• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bendede aynı canım kasıklarımda sancı gibi ara ara hemen belim ağrıyo bugün doktor normal dedi bebiş büyüdüğü içinmiş bebek arabası aldım bende ufak tefek şeyler işte
aynen bncede direk buyukten baslamissin 😂gule gule kullanmayi nasip etsn rabbim bnde havlu bornoz o tarz seyler aldim simdi agustosta dogacagi icin tm mevsim gecisi ne alacagimi tam kestiremiyorum ama habire bnde annemde kayinvalidemde biseyler orüp duruyoruz 😂

iyi yapmışsınız baktığım ikiz arabası mağazalara gelmediği için henüz almadık bizde :) beşiklere yer varda gerek yok şimdiden odayı daraltmaya yarın kontrolümüz var canım bazen bişeyler hissediyorum 18 e girdik
Haklısın canım bende 17 den gidiyorum bende hissediyorum bebekten mi göbekten mi anlamıyorum ama tam ☺️Hadi inşallah güzel şeyler duy canım

aynen bncede direk buyukten baslamissin 😂gule gule kullanmayi nasip etsn rabbim bnde havlu bornoz o tarz seyler aldim simdi agustosta dogacagi icin tm mevsim gecisi ne alacagimi tam kestiremiyorum ama habire bnde annemde kayinvalidemde biseyler orüp duruyoruz 😂
Amin canım hepimize inşallah evet onlar daha mantıklı Aslında 😃 bende öyle ne giydirebilirim diye hep çelişiyorum ama yinede alıyorum ufak tefek şeyler el emeği en güzeli ☺️

Kızlar hepinize selamlar bende ekim-kasım aylarında tüp bebek sürecindeydim şimdi 19+6 kızıma hamileyim :KK68:bi zamanlar burda test günü sayaken şmdi çoğumz hamileyiz sanırım aklıma geldi yazayım dedim biz bnce kopmayalm genel oalrak aynı haftalardayz test gününü beklediğim arkadşlarıla yine burda doğumumuzu beklemek isterm :anneadayı::dua:

oyle zmana denk geldik ki muayaneye gidemedim bu ay hastanler cok ürkütücu avm ye gidip alisveris bile yapamadm kizima 🙄

Hepinize merhaba bilmiyorum hatırlanıcak mıyım bayadır girmiyorum bende pozitif almıştım bu grupta ancak boş gebelikle sonuçlandı 9.haftada ilaçla düşürdüm önümüzdeki hafta tekrar transferim var siz hamiş arkadaşlarımdan dua istiyorum Rabbim hepinizi bi avazda kurtarsın İnşallah 😘🙏🏼

oyle zmana denk geldik ki muayaneye gidemedim bu ay hastanler cok ürkütücu avm ye gidip alisveris bile yapamadm kizima 🙄
Ya hiç sorma o Hamişkıyafetleri bebek alışverişleri ne hevesler Allah sağlık versin diyorum inşallah sağlıklı günlerde yaparız herşeyi bnmde kontrolüme 2 hafta var daha bakalım durumlar nasıl olacak

Ya hiç sorma o Hamişkıyafetleri bebek alışverişleri ne hevesler Allah sağlık versin diyorum inşallah sağlıklı günlerde yaparız herşeyi bnmde kontrolüme 2 hafta var daha bakalım durumlar nasıl olacak
valla gittikce kotulesio gibi gidemedim ben muayaneye allahtan hareketlerini artik net hissedyorum hatta oynuyorum onla bn rahatsiz edince basta tarafa kayiyo ordada buluyorum bu tarafa kacio 😂ama esim hala hissedemio ben icten geldigi icin hissediyorum heraldr

valla gittikce kotulesio gibi gidemedim ben muayaneye allahtan hareketlerini artik net hissedyorum hatta oynuyorum onla bn rahatsiz edince basta tarafa kayiyo ordada buluyorum bu tarafa kacio 😂ama esim hala hissedemio ben icten geldigi icin hissediyorum heraldr
Bende daha şimdiden hareket etmese neden etmedi diyorum paranoyak oldum sanki :) benimki hiç hissetmez sen benden öndesin bide kaç haftalık oldun bende gideceğim zaman doktoru arıycam bakalım detaylı ultrason vardı ne dicek

Kızlar siz kan sulandırıcı iğneyi ne zaman bıraktınız ? Pıhtı sorununuz yokken devam ettiniz mi bazı doktorlar ettiriyorlar bu konuda neyin doğru olduğunu anlayamadım siz nasıl devam ettiniz ?

Kızlar siz kan sulandırıcı iğneyi ne zaman bıraktınız ? Pıhtı sorununuz yokken devam ettiniz mi bazı doktorlar ettiriyorlar bu konuda neyin doğru olduğunu anlayamadım siz nasıl devam ettiniz ?
Ben 24 haftalığım hala ullanıyorum iğneyi doktorum nolur nolmaz doğuma kadar devam edelm dedi

Back