• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bu ohss olayı beni de tedirgin ediyor. Kuzenim yumurta toplama işleminden sonra 2. Gün farketti. Transfer yapılamadı yumurtalar donduruldu. Çok şükür şimdi hamile. Sanırım folikül sayısı arttıkça bu risk de artıyor. Ondan 22 yumurta toplanmıştı.

Ben de dün grip 🤧 oldum aksi gibi. Ateşim fln yok çok şükür de hapşırık ve burun akıntısı halsiz yaptı beni. Tüp bebek tedavisi sırasında grip olan var mi?
Erteleniyor diye duydum vücut başka yere odakliyken transfer yapılmıyor canım tabi ağır grip değilsen olur hayırlısı neyse o oluyo ztn merak etme. Benimde ilk transferim 2 ay sonraya kaldı ohssden tutmuştu İnş şimdi de tutar

Selam hanımlar. Transfer tarihi ile dönüyorum eve😁 2 Kasım cumartesi kısmetse 1adet 5.gün embriyo transfer olacak. Rahim kalınlığı 11 ölçüldü. Cuma günü kan vercem..

chagiless chagiless senin transferin niye bukadar geç olacak?

Melek Ada Melek Ada bu son transferin olsun cnm hayırlı olsun seninde 💖

Selam hanımlar. Transfer tarihi ile dönüyorum eve😁 2 Kasım cumartesi kısmetse 1adet 5.gün embriyo transfer olacak. Rahim kalınlığı 11 ölçüldü. Cuma günü kan vercem..

Cokkk sevindim canım hayırlısı olsun insallah, herkese mujdeli haberler diliyorum 😊

İnsallahh canmm benm de rahim kalınlığı 9,41. Bakalım perşembe almaya gidiyorum bebişleri 🤭🐣🐣😊🤗🤗

Yadee Yadee beni de ekler misin
29 yaşındayım erkek infertilitesi bizimki
1 deneme ve yumurta takibindeyim

17si adet oldum 18i 1. Gün 5. Gün embriyosu 20. Gün konuluyor işte canım tam 6si zaten öyle hesaplamistm geçen sefer de öyle oldu

Bu ohss olayı beni de tedirgin ediyor. Kuzenim yumurta toplama işleminden sonra 2. Gün farketti. Transfer yapılamadı yumurtalar donduruldu. Çok şükür şimdi hamile. Sanırım folikül sayısı arttıkça bu risk de artıyor. Ondan 22 yumurta toplanmıştı.

Ben de dün grip 🤧 oldum aksi gibi. Ateşim fln yok çok şükür de hapşırık ve burun akıntısı halsiz yaptı beni. Tüp bebek tedavisi sırasında grip olan var mi?
Ben ilkinde olmuştum canim hemen kbb ye gittim ilac verdi de düzeldim yoksa anestezi vermiyorlar

Her seferinde 9lmaz cnm ohss merak etme ona göre doz ayarlar doktor 23 tane toplandı bnm ohss az bsy oldu dedi su toplamış ama hc ağrım szm da olmadı 30 40 toplananlar var onlar asıl riskli merak etme
Bilmiyorum ki bu sefer soyledim doktora ama ben sadece bu sefer kullanmadigim igne cetrotide yoksa gonal f 300 luk ayni cetrotide yerine gonapeptyl vuruyorum ben

Back