Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar estrofem ve climara bant kullanıp bel ağrısı kasık ağrısı yaşayan var mı lütfen cevaplarsanız sevinirim
bant kullanmıyorum ama estrofemin bendeki yan etkisi şişlik oldu davul gibiyim kullanmaya başladığımdan beri bi kaç kişi daha bel ağrısından bahsetmiş sanrım burada

bant kullanmıyorum ama estrofemin bendeki yan etkisi şişlik oldu davul gibiyim kullanmaya başladığımdan beri bi kaç kişi daha bel ağrısından bahsetmiş sanrım burada
Teşekkür ederim ya hem kasık ağrısı hem bel ağrısı yaşıyorum ağrı kesici içmek zorunda kalıyorum ve bende çikolata kisti olduğu için biraz daha korkuyorum acaba kisti mi büyütüyor diye

Kızlar estrofem ve climara bant kullanıp bel ağrısı kasık ağrısı yaşayan var mı lütfen cevaplarsanız sevinirim
Canım estrofem kullanıyorum önce de yazmıştım baş ağrısı var bende felaket 5 gündür ilk iki gün adet ağrısından mi belim ağrıyor dedim ama yok bende estrofem den çünkü iki günde geçerdi adetliyken bel ağrısı bende üç kere arveles attım Dr a da soramadım ins bişi olmaz .

inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün canım, sağlıklı bir gebelik geçirirsin umarım. çok heyecanlı şeyler, senin için dua edicem.
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimiz kalbimizdekini alırız hayırlısıyla ❤

canım bu süreçte parol hariç ağrı kesici ve hatta danışılmadan hiç bir ilaç kullanılmıyor doktoruna yada hemşireye danış bence

Aynen canım benim de adetliyken ağrırdı ama bu kadar sürmezdi bir de kasık ağrısı eklendi bende dayanamayıp ağrı kesici içiyorum maalesef bende çikolata kisti de var sende de var mı bir korkum da kisti büyütür mü diye canım bende baş ağrısı olmadı fakat bel ile kasık ağrısı oluyor bir de sağ bacağımda ağrı

canım bu süreçte parol hariç ağrı kesici ve hatta danışılmadan hiç bir ilaç kullanılmıyor doktoruna yada hemşireye danış bence
Canım bende arkadaş gibi arveles kullandım daha transfer olmadı ama yapacak bişeyim yoktu çok ağrım vardı zaten kistimde olduğu için daha çok ağrı oldu galiba doktora sordum bugün ağrı kesici alabilir miyim diye bakalım ne yazacak tabi aldım yazamadım

Çikolata kisti yok cnm pcos var bende

Hafta sonuydu ulaşamadım cnm maalesef adet ağrısına dayanamadım atmak zorunda kaldım hapı birde baş ağrısı çıkınca 3 kez attım hapı şuan çok pişmanım inş kötü bişi olmamıştır içerde. Transfer im inş 10 Ocak da olacak bir sorun teşkil eder mi sence bu kadar arveles

DiCanım ben doktor değilim ama bana göre daha transfer olmadığı için bişey olacağını sanmıyorum transfer olmuş olsaydı olabilirdi doktoruma sordum içebilirsin dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…