Kaç doz vuruluyosun canım ben 1.75 vuruyorum sanki gonal f öyle hatırlıyorum. Bunyene göre vermiştir doktorun bsy olmaz merak etme geçen sefer embriyo çıkmadı mı ikinciye sanırımBilmiyorum ki bu sefer soyledim doktora ama ben sadece bu sefer kullanmadigim igne cetrotide yoksa gonal f 300 luk ayni cetrotide yerine gonapeptyl vuruyorum ben
300 luk vuriyorum ben canim 1.75 gibi degil benim enjeksiyon evet gecen sefer 2.gun durdu gelisimi cikolata kistlerim var bu yuzden kalitesiz olmus yumurtalar ikinci süreç uzun protokol oldu kisti baskılayip basladik hala da gonapeptyl iğnesi ile baskilyor doktorKaç doz vuruluyosun canım ben 1.75 vuruyorum sanki gonal f öyle hatırlıyorum. Bunyene göre vermiştir doktorun bsy olmaz merak etme geçen sefer embriyo çıkmadı mı ikinciye sanırım
İlk tedavide öğrenmiş doktorun en azından şimdi ona göre ilerlicek inşallah güzel embriyolarin olsun :)300 luk vuriyorum ben canim 1.75 gibi degil benim enjeksiyon evet gecen sefer 2.gun durdu gelisimi cikolata kistlerim var bu yuzden kalitesiz olmus yumurtalar ikinci süreç uzun protokol oldu kisti baskılayip basladik hala da gonapeptyl iğnesi ile baskilyor doktor
Kızlar kan sonucum
6. Gün 16
8. gün 51 (pembe akıntım oldu kahveye döndü gitti)
10. Gün 212
13. Gün 1124 çıktı❤❤
Bugün arayacaklar kese için gün vermeye
Darısı siz bekleyen arkadaşlarıma
Ins canim iste keske ilk tedavide yapsaydı diyorum.bazen bu uzun protokolü çünkü cikolata kistlerimin olduğu belliydi ben.marasta tıp fakültesinde gidiyorumİlk tedavide öğrenmiş doktorun en azından şimdi ona göre ilerlicek inşallah güzel embriyolarin olsun :)
Hayirli ugurlu olsun Allah devamini getirsin ins bana da nasip etsinKızlar kan sonucum
6. Gün 16
10. Gün 212
13. Gün 1124 çıktı❤❤
Aminn inşallah inşallahHayirli ugurlu olsun Allah devamini getirsin ins bana da nasip etsin
İnsallahh canmm benm de rahim kalınlığı 9,41. Bakalım perşembe almaya gidiyorum bebişleri
Bilmem su anda almaya gerek yok dedi buyuk bir ihtimalle pazartesi opu gunum heyecan var
Yadee beni de ekler misin
29 yaşındayım erkek infertilitesi bizimki
1 deneme ve yumurta takibindeyim
Kızlar kan sonucum
6. Gün 16
10. Gün 212
13. Gün 1124 çıktı❤❤
17si adet oldum 18i 1. Gün 5. Gün embriyosu 20. Gün konuluyor işte canım tam 6si zaten öyle hesaplamistm geçen sefer de öyle oldu
Hosbuldum üniversite hastanesinde tedavi görüyorum gun fLan vermiyorlar 6 gun igne yaptim kontrol oldum 2 gun daha vurulcam carsamba yine kontrol var Kasım ilk haftasında olur buyuk ihtimalle diye tahmin ediyorum o yüzden gun bilmiyorumEklerim tabi Hoșgeldin
Opun ne zaman olur tahminen?
Hosbuldum üniversite hastanesinde tedavi görüyorum gun fLan vermiyorlar 6 gun igne yaptim kontrol oldum 2 gun daha vurulcam carsamba yine kontrol var Kasım ilk haftasında olur buyuk ihtimalle diye tahmin ediyorum o yüzden gun bilmiyorum
Ins canim.herkesin istediği gibi olur sonuçlar senin adina da sevindim hayirli sonuçlar al canimGüzel geçer inşallah
Ins canim.herkesin istediği gibi olur sonuçlar senin adina da sevindim hayirli sonuçlar al canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?