Birinci gün canm. İlk dört gün sabah akşam. İkinci dört gün sabah öğle akşam. Üçüncü dört gün sabah 2 akşam 2. 28 ekimde de kontrol
merhaba arkadaşlar :) inşallah herkes için hayırlısı olur bizde bir yola çıktık transfer tarihimizi bekliyoruz :)
Belirtilerini paylaş cnmhangi ilaçlara devam ediyorsun?
Yadee
benim daha ilk olacak çok heyecanlıyım devlet hastanesine gidiyorum sağlık raporum haftaya çıkacak sanırım gün verecekler o gün gideceğiz böyle şeyleri hiç bilmiyorum ama buradan bir şekilde öğrenmeye çalışıyorum
6 senedir evliyiz yaklaşık 5,5 - 6 senedir bekliyorum
Sizin durumlar nasıl ? ne aşamadasınız .?
Kasıklarımda doluluk hissi var cnm ufak batmalar oluyor başka bi belirti yok. Estrofem sabah 1 akşam 1
Folik asit
Coraspirin günde 1
Sabah ve gece 2 şer tane progestan
Amin cnm inşallah öyledir
Zaman geçmiyor valla nasıl dayancam ben
Hadi insalalhhh canmmmmBana sadece 3. 4 gün sabah 2 akşam 2 denildi. Diğer günlerde birkere de icebilirim. Iyi ya aynı güne randevu inşallah aynı güne de transfer ve pozitif haberi paylaşırız ☺
devlet hastanelerinde nasıl oluyor bilmiyorumHayırlı olsun cnm ilk ve son olsun bebeğine kavuşman dileğiyle
Ozaman yumurtaların toplandı dinlenme aşamasindasin öyle mi? Kaç embriyon var? Kaçıncı gün?
hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne zaman olacak ? transferinÇok heyecanlı o doluluk hissi bebeğin olsun inşallah4.transferim olacak benim de ama tekrar hamile kalma düşüncesi beni mest ediyor Allah sevinçlerimizi gerçekte yaşamayı nasip etsin
devlet hastanelerinde nasıl oluyor bilmiyorum
yumurtam toplanmadı haftaya çarşamba günü gideceğim herhalde artık gün verirler çünkü bütün evraklarım hazırdı
hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne zaman olacak ? transferin
dün adet oldumAdet tarihin nezaman cnm
ya gel diyorlar geliyorum git diyorlar gidiyorumBenim 1 tane dondurulmuş embriyom var dün adet oldum ilaca başladım. 13.günüm kontrol. Ozaman transfer tarihim belli olacak. Genelde 16. İle 20. Gün arasinda transfer gercekleșiyor.
Taze transferde, yumurta toplamadan sonra 3. Veya 5.gun transfer olur. Biraz karışık ama sürecin içinde olunca anlarsın sende
dün adet oldummaalesef adet zamanına göre mi belirleniyor
Yadee birde ilk olacağı için umutsuzum eşimde ileri derece varikosel vardı ameliyat oldu sonrasında ilaç kullandı ama o sure zarfında da hiç hamile kalmadım
ondan öncesinde de kalmadım .. şuanda da ümitsizim olacağından
devlet hastanesinde raporun çıkmadan başlatmıyorlar sanırım çünkü dosya açılacak dedi sonrasında bakılacak dediEvet cnmBi ara doktoru veya kendin git adet olduğunu söyle 3.gun başlıyoruz çünkü. Tüp bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?