- 29 Nisan 2019
- 170
- 98
- 13
- 34
Oooo aman Allahım ben o kadar tahmin etmemiştim tıp fakültesi sonuçta çok almazlar diye düşünmüştüm .o Dr a gitme hayallerim de yok oldu bununlaCanım onlar 6 bine anlastılar ondan sonra mıkrocıp yapmaya karar vermıs doktor onun ıcınde 1500 lira daha verdiler 7500 hastaneye verdiler muayenesi 350 Tl
Canım ben ilk transferimde 8. Gun idrar testi yaptım hemde 3. Tane negatif tı cok uzuldum doktorum cok kızdı bana benimkide 5.gun blokst embrıyoydu bekle dedi bana 10. Gunu bekledim 10. Gun kan verdim ve gebelik vardı ınanamamıstım cok sevinmiştim ama degerım azdı ve az az yukseldı kimyasalla sonuclandı kendini uzme sakın belki vardır ınsallahBenim 5. Gün embriyosu canım ve 6. Günümdü... test erken gebelikti ve tamamen negatif. Benimle aynı olup negatif olup sonra pozitif olan görmedim.çok üzgünüm
Erken test yapmak hiç iyi değil, ben geçen transferimde dayanamayıp yaptım ve negatifi görünce moralim bozuldu ve günlerce saçma sapan bir ruh halinde kan testini beklerken eziyet ettim kendime. Oysaki o stres yüzünden minnoş embriyolarımızın tutunacağı varsa da tutunmuyorlarmış lütfen sen de minnoşlarına destek ol onlar senden güç alıyorlar sakın salma kendini ve test gününü bekleBenim 5. Gün embriyosu canım ve 6. Günümdü... test erken gebelikti ve tamamen negatif. Benimle aynı olup negatif olup sonra pozitif olan görmedim.çok üzgünüm
Evet gerçekten orası kapandı kötü bı yer olduğunu biliyorum. Ben Selçuk tıp dan memnun değilim ama mecbur devlete gitmek zorundayım inş bebislerimiz tez zamanda gelirPişman oldum Mehmet hoca iyi bir kadın doğumcu ama benim için lab önemliydi. Ve bağışıklık sistemim güçlü olduğunu öğrendik ve o kadar isteksiz davrandı ki negatif sonrası bende Ankara ya tekrardan döndüm. Zaten o özel hastane iflasın eşiğindeymiş Allah bilir ne yaptılar.
Haklısın arkadaşım 2 gün daha bekleyip kan vericem kısmet artık napalımErken test yapmak hiç iyi değil, ben geçen transferimde dayanamayıp yaptım ve negatifi görünce moralim bozuldu ve günlerce saçma sapan bir ruh halinde kan testini beklerken eziyet ettim kendime. Oysaki o stres yüzünden minnoş embriyolarımızın tutunacağı varsa da tutunmuyorlarmış lütfen sen de minnoşlarına destek ol onlar senden güç alıyorlar sakın salma kendini ve test gününü bekle
2nci denememde doktorumda iģne vericez dedi bu ağri yaziliyor ya korktum bende yafMerhaba kızlarr , Progestan iğne ağrısı için tavsiyeler nelerrr
Ben 2 gun oldum bugunle birlikte cetroide ignden yarin belli olurben ilk yptryrm. merak ederim nssl olck. yarın crtrotıde ypma dedi. acaba cumartesi toplarmı yumurtaları anlamadm
Evet canim bugun kontrolum vardi muhtemel transfer tarihim 7,8 gibi bakalim indallsh her sey yolunda olur :)
Kan testi yapılır kandaki hormonal duruma göre çatlatma iğnesi saati söylenir canımkızlar tedavimin yarın 9. gnü gonalf bitti. cetrotıde ı yarın sabahtan yapma dedı. doktor karar vercekmış ultrasondan sonra. acaba yumurtalar ne zaman toplanır. toplanmadan önce ilaç kullanckmıyım
Estrofeme basladim rahim filmi cekilmek istemedim, kontrol cumartesi insallahmew123 sen ne durumdasın en son rahim filmi diyordun. Çekildi mi yoksa estrofeme mi başladın
Merhaba son adet tarihiniz neydi bende estrofem kullaniyorum dondurulmus transferi icin ve 2 kasimda kontrolMerhaba kızlar. Bütün sayfaları okudum, hamile kalan arkadaşlarıma sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler dilerim, tedavi ve transfer sürecindeki herkese de bol şans diliyorum☺ 35 yaşımdayım, 2.tedavim ve dondurulmuş embriyo transfer hazırlığında şuan için sadece estrofem içiyorum. 2 kasım ctesi günü kontrolüm var sanırım transfer tarihim belli olacak.İnşallah hepimiz pozitif sonuçları görürüz. Listeye beni de ekleyebilirsiniz
Estrofem bitince mi baslatiyorlar prednola vs?Az kaldı kızlar transfere yarın ayın 1i prednol lucrin ve crinone başlıyoryaklaştıkça stres bastı
Canm kan sulandırıcı kullandım mı gebelik boyuMoral olsun, bilgi paylaşımı olsun hanımlar. Bu süreci yaşayanlar, birbirinin dilinden anlar ❤
Benim yaşım 29. Erkek infertilitesi var bizde.
1.denemem negatif sonuçlandı.
2.denemem pozitif oldu ama 21.haftada kalbi durdu ölü doğum yaptım.
3.denemen pozitif oldu. Bir Oğlum var 2 yaşına basacak. Ondan kalan dondurulmuş kardeş embriyo için Ekim de adet olmayı bekliyorum.. Kısmetse.
Sizin de süreçlerinizi merak ediyorum. Benim gibi olup uzun aradan sonra dondurulmuş ile deneyen var mi? Nerde hangi aşamadasiniz?
Muhabbet sohbet edelim hanımlar
Son adet tarihim 19 Ekim ve adetin 3.günü estrofeme başladım. 2 kasımda benim de kontrolüm vardı ama son dakika bir değişiklik oldu ve yarın kontrole gideceğimMerhaba son adet tarihiniz neydi bende estrofem kullaniyorum dondurulmus transferi icin ve 2 kasimda kontrolhersey ayni olunca merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?