Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar ilaçlı transfer yaptıran var mı , süreç nasıl ilerliyor ilaçlıda
Ben kendi sürecimden bahsedeyim. Adetin 2. günü ultrasonla bakıp estrofem adında bir ilaca başlatıyorlar. Bir sonraki kontrol 12-13 gün sonra oluyor ve rahim kalınlığına göre estrofeme ilave olarak vajinal jel ilave ediliyor ilaçlara ve o kontrolde transfer tarihi belli oluyor.Genelde adetin 18-21.günleri arasına denk geliyor transfer ve bu hem rahim kalınlığı hem de embriyonun kaç günlük olduğuna bağlı olarak netleşiyor. Umarım güzel sonuçlar alırsınız ve burdan sevincinizi paylaşırız hep birlikte

çok açıklayıcı olmuş, teşekkür ediyorum, umarım hepimiz için en en en hayırlı zamanda gönlümüzdekiler gerçek olur Sevgiler

hayırlı olsun ,inşallah güzel haberler alırsın
serumu bağışıklık için mi verdiler ,ben de transfer günü ve transferden 7 gün sonra serum alacağım
Teşekkür ederim inşallah Evet bağışıklık için bunun dışında transferden önce rahimime iğne yaptılar sonra transfer oldu

Canım bu iğnenin adı ne bılıyor musun ? Bana da yapabılırız demişlerdi bi ara ama yaptılar mı yapmadılar mı bılmıyorum
Sanırım herkese yapıyorlar bunu artık yapmış olabilirler canım hiç bilmiyorum adını. Bir de ben dönerek yatmaya başladım ilk günden yani sağ tarafa konuldu sol tarafıma doğru yatıyorum bir sorun olmaz demi işte tedirgin oldum hemen de :)

Ben bugün erken gebelik testi yaptım maalesef negatif.. buda olmadı

Dur bakalım. Test günü gelene kadar ilaçları kesme.

kızlar tedavimin yarın 9. gnü gonalf bitti. cetrotıde ı yarın sabahtan yapma dedı. doktor karar vercekmış ultrasondan sonra. acaba yumurtalar ne zaman toplanır. toplanmadan önce ilaç kullanckmıyım

En son catlatma iğnesi vuruyorsun bir kereliğine. 36sonra opu oluyor. Haber vermeyi unutma kontrolden sonra

Olabiler Gece uyurkan mutlaka donuyorsun canım,onu kontrol etmek cok zor ama yinede ilk uc gun hareketlerine dikkat et ,yavas yavas dön

Merhaba kızlarr , Progestan iğne ağrısı için tavsiyeler nelerrr

Ben pazartesiden beri hergűn vuruyorum transferim yarın. Tutsun da razıyım ağrısına. Ben farklı yerlerde vuruldum ve hiç kimse yapabilecek birsey olmadığını söyledi. Ben sabah vuruyorum acısı akşam çıkıyor

Olabiler Gece uyurkan mutlaka donuyorsun canım,onu kontrol etmek cok zor ama yinede ilk uc gun hareketlerine dikkat et ,yavas yavas dön
Üç gün mü önemliymiş demediler bana günlük hayatına dön diyorlar nasıl döncez bilmem rüyamda oğlum olmuş öyle gördüm bu sabah

Evet canim bugun kontrolum vardi muhtemel transfer tarihim 7,8 gibi bakalim indallsh her sey yolunda olur :)

Tamam cnm netleşince haber ver tarihi not düşeyim.

Estrofeme basladim rahim filmi cekilmek istemedim, kontrol cumartesi insallah

Hadi hayırlı olsun tedavin. Kaç estrofem içiyorsun? Yarın kontrolde adetin kaçıncı günü olmuş oluyor?
Canm kan sulandırıcı kullandım mı gebelik boyu

Evet kullandım. Ama benim öncesinde bir kaybım olmuştu. Arkadaşınızın doktor demeden kendini kendine vurması doğru değil. Mutlaka doktora danışsin

Hayırlı sabahlar hanımlar.
Bugün adetimin 17. Günü şimdi hastaneye gidiyorum progesteron hormonuma baktirmaya. Sonucu Öğlene kadar merkezime yetiştirmem gerek. Ona göre yarın adetimin 18.Günü için transfer olacak mı, saat kaçta diye belli olacak☺
Estrofem, crinone jel ve progestan iğne kullanıyorum.

Hayırlı haberlerle gel inşallah

Üç gün mü önemliymiş demediler bana günlük hayatına dön diyorlar nasıl döncez bilmem rüyamda oğlum olmuş öyle gördüm bu sabah
Canım ruyan cok guzel ,pozıtıf olcagının haberi bence bu ,erkek cocuk cok gusel ruya ınsallah:) onlara bakarsan ole dıyolar canım ,okudugum kadaryla uc gun onemlı.

Canım ruyan cok guzel ,pozıtıf olcagının haberi bence bu ,erkek cocuk cok gusel ruya ınsallah:) onlara bakarsan ole dıyolar canım ,okudugum kadaryla uc gun onemlı.
İnşallah canım inşallah rüyamda Bali kendi çoçuğumu sevmenin duygusunu yaşadım rabbim bizle birlikte isteyen herkese nasip etsin

hoşbuldum evet ekim yazmışım yanlışlıkla kasımda olcak transferim
progestan iğnede kullnadım ilk tedavimde berbat bişey
günü netleşince tekrar yazacağm

benden tahlil istedi doktorum daha önce kayıplarım olduğu için eylül ayında yaptrdm sonuçlarım yüksek çıktı yani kan pıhtılaşması görüldü transfere yakın tekrarlayalım belki düşer değer dedi 4 gün önce tekrar yaptrdm değer düşmüş ama hala pıhtılaşma var dedi oyüzden iğne vereceğim dedi.ilk tedavimdede kan sulandrıcı hap verilmişti ozamn hiç test tahlil yapılmamştı saırm o hap herkese veriliyor

canım Allah yardımcın olsun, inşallah tüm değerlerin çok uygun çıkar. transfer tarihin hemen belli olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…