Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canım için rahatlamıştır artık şükür ama anlamdım bidaha 3 ay neden yok bide neden alttan bakıyor hep
ay ne bilim ya adam akilli aciklama yapmiyo ki bi kere dustuk ellerine iste simdi riske atip baska yere gecmek mantikli olur mu bilmiyorum gerci bo tek progestorn kullaniyorum sorucam daha ne kadar devam edicem die ona gire gitmem artik oraya ya

Kızlae sze acil birşey sormak istiyorum. Afedersiniz ama az önce lavabodayken sisimsiyah tortu geldigini gördüm. Ceinone hel kullanıyorum normalde beyaz olur bu sefer siyahtı. Acaba kötü bişey mi oldu bebeğe. İnşallah kötü bişey degildir acil cevaplarsanız sevinirim

Geç görmüşüm mesajınızı. Benim 12. Gün 200 çıktı, 14. Gün 724’tü iki katından fazla artınca ikiz sandık ama değilmiş. Size de hayırlı olsun bu arada

Canım ben hala estrofem kullanıyorum çarşamba günü progesteron testi vercem heralde perşembe yada cuma transferim olcak inşallah , adetimin 12. Günü kontrole gittim endometrium 11mm dedi ama kesin transfer gününü yine söylemedi

Ulaşabileceğin hemşire falan yokmuki sanki böyle olanlar vardı diye okumuştum

Yok mu aranızda dondurulmuş transfer olan yaa

Haftasonu ya ulaşabilecegimi sanmıyorum. Telaşlandım ama ne yapacam bilemiyorum belki burda bilen vardır diye oaylaştım ama
Canim hic telaslanma bende transferden 2 gun sonra siyah tortu geldi ben fotosunu cekip doktora bile attim korktugum icin oda bana korkmana gerek yok dedi ve belki o tutunma belirtsi bile olabilir dendi.cunku jel degildi jel beyaz yada hafif pembemsi oluyor.ve sonuc pozitif takma kafana sadece dinlen

Çok şükür pozitif sonuç aldım en son kan tahlilide baya yüksek güzeldi elhamdülillah ama işte görünce bir anda korktum. Çok teşekkürler

Canım hoşgelş
ay ne bilim ya adam akilli aciklama yapmiyo ki bi kere dustuk ellerine iste simdi riske atip baska yere gecmek mantikli olur mu bilmiyorum gerci bo tek progestorn kullaniyorum sorucam daha ne kadar devam edicem die ona gire gitmem artik oraya ya
bem gitmiycem mesela canım bi kere gidicem zaten doktorum yurtdışına gidiyormuş istesemde yok burda o merkezde başka doktorada neden gideyim pazrtsi seçtiğim doktora gidicem nasipse sende öyle yapabilirsin bundan sonrası inşallah normal hamilelik süreci

iste bi degsiilik olur mu bilemiyosn ki sen git bakalm baska doktor ne diycek bnde bu ay son bi kez gitcm

arkadaşlar hamilelik sonrasında bu progestan ve kan sulandırıcı iğneleri doktor ne kadar daha kullandırttı sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…