• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Of ya haklısın ama kafam cidden bu konuda çok karışık 6. Güne o kadar adapte oldum ki sanki gerçek test günüm o gün gibi hissediyorum 😁 direnebilirsem direnirim ama aksi olursa, yaparım diyorum.😔
Tabi yine sen bilirsin ama ondan sonra yine bişey kesinleşmemiş olıyo ya işte o kötü ama içinden nasıl geliyorsa öyle yap :)

Tabi yine sen bilirsin ama ondan sonra yine bişey kesinleşmemiş olıyo ya işte o kötü ama içinden nasıl geliyorsa öyle yap :)
Ben dayanamadım dün gece yani 5. Gün test yaptım pozitif çıktı erken gebelik testi bile değildi🤗 sonra hemen kan vermeye gittik 22.5 çıktı 5. Gün olduğu için herkes normal dedi ama bilmiyorum sence nasıl normal midir😍 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤

Ben dayanamadım dün gece yani 5. Gün test yaptım pozitif çıktı erken gebelik testi bile değildi🤗 sonra hemen kan vermeye gittik 22.5 çıktı 5. Gün olduğu için herkes normal dedi ama bilmiyorum sence nasıl normal midir😍 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Amin amin inşalah ilaç etkisi değildir ya çok sevindim Devamı gelsin inşallah kendi doktorun ne dedi

Amin amin inşalah ilaç etkisi değildir ya çok sevindim Devamı gelsin inşallah kendi doktorun ne dedi
Dondurulmuş embriyoda ilaç etkisi olmuyormuş çünkü testi yanıltan çatlatma iğnesi ben o iğneleri 4 5 ay önce vurdum 🤗 doktoruma söylemedim genelde doktorlar erken test yapanlara net cevaplar vermiyor benimkide öyle yaparsa hevesim kaçmasın dedim 😂 6 temmuzda kliniğe gidince öğrenir doktorum 😍

Dondurulmuş embriyoda ilaç etkisi olmuyormuş çünkü testi yanıltan çatlatma iğnesi ben o iğneleri 4 5 ay önce vurdum 🤗 doktoruma söylemedim genelde doktorlar erken test yapanlara net cevaplar vermiyor benimkide öyle yaparsa hevesim kaçmasın dedim 😂 6 temmuzda kliniğe gidince öğrenir doktorum 😍
Allah kucağına Almayıda nasip etsin canımm çok güzel zamanlar seni bekliyor her anın tadını çıkar :)

Allah kucağına Almayıda nasip etsin canımm çok güzel zamanlar seni bekliyor her anın tadını çıkar :)
Dünde kan verdim 70 çıktı kuzum 7. Günümdü dün🤗 üçe katlamış değerim içim rahatladı vallahi😍 inşallah sağlıklı bir süreç olur kuzum çok teşekkür ederim sende sağlıkla alırsın inşallah kucağına ❤

@Dream_91 merhaba canım nasılsın? Seninle aynı gün transferimiz oldu☺ Nasıl hissediyorsun, belirti yaşıyor musun? Sana crinone jel vermişler miydi? Benim jelin kalıntıları turuncu geliyor bir kaç gündür 🤷‍♀️
Merhaba, ben de crinone jel kullanıyorum bugün turuncu geldi korktum bi sorun olmuş muydu sizde

Merhaba, ben de crinone jel kullanıyorum bugün turuncu geldi korktum bi sorun olmuş muydu sizde
Merhaba☺️ Bende de crinone jel turuncu gelmişti ve ben 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim☺️ İnşallah sizde de bu turunculuk bir belirtidir 🙏🏻😍 hayırlı haberler almanızı çok isterim. Ben yavrumu kucağıma aldım inşallah darısı isteyen herkese olsun 🙏🏻💙

Merhaba☺ Bende de crinone jel turuncu gelmişti ve ben 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim☺ İnşallah sizde de bu turunculuk bir belirtidir 🙏🏻😍 hayırlı haberler almanızı çok isterim. Ben yavrumu kucağıma aldım inşallah darısı isteyen herkese olsun 🙏🏻💙
[/QUOTE
Hayırlı uğurlu olsun canım🥰 ben 7 haftalık gebeyim 3 ayıma kadar crinone jel kullanmam gerekiyor da ilk defa turuncu gelince korkmuştum

Kendinizi anketör gibi hissediyosunuz karsisinda.siz soru sormazsaniz herhangi vir aciklama yapmiyor.bos bos bekliyor oyle.soru cvp yapmak da bi yerden sonra sıkıyor.tup bebek dusunuyosaniz tavsiye etmem.dbakir a gidin mutlaka.baska sorunuz varsa sorabilirsniz

Katılıyorum bi tek bana mı öyle geldi diye düşünmüştüm çünkü çok övmüşlerdi. Bende bi kaç ay önce gittim çikolatakistim vardı bakıp hiç tahlil yapmadan ameliyat yapalım rezervinde iyi sonra bakarız dedi ama bana çok ilginç geldi bi kaç soru sordum boş boş bakıp cevap bile vermedi geçiştirdi tabi bende diyarbakıra gittim meğer rezervimde çok azmış hemen tüp bebeğe başladık eğer onu dinleyip ameliyat olsaydım şimdi tüp bebek bile yapamayacaktım allah iyi doktorlara denk getirsin

Minnaklarimm Minnaklarimm tebrikler canım pazartesiyi bekleyememişsin :) Değerin çok güzel :nazar: Darisi başımıza inşallah
Transferi olan arkadaşlar hislerini paylaşmaya devam edin lütfen.
Benim yarın sabah kontrolum var inşallah transfer tarhımı belli olur .
Arada girip okuyorum darısı Başına oldu çifter oldu hemde 😅

Back