- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
olmaz inşallah canım bana diğer ilaçlarla birlikte direk parol aldırdılar ondan dedim hoş olcak olsa dondurulmuş transferimde bir gün önceye kadar antibiyotik kullandırdılar ondan olurdu sen yinede dikkat etHafta sonuydu ulaşamadım cnm maalesef adet ağrısına dayanamadım atmak zorunda kaldım hapı birde baş ağrısı çıkınca 3 kez attım hapı şuan çok pişmanım inş kötü bişi olmamıştır içerde. Transfer im inş 10 Ocak da olacak bir sorun teşkil eder mi sence bu kadar arveles
Haklısın cnm çok teşekkür ederim . Şimdi bir sorum daha olacak 2 gündür günde 3 estrofem kullanıyorum bugün e2 ye bakıldı ona göre estrofem i 4 e çıkarmami söylediler niye öyle oldu acaba bir fikriniz varmıolmaz inşallah canım bana diğer ilaçlarla birlikte direk parol aldırdılar ondan dedim hoş olcak olsa dondurulmuş transferimde bir gün önceye kadar antibiyotik kullandırdılar ondan olurdu sen yinede dikkat et
Sağol canım peki estrofem günde kaç iciyosun . Şimdi aradılar günde 4 tane al dediler bana. Sabah e2 tahlil almışlardı ona göre arttirdilar sanırım ama 4 çok değil mi zaten bel ağrım varDiCanım ben doktor değilim ama bana göre daha transfer olmadığı için bişey olacağını sanmıyorum transfer olmuş olsaydı olabilirdi doktoruma sordum içebilirsin dedi bana
Malesef canm 1057 olmuş hala dusmemis ama arttı da sayılmaz iki gün önce 1046 idi. Doktorum daha muayene etmedi Pers gidicem anca işten dolayi. Bozulmuş gebelik olduğunu söyledi telefonda. Tüp bebekte böyle bişey oldu da o doktorun biraz olsun suçu varsa Allah'a havale ediyorumCanım ne yaptınız.. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..
normal canım günde 2 sonra 3 sonra 4 e çıkıyor 4 e çıktıktan 10 gün sonra falan transfer oldum diye hatırlıyorumHaklısın cnm çok teşekkür ederim . Şimdi bir sorum daha olacak 2 gündür günde 3 estrofem kullanıyorum bugün e2 ye bakıldı ona göre estrofem i 4 e çıkarmami söylediler niye öyle oldu acaba bir fikriniz varmı
Canım rahim kalınlığına göre demişlerdir rahim kalınlığı az geldi iseHaklısın cnm çok teşekkür ederim . Şimdi bir sorum daha olacak 2 gündür günde 3 estrofem kullanıyorum bugün e2 ye bakıldı ona göre estrofem i 4 e çıkarmami söylediler niye öyle oldu acaba bir fikriniz varmı
Canım bende günde 3 tane içiyorum ayrıca ecopirin ve evicap içiyorum günde bir tane benim kontrolüm ayın 30 nda evet bel ağrısı ve kasık ağrısı yapıyor bende de maalesef inş başka yan etkiler çıkmaz ve güzel sonuçlar alırızSağol canım peki estrofem günde kaç iciyosun . Şimdi aradılar günde 4 tane al dediler bana. Sabah e2 tahlil almışlardı ona göre arttirdilar sanırım ama 4 çok değil mi zaten bel ağrım var
Hmm anladım canim. Bana âdetin 21.gunu olacak gıbi transferin dediler yani 10 ocağa denk geliyor bakalım durum o zaman neyi gosterceknormal canım günde 2 sonra 3 sonra 4 e çıkıyor 4 e çıktıktan 10 gün sonra falan transfer oldum diye hatırlıyorum
Bunun için daha erken değil mi ki ilk tüp deneyimim ve hiçbirsey bilmiyorum yaCanım rahim kalınlığına göre demişlerdir rahim kalınlığı az geldi ise
Bana ecopirin falan vermedi aslında bu dönemde kan sulandırıcı vermesi gerekirdi folik asit iciyom sadeceCanım bende günde 3 tane içiyorum ayrıca ecopirin ve evicap içiyorum günde bir tane benim kontrolüm ayın 30 nda evet bel ağrısı ve kasık ağrısı yapıyor bende de maalesef inş başka yan etkiler çıkmaz ve güzel sonuçlar alırız
Ama senin estrofem sayısının artırılması e2 ye göredir canım Rahmi kalınlaştırıyor ya
kan sonuçlarına göre ayarlarlar onu merak etme :)Hmm anladım canim. Bana âdetin 21.gunu olacak gıbi transferin dediler yani 10 ocağa denk geliyor bakalım durum o zaman neyi gostercek
Estrofem öyle oluyor transfere kadar doktor uygun gördüğü kadar artırıyor e2 testle falan alakası yok onun ben bir tedavimde 12 tane içmiştim 2 tane içiyordum bir içişte.kan sulandırıcı iğneyide kalp atışını duyunca verdiler bana belki sizede öyle yapacaklardırBunun için daha erken değil mi ki ilk tüp deneyimim ve hiçbirsey bilmiyorum ya
İçini rahatlatırım bilmiyorum transfere 1 hafta kala aşırı derecede boğaz ağrısı ve baş ağrısı çektim dayanamayıp acile gittim acilde 3 tane ilaçlı serum taktılar ertesi günü kontrolüm vardı dr durumu anlattım oda bişey olmayacağını transfer olmadıkça sıkıntı olmaz ilaçta alabilirsin demiştiCanım bende arkadaş gibi arveles kullandım daha transfer olmadı ama yapacak bişeyim yoktu çok ağrım vardı zaten kistimde olduğu için daha çok ağrı oldu galiba doktora sordum bugün ağrı kesici alabilir miyim diye bakalım ne yazacak tabi aldım yazamadım
Maalesef negatif sonuçlandıHayırlı sabahlar hanımlar.
Olumlu bir hafta olması dileğiyle. Allah herkesin gönlüne göre versin.
@Asena27 transferin hayırlı olsuncnm Rabbim kolaylaştırsin burda pozitif haberini paylaşırsın bizimle inşallah
Puzzle01 Ankara345 durumunuz nedir?
fatmasecret19 başladın mı tedaviye başladın mı?
Canım işte istenilen rahim kalınlığına erişince transfer yapılacak galiba bende ilk defa transfer süreci yaşıyorum ilkinde yumurta kalitesiz çıktığı için transfer olamamıştımBunun için daha erken değil mi ki ilk tüp deneyimim ve hiçbirsey bilmiyorum ya
Bilmiyorum ki canım bir sor istersen verse iyi olurdu estrofem kullanırken kan sulandırıcı kullanmakta lazımmış galibaBana ecopirin falan vermedi aslında bu dönemde kan sulandırıcı vermesi gerekirdi folik asit iciyom sadece
Çok teşekkür ederim canım beni rahatlatmak için böyle bir anını anlattığın içinİçini rahatlatırım bilmiyorum transfere 1 hafta kala aşırı derecede boğaz ağrısı ve baş ağrısı çektim dayanamayıp acile gittim acilde 3 tane ilaçlı serum taktılar ertesi günü kontrolüm vardı dr durumu anlattım oda bişey olmayacağını transfer olmadıkça sıkıntı olmaz ilaçta alabilirsin demişti
Maalesef negatif sonuçlandı(
Canım 4ab ne oluyor 4.gün embriyosu mu acabaArkadaşlar merhaba şubatta pgtli 4ab embriyonu transfer edicekler .Burada bu kaliteyle gebe kalan varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?