insallah guzel sonuclar aliriz guzel haberler veririz cnm
Erteleniyor diye duydum vücut başka yere odakliyken transfer yapılmıyor canım tabi ağır grip değilsen olur hayırlısı neyse o oluyo ztn merak etme. Benimde ilk transferim 2 ay sonraya kaldı ohssden tutmuştu İnş şimdi de tutarBu ohss olayı beni de tedirgin ediyor. Kuzenim yumurta toplama işleminden sonra 2. Gün farketti. Transfer yapılamadı yumurtalar donduruldu. Çok şükür şimdi hamile. Sanırım folikül sayısı arttıkça bu risk de artıyor. Ondan 22 yumurta toplanmıştı.
Ben de dün gripoldum aksi gibi. Ateşim fln yok çok şükür de hapşırık ve burun akıntısı halsiz yaptı beni. Tüp bebek tedavisi sırasında grip olan var mi?
Cokkk sevindim canım hayırlısı olsun insallah, herkese mujdeli haberler diliyorum
daha belli olmdi 1 ksim tarihnde blli olck
Cokkk sevindim canım hayırlısı olsun insallah, herkese mujdeli haberler diliyorum
daha belli olmdi 1 ksim tarihnde blli olck
Ayy ben tatildeyim carsambaya aldım randevuyuinşallah değişmez 5inde alıp gelirim bebişimi
Az kalmış erken idrar testi yapmayı
Hem düşünüyrum hem ďüşünmüyrumzaten az kaldi morelimi bozmak istemiyrum eger umulmadik sinuc cikarsa en iyisi test tarihini beklemek
İnsallahh canmm benm de rahim kalınlığı 9,41. Bakalım perşembe almaya gidiyorum bebişleri
17si adet oldum 18i 1. Gün 5. Gün embriyosu 20. Gün konuluyor işte canım tam 6si zaten öyle hesaplamistm geçen sefer de öyle oldu
Bilmem su anda almaya gerek yok dedi buyuk bir ihtimalle pazartesi opu gunum heyecan varEngel değilse gebeliğe kalsın benim de 7 tane miyomum vardı sezeryan olurken onları da aldırdım
Ben ilkinde olmuştum canim hemen kbb ye gittim ilac verdi de düzeldim yoksa anestezi vermiyorlarBu ohss olayı beni de tedirgin ediyor. Kuzenim yumurta toplama işleminden sonra 2. Gün farketti. Transfer yapılamadı yumurtalar donduruldu. Çok şükür şimdi hamile. Sanırım folikül sayısı arttıkça bu risk de artıyor. Ondan 22 yumurta toplanmıştı.
Ben de dün gripoldum aksi gibi. Ateşim fln yok çok şükür de hapşırık ve burun akıntısı halsiz yaptı beni. Tüp bebek tedavisi sırasında grip olan var mi?
Bilmiyorum ki bu sefer soyledim doktora ama ben sadece bu sefer kullanmadigim igne cetrotide yoksa gonal f 300 luk ayni cetrotide yerine gonapeptyl vuruyorum benHer seferinde 9lmaz cnm ohss merak etme ona göre doz ayarlar doktor 23 tane toplandı bnm ohss az bsy oldu dedi su toplamış ama hc ağrım szm da olmadı 30 40 toplananlar var onlar asıl riskli merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?