- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
Ben kendi sürecimden bahsedeyim. Adetin 2. günü ultrasonla bakıp estrofem adında bir ilaca başlatıyorlar. Bir sonraki kontrol 12-13 gün sonra oluyor ve rahim kalınlığına göre estrofeme ilave olarak vajinal jel ilave ediliyor ilaçlara ve o kontrolde transfer tarihi belli oluyor.Genelde adetin 18-21.günleri arasına denk geliyor transfer ve bu hem rahim kalınlığı hem de embriyonun kaç günlük olduğuna bağlı olarak netleşiyor. Umarım güzel sonuçlar alırsınız ve burdan sevincinizi paylaşırız hep birlikteKızlar ilaçlı transfer yaptıran var mı , süreç nasıl ilerliyor ilaçlıda
çok açıklayıcı olmuş, teşekkür ediyorum, umarım hepimiz için en en en hayırlı zamanda gönlümüzdekiler gerçek olurBen kendi sürecimden bahsedeyim. Adetin 2. günü ultrasonla bakıp estrofem adında bir ilaca başlatıyorlar. Bir sonraki kontrol 12-13 gün sonra oluyor ve rahim kalınlığına göre estrofeme ilave olarak vajinal jel ilave ediliyor ilaçlara ve o kontrolde transfer tarihi belli oluyor.Genelde adetin 18-21.günleri arasına denk geliyor transfer ve bu hem rahim kalınlığı hem de embriyonun kaç günlük olduğuna bağlı olarak netleşiyor. Umarım güzel sonuçlar alırsınız ve burdan sevincinizi paylaşırız hep birlikte
Teşekkür ederim inşallahhayırlı olsun ,inşallah güzel haberler alırsın
serumu bağışıklık için mi verdiler ,ben de transfer günü ve transferden 7 gün sonra serum alacağım
Canım bu iğnenin adı ne bılıyor musun ? Bana da yapabılırız demişlerdi bi ara ama yaptılar mı yapmadılar mı bılmıyorumTeşekkür ederim inşallahEvet bağışıklık için bunun dışında transferden önce rahimime iğne yaptılar sonra transfer oldu
Sanırım herkese yapıyorlar bunu artık yapmış olabilirler canım hiç bilmiyorum adını. Bir de ben dönerek yatmaya başladım ilk günden yani sağ tarafa konuldu sol tarafıma doğru yatıyorum bir sorun olmaz demi işte tedirgin oldum hemen de :)Canım bu iğnenin adı ne bılıyor musun ? Bana da yapabılırız demişlerdi bi ara ama yaptılar mı yapmadılar mı bılmıyorum
Ben bugün erken gebelik testi yaptım maalesef negatif.. buda olmadı
kızlar tedavimin yarın 9. gnü gonalf bitti. cetrotıde ı yarın sabahtan yapma dedı. doktor karar vercekmış ultrasondan sonra. acaba yumurtalar ne zaman toplanır. toplanmadan önce ilaç kullanckmıyım
OlabilerSanırım herkese yapıyorlar bunu artık yapmış olabilirler canım hiç bilmiyorum adını. Bir de ben dönerek yatmaya başladım ilk günden yani sağ tarafa konuldu sol tarafıma doğru yatıyorum bir sorun olmaz demi işte tedirgin oldum hemen de :)
Merhaba kızlarr , Progestan iğne ağrısı için tavsiyeler nelerrr
Üç gün mü önemliymiş demediler bana günlük hayatına dön diyorlar nasıl döncez bilmemOlabilerGece uyurkan mutlaka donuyorsun canım,onu kontrol etmek cok zor ama yinede ilk uc gun hareketlerine dikkat et ,yavas yavas dön
Evet canim bugun kontrolum vardi muhtemel transfer tarihim 7,8 gibi bakalim indallsh her sey yolunda olur :)
Estrofeme basladim rahim filmi cekilmek istemedim, kontrol cumartesi insallah
Canm kan sulandırıcı kullandım mı gebelik boyu
Hayırlı haberlerle gel inşallahHayırlı sabahlar hanımlar.
Bugün adetimin 17. Günü şimdi hastaneye gidiyorum progesteron hormonuma baktirmaya. Sonucu Öğlene kadar merkezime yetiştirmem gerek. Ona göre yarın adetimin 18.Günü için transfer olacak mı, saat kaçta diye belli olacak☺
Estrofem, crinone jel ve progestan iğne kullanıyorum.
Canım ruyan cok guzel ,pozıtıf olcagının haberi bence bu ,erkek cocuk cok gusel ruya ınsallah:) onlara bakarsan ole dıyolar canım ,okudugum kadaryla uc gun onemlı.Üç gün mü önemliymiş demediler bana günlük hayatına dön diyorlar nasıl döncez bilmemrüyamda oğlum olmuş öyle gördüm bu sabah
İnşallah canım inşallah rüyamda Bali kendi çoçuğumu sevmenin duygusunu yaşadım rabbim bizle birlikte isteyen herkese nasip etsinCanım ruyan cok guzel ,pozıtıf olcagının haberi bence bu ,erkek cocuk cok gusel ruya ınsallah:) onlara bakarsan ole dıyolar canım ,okudugum kadaryla uc gun onemlı.
Sağlıkla gelir inşallah canım dualarımız seninlebende bugun 2. kere kan verecegim degerim kaca cikmis dua edin kizlar
ekim yazmışım :/ benmde 7ekimde kontrolüm var 11-12 side transfer olcak Allahın izniyle sizinle aynı dönemlerde :)Transferin Kasımda mı olacak? Benim 5 Kasım kontrolum var ondan sonra 11-12 kasım gibi transfer olabilir
hoşbuldum evet ekim yazmışım yanlışlıkla kasımda olcak transferimAynen bende
Tamam cnm transfer zamanı haber et listeye kaçıncı gün embriyo transferi olduğunu not edeyim.
Allah in izniyle burda pozitif haberini paylaşırsın
Çorba oldu iyice
Hoșgeldin
Kasım da mı. Transfer? Ekim yazmış sin
Bende kan sulandırıci kullandım oğlumda tüp bebek tedavisi ile oldu ve transfer gününden doğuma. Kadar kullandım. Sıkıntı yapma ☺
İnan bana progestan iğne daha kötü..
benden tahlil istedi doktorum daha önce kayıplarım olduğu için eylül ayında yaptrdm sonuçlarım yüksek çıktı yani kan pıhtılaşması görüldü transfere yakın tekrarlayalım belki düşer değer dedi 4 gün önce tekrar yaptrdm değer düşmüş ama hala pıhtılaşma var dedi oyüzden iğne vereceğim dedi.ilk tedavimdede kan sulandrıcı hap verilmişti ozamn hiç test tahlil yapılmamştı saırm o hap herkese veriliyorKızlar bi şey soracağım, bilen cevaplarsa çok sevinirim. Şimdi bazılarınız transfere hazırlık sürecinde kan sulandırıcı ilaçlar, iğneler vs kullanıyorsunuz. Bu ilaçları size vermeden önce sizde kan pıhtılaşması olup olmadığına dair bir test yapıp sonuca göre mi kan sulandırıcı veriyorlar yoksa transfer öncesi herkese mi veriliyor. Benim ikinci denemem ve ne ilkinde ne de şimdi kan sulandırıcı vermedi doktorum. Bu uygulama kişide kan pıhtılaşması olup olmadığına göre mi yoksa merkezlerin tedavi protokollerine göre mi değişiklik gösteriyor?
canım Allah yardımcın olsun, inşallah tüm değerlerin çok uygun çıkar. transfer tarihin hemen belli olur :)Hayırlı sabahlar hanımlar.
Bugün adetimin 17. Günü şimdi hastaneye gidiyorum progesteron hormonuma baktirmaya. Sonucu Öğlene kadar merkezime yetiştirmem gerek. Ona göre yarın adetimin 18.Günü için transfer olacak mı, saat kaçta diye belli olacak☺
Estrofem, crinone jel ve progestan iğne kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?