Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canım ne yaptınız keseyi görebildiniz inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruzz
Yok canm pazar günü test yaptım için dayanamayıp doktor sali tekrar yapmamı istedi iki gün geçmeden yaptığım için. Ama gorebilecegimi sanmıyorum doktor ilaçları da kestirdi bana

ya simdi saglik ocagindaki hemsire deid bilgilerini yazalim falan kucuk koy yeri kalp dinleme cihazi var kucuck dedi onada bakariz ama ne yaptsk duyamadik cok kucuk bu nette satilan aletlerden grmustum 8 haftalik su an dedi bnla duyulmayabilir normal ama 10.haftanda 12.hftnda duyariz bndan

neyseki simdi internette aletin ozelliklerine baktm 12 haftalikken baslanir dinlemeye yaziyo ya bos yere korktum

Yok canm pazar günü test yaptım için dayanamayıp doktor sali tekrar yapmamı istedi iki gün geçmeden yaptığım için. Ama gorebilecegimi sanmıyorum doktor ilaçları da kestirdi bana
Olsun canım daha iyi olmuş yarına her şeyi daha net görürsünüz inşallah.. şimdilik hep pozitif ol.. biz burada ne mucizeler gördük inşallah senin de minik mucizen sağlıklı sıhhatli bizimledir..

Arkadaşlar merhaba ben de 18 aralikta transfer yaptırdım. Şu anda protestan ve estrogen kullanıyorum. Bir de coraspin. Sizler de bu ilaclardan kullaniyormusunuz nasil gidiyor
İnşallah güzel gider canım bende pozitifi görürüm inşallah transfer sonrası belirti var mıydı sende bende hiçbir şey yok
İnsaallah insaallah sende guzel Haberler alirsin yok bende de hic bir belirti olmamisti bende bayagi takiyordum ama doktorum kimisinde olur kimisinde hic bisey olmaz demisti. Sende icini ferah tut guzel olur hersey insaallah

İnsaallah insaallah sende guzel Haberler alirsin yok bende de hic bir belirti olmamisti bende bayagi takiyordum ama doktorum kimisinde olur kimisinde hic bisey olmaz demisti. Sende icini ferah tut guzel olur hersey insaallah
Bugün benden çok açık pembemsi bi leke geldi çok az çok endişelendim

Sağol canım minnoşlarımı aldm geldim çok şükür evdeyim şimdi dr çözülen embriyoların çok iyi olduğunu söyledi hatta kendi instagram hesabında paylaşmış görüntüsünü ❤

Sağol canım minnoşlarımı aldm geldim çok şükür evdeyim şimdi dr çözülen embriyoların çok iyi olduğunu söyledi hatta kendi instagram hesabında paylaşmış görüntüsünü ❤

Maşallah gözün aydın dinlenme e bak ilk 2 3 gün çok fazla gezinme ama sürekli de yatma. Ondan sonra normal yaşantına dön. Yükseğe uzanma ağır kaldırma bir tek.

Bugün benden çok açık pembemsi bi leke geldi çok az çok endişelendim
Doktorum bana kasik agriisi bel agrisi olursa normal demisti. Az kanama filanda normal tutunma kanamasi olur bazi kişilerde demisti canim yine doktoruna danis istersen ama canini sıkma

Doktorum bana kasik agriisi bel agrisi olursa normal demisti. Az kanama filanda normal tutunma kanamasi olur bazi kişilerde demisti canim yine doktoruna danis istersen ama canini sıkma
Aradım proluton depor vurdur hemen dedi vurdurdum çok endişeleniyorum kan versem mi ki bugün

Kızlar estrofem ve climara bant kullanıp bel ağrısı kasık ağrısı yaşayan var mı lütfen cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…