Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Çoğunluk oksapara transfer öncesi başlamış ben estrofem hariç diğerlerine transfer günü başladım ve bnm transferim 21. Günüme denk geldi adetimin 13. Gün rahim kalınlığım 8.6ydı

Çoğunluk oksapara transfer öncesi başlamış ben estrofem hariç diğerlerine transfer günü başladım ve bnm transferim 21. Günüme denk geldi adetimin 13. Gün rahim kalınlığım 8.6ydı

Bana progestan verildi 13. Günümde ve Rahim duvarı 11 ölçüldü. Transfer günü clexan kan sulandırıci başlıcam

Bana progestan verildi 13. Günümde ve Rahim duvarı 11 ölçüldü. Transfer günü clexan kan sulandırıci başlıcam
Ben proutex diye iğneye de transfer günü başladım herkeste süreç farklı sanırım transfer günün belli mi cnm

Ben proutex diye iğneye de transfer günü başladım herkeste süreç farklı sanırım transfer günün belli mi cnm

Cuma günü transferden bir gün önce progesteron hormonuna baktirmam gerek sonucu istiyorlar ona göre transfer için saat verilecek

Rahim kalınlığı ne kadar olmasi gerek istenilen yani

Bende transfer günü başladım oksaparı . İlaç kullandıktan sonra 12. Gün son kontrol 10.6 dı 5 gün sonra da transfer oldum. Eğer kalınlığı uygun olmasaydı yapmazlardı transferini.

Insallah tum bekleyenlerin duası kabul olur sonucları iyi olur

Anladım cnm. Inşallah ilk ve son tüp bebek denemen olur. Listeye seninde pozitif haberini kaydetmek nasip olsun inşallah ❤
inşallah canım seneler önce ben senin haberini kaydettim konuma sen de benim haberimi verirsin inşallah hayrlısı ile sağlıcakla amin hepimiz seviniriz inşallah ya amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…