İnşallahHayırlı olsun cnm bol sağlıklı Yumurtalar toplanır da. Döllenir inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahHayırlı olsun cnm bol sağlıklı Yumurtalar toplanır da. Döllenir inşallah..
İYiym kuzum öksürüğümün verdiği rahatsızlık tedirginlik hariç bişey hissedemiyorumN Narinimmmm New62 A Angelres @adek81 ys_pasa P Prenslerimin prensesiyim
Neler hissediyorsunuz??
@superkaliflower idrar testini 'komşu' başlıkta gördüm hadi hayırlı olsun.. ❤
Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahKızlar kan sonucum
6. Gün 16
8. gün 51 (pembe akıntım oldu kahveye döndü gitti)
10. Gün 212
13. Gün 1124 çıktı ❤❤
Bugün arayacaklar kese için gün vermeye
Darısı siz bekleyen arkadaşlarıma
İYiym kuzum öksürüğümün verdiği rahatsızlık tedirginlik hariç bişey hissedemiyorum
İnşallah canım inşallahKötü düşünme canım. Benim oğlumda transfer zamanı nezle ile girdim 6. 7.gune kadar kuru öksürük vardı. Rabbim Ol deyince hiç birsey engel olamaz
N Narinimmmm New62 A Angelres @adek81 ys_pasa P Prenslerimin prensesiyim
Neler hissediyorsunuz??
Bugun yavas yavas evin icinde dolasmaya basladim.adet ağrısı gibi belim agriyo sadece, sabırsızlıkla test gunumu bekliorumN Narinimmmm New62 A Angelres @adek81 ys_pasa P Prenslerimin prensesiyim
Neler hissediyorsunuz??
Maalesef hiç birşeyN Narinimmmm New62 A Angelres @adek81 ys_pasa P Prenslerimin prensesiyim
Neler hissediyorsunuz??
saolun butun duygular karman cormanN Narinimmmm New62 A Angelres @adek81 ys_pasa P Prenslerimin prensesiyim
Neler hissediyorsunuz??
15. Günü gerçek hamilelikte ki gibi yumurtlams sayiyo işte 5. Gün embriyosu diye 5 sayıyor canım benimki herkese öyle klinikte her doktorun farklıdır herhalde bilemedim. Ayın birinde rulid prednol ve crinone başlıcam. Şuan estrofem ve coraspin devam. İğne var bnde de geçen seferden kullandırmiyo kanama olmadan. Dursun kenarda ne olur ne olmaz hamilelik elde edersek kan sulandirici başlıcaz öyle dedi.Benim. 18. Günüme denk geliyor. Jel. progestan igne ve Estrofem kullanıyorum sen?
Keseyi ne zaman gorceksiniz canım ?çift embrıyo transferi mi ?ikiz olabilir mi ?Kızlar kan sonucum
6. Gün 16
8. gün 51 (pembe akıntım oldu kahveye döndü gitti)
10. Gün 212
13. Gün 1124 çıktı ❤❤
Bugün arayacaklar kese için gün vermeye
Darısı siz bekleyen arkadaşlarıma
Maalesef hiç birşey
15. Günü gerçek hamilelikte ki gibi yumurtlams sayiyo işte 5. Gün embriyosu diye 5 sayıyor canım benimki herkese öyle klinikte her doktorun farklıdır herhalde bilemedim. Ayın birinde rulid prednol ve crinone başlıcam. Şuan estrofem ve coraspin devam. İğne var bnde de geçen seferden kullandırmiyo kanama olmadan. Dursun kenarda ne olur ne olmaz hamilelik elde edersek kan sulandirici başlıcaz öyle dedi.
kizlar bende bugün dondurulmus 6 gün 2 adet bebisimi aldım geldim. bu benim 6 transferim ins sonuncu olur.
Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Haftaya salı çağırdı cnmKeseyi ne zaman gorceksiniz canım ?çift embrıyo transferi mi ?ikiz olabilir mi ?
Amin inşallah sımsıkı tutunurlar sanakizlar bende bugün dondurulmus 6 gün 2 adet bebisimi aldım geldim. bu benim 6 transferim ins sonuncu olur.
Henüz bir şey hissetmiyorum. Başlayan baş ağrısı dışında merak ediyorum çok yarın 7. GünN Narinimmmm New62 A Angelres @adek81 ys_pasa P Prenslerimin prensesiyim
Neler hissediyorsunuz??
Aaa öyle mi oluyomus ki acaba bnde hatırlatiyim kan sulandirici iğneyi transfer gunuBende transfer günü kan. Sulandırıci kullanmaya bașlicam. Düşük önleyici iğneye bugün başladım