak sanırım.
Yanı kızlar cd56 test yaptırmadan embriyo tutunmama nedeni bu olup olmadigini bilemeyiz değil mi? Yanı embriyonun rahime tutunmaması için bir sürü nedenleri var ve sana özel nedeni tespit etmek bence iyi bir doktora kalmışBunun bir testi varmıs canım ,biz o testı yaptırmadan denedik 1.tutmayınca. İstersen o testi yaptırabılırsın cd56 mı ne ole bişey . Vitamınlerını bırakma bence kafana gore. o da onemlı
Kızlar transfer günüm belli olduuuuu 4kasım pztsnolur bana şans dileyin
şimdiden hayırlı olsun inşallah kendine sıcacık bi kuytu köşe bulup orada 9 ay tutunur miniğinKızlar transfer günüm belli olduuuuu 4kasım pztsnolur bana şans dileyin
Bagısıklıgınızı nasıl anladılar acaba bende bu konuda doktorumla konusmayı dusunmuyorumTeşekkür ederim inşallahEvet bağışıklık için bunun dışında transferden önce rahimime iğne yaptılar sonra transfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?