• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

İYiym kuzum öksürüğümün verdiği rahatsızlık tedirginlik hariç bişey hissedemiyorum 😔

Kötü düşünme canım. Benim oğlumda transfer zamanı nezle ile girdim 6. 7.gune kadar kuru öksürük vardı. Rabbim Ol deyince hiç birsey engel olamaz

N Narinimmmm New62 New62 A Angelres @adek81 ys_pasa ys_pasa P Prenslerimin prensesiyim
Neler hissediyorsunuz??

@superkaliflower idrar testini 'komşu' başlıkta gördüm hadi hayırlı olsun.. ❤
N Narinimmmm New62 New62 A Angelres @adek81 ys_pasa ys_pasa P Prenslerimin prensesiyim
Neler hissediyorsunuz??

@superkaliflower idrar testini 'komşu' başlıkta gördüm hadi hayırlı olsun.. ❤
Bugun yavas yavas evin icinde dolasmaya basladim.adet ağrısı gibi belim agriyo sadece, sabırsızlıkla test gunumu bekliorum😊

Benim. 18. Günüme denk geliyor. Jel. progestan igne ve Estrofem kullanıyorum sen?
15. Günü gerçek hamilelikte ki gibi yumurtlams sayiyo işte 5. Gün embriyosu diye 5 sayıyor canım benimki herkese öyle klinikte her doktorun farklıdır herhalde bilemedim. Ayın birinde rulid prednol ve crinone başlıcam. Şuan estrofem ve coraspin devam. İğne var bnde de geçen seferden kullandırmiyo kanama olmadan. Dursun kenarda ne olur ne olmaz hamilelik elde edersek kan sulandirici başlıcaz öyle dedi.

Kızlar kan sonucum
6. Gün 16
8. gün 51 (pembe akıntım oldu kahveye döndü gitti)
10. Gün 212
13. Gün 1124 çıktı 🙏🙏❤❤
Bugün arayacaklar kese için gün vermeye
Darısı siz bekleyen arkadaşlarıma
Keseyi ne zaman gorceksiniz canım ?çift embrıyo transferi mi ?ikiz olabilir mi ?

15. Günü gerçek hamilelikte ki gibi yumurtlams sayiyo işte 5. Gün embriyosu diye 5 sayıyor canım benimki herkese öyle klinikte her doktorun farklıdır herhalde bilemedim. Ayın birinde rulid prednol ve crinone başlıcam. Şuan estrofem ve coraspin devam. İğne var bnde de geçen seferden kullandırmiyo kanama olmadan. Dursun kenarda ne olur ne olmaz hamilelik elde edersek kan sulandirici başlıcaz öyle dedi.

Bende transfer günü kan. Sulandırıci kullanmaya bașlicam. Düşük önleyici iğneye bugün başladım

Arkadaşlar merak ettiğim birşey var.Bel ve göğüs ağrısı hissedenler nasıl bir ağrı bu yani hafif mi çok dikkat verince mi hissediliyor yoksa bariz ağrımı var? Yada göğüse bastırıncamı ağrı oluyor sadece? Tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatabilir mi 😊

Back