• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canim benim de 5.gune ulasan ama gelisimleri yavad oldugu icin onlari 6.gun de izlediler 1 kalite degil ama dondurucaz dediler.zatn senin ki 5.gune gelmisler bence birilerine dha danis bir cok kisi 3.gun ve bazilarina 2.gun transferi yapiliyorken senin 5.gun
Allah'ım umut oluyorsunuz inşallah yarına güzel habeler alırım Rabbim sesimizi duysun, Rabbim sesimi duysun hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle versin herkese. Eksiksiz noksansız Aminnnnn aminnnn aminnnnnnnn

ben de pazartesi kan tahlili vereceğim bakalım göbek deliğinde aprı hisseden oldu mu arkadaşlar hafif eğilirken falan göbek deliğimin içi acıyor bazen acımıyor bazen bayapı acıyor gögüslerim hassas bazen haffif batmalar ayakta çok durursam hemen kasıklarım ağrıyo

Bu ultrason muayenesini çok ileri tarihe veriyorlar ya bı hafta kaldı naisl dayanicagimi bilmiyorum hamile miyim onu da bilmiyorum ki testi yaptık ultrason tarihi verildi o kadar. 😞 Ama bişey olsa kanamamiz gelirdi herhalde. Kendimi o şekilde motive ediyorum .. 😒

Sakin kalmaya çalış. Benim kalp ATIŞINDAN birkac gün sonra bulantı vs başladı ve sürekli olmuyor herkeste farklı. 😉

ben de pazartesi kan tahlili vereceğim bakalım göbek deliğinde aprı hisseden oldu mu arkadaşlar hafif eğilirken falan göbek deliğimin içi acıyor bazen acımıyor bazen bayapı acıyor gögüslerim hassas bazen haffif batmalar ayakta çok durursam hemen kasıklarım ağrıyo

Böyle birșey olmadı hiç de duymadım. Ama kendini dinleme cnm inşallah güzel haberler paylaşırsın bizimle ❤️

Yok canım gelişimleri yavaşladı ne domduruöma işlemi olur nede transfer yapılabilir dedi bu durumda direk bana böyle bilgi verdi. Şuan çok kötüyüm inanın ki birşey düşünemiyorum hani bekleyip sonuçsuz kalması ayrı bir üzüntü biliyorum ama böyleside farklı değil bence sadece dua bekliyorum bu durumu yaşayanlardan. Birdaha deneyecek maddi imkanım kalmadı kredi ile yapmıştım zaten daha ödemesini yapmadım hiç
Canım soru sorup yormak istemiyorum ama üçüncü gündekileri transfer neden etmedi. Topikte üçüncü gün embriyosu ile çok hamile kalan oldu beşe gidelim derken üçü neden yapmadılar ☹️

Amin amin canım Rabbim inşallah tekrar bu strese sokmaz daha bekletmez. Eğer yaşım genç olsaydı bu kadar stres yapmaz akışına bırakırdım. 39 yaşındayım 4 seneyi geçti evliliğim bu zamana kadar 2.tüp bebek denemem olacak bu
Canım şimdi okudum arkadaşlarda sormuş aynı soruyu rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın 🙏🙏🙏

Canım soru sorup yormak istemiyorum ama üçüncü gündekileri transfer neden etmedi. Topikte üçüncü gün embriyosu ile çok hamile kalan oldu beşe gidelim derken üçü neden yapmadılar ☹
Benim yaşımdan dolayı ve 1 düşükten yurtdışına NGS için gönderilecekti. Sanırım 5.gün embriyosunu işleme alacaklardı o yüzden beklemiş olabilirlerama Doktpr bana sadece 5.günü bekleyeceğiz dedi başka birşey söylemedi

Benim yaşımdan dolayı ve 1 düşükten yurtdışına NGS için gönderilecekti. Sanırım 5.gün embriyosunu işleme alacaklardı o yüzden beklemiş olabilirlerama Doktpr bana sadece 5.günü bekleyeceğiz dedi başka birşey söylemedi
Canım ya sanırım sayın 11 tane olunca mutlaka 5. Güne gidecek embriyo sayısı fazla olur diye düşündüler. Ve dediğin gibi tarama faktörü de olunca 5 e mutlaka gitmesi lazım. Rabbim yardımcın olsun canım 🙏

Canım ya sanırım sayın 11 tane olunca mutlaka 5. Güne gidecek embriyo sayısı fazla olur diye düşündüler. Ve dediğin gibi tarama faktörü de olunca 5 e mutlaka gitmesi lazım. Rabbim yardımcın olsun canım 🙏
Amin amin önce güç ve kuvvet versin kendimi düşmüş hissediyorum, sanırım o kadar olumlu düşündükten sonra bedenen ve ruhen çöktüm. Rabbim yarına hayırlısı ile olumlu olacak embriyolar nasip etsin. Bir dua duymuştum buralarda yazanlardan ama kimdi bilmiyorum, "Rabbim nasibimde yoksada iktam et" demişti bebek için. Duamı duysun Rabbim nasibimde yoksada ikram etsin hayırlı, sağlıklı hayırlı eksiksiz noksansız.

Amin amin önce güç ve kuvvet versin kendimi düşmüş hissediyorum, sanırım o kadar olumlu düşündükten sonra bedenen ve ruhen çöktüm. Rabbim yarına hayırlısı ile olumlu olacak embriyolar nasip etsin. Bir dua duymuştum buralarda yazanlardan ama kimdi bilmiyorum, "Rabbim nasibimde yoksada iktam et" demişti bebek için. Duamı duysun Rabbim nasibimde yoksada ikram etsin hayırlı, sağlıklı hayırlı eksiksiz noksansız.
İlktüp bebek denemeniz düşükle mi sonuçlandı

Rabbim duanı kabul etsin inşallah. Umut kapını açsın. Emeklilerinin karşılığını bebeğini kucağına vererek versin inşallah.

Canim yarın ararlarsa bunu da sor neden boyle.bir risk vardı da 3.gun dondurulmadi diye
"Amacımız ıyı embrıyo berebılmek oldugu ıcın
Gozlemleyıp beklemeyı tercıh edıyoruz
Amac hersekılde tranaferse tabı 2. 3. 4. 5. Gundede yapılabılır" dedi Doktorum. Anladığım şu ki sağlıklı gelişen embriyom oluşmadı demekki. Bir ihtimal yarına çıkan olursa Rabbim belki yüzümüze güler, dualarımızı kabul eder.

sykapusuz sykapusuz şükür bugün 8+0 olduk. Olumlu olmaya çalışıyorum burdan biraz uzaklaşmaya ihtiyacım oldu. Üst üste kötü haberler aldık.
Sen nasılsın karnın belirginlești mi
Anladım kuzum bende 11 haftalığım akşamları belirginleşiyor karnım haftaya kontrole gideceğim cinsiyetini çok merak ediyorum😇

Kızlar ben bu salı kese için gidicem inşallah ama kasıklarımda sancım çok sizce bu normal mi inşallah kötü bişey olmuyodur yatınca geçiyor ama zaten bir iş filan yapmıyorum genelde uzanıyorum

Son düzenleme:
Back