amin cnm inş. alıcaz bebişleriBende hidroselpinks vardı canım, laparoskopiyle tüpler alındı histeroskopi yapıldı. Hayırlısıyla Allahım anne olmayı nasip etsin bize de..
Insallahhhamin cnm inş. alıcaz bebişleri
amin canim ins bütün isteyenlerle beraber bizlere de nasi o etsin mevlamHayırlısı olsuninşallah bebeğine kavuşursun 9 ay sonra... ❤
amin canim insİnşallah bebeğin sımsıkı tutunur❤
ben daha iğne kullanıorm cnm. yumurtalar toplanmadı. korkuyorum çok zor oluyomuşInsallahhhsen hangi aşamadasın?
Tesekkür ederim canim transfer öncesi için lutinus progesteron verdi 29 ekimde başlicam diğerlerine devam estrofem. Aspirin. İnofolic combi. D3 vitamin damla ayrica tsh için de levotiron içiyorum. Tsh 2.5 altinda olması gerekliymiş.Hayırlı olsun cnm. Hangi ilaçları ek olarak verdi? Transfer den önce tekrar kontrole gitmen gerek mi?
Hayır neden korkuosun ? Yumurtalar toplanirken Anestezi aliosun uyuyup uyanacaksin o kadar, hiç korkmaben daha iğne kullanıorm cnm. yumurtalar toplanmadı. korkuyorum çok zor oluyomuş
aa harika o zaman. inş sıkıntı yaşamam. acaba taze mı olck dondurulmşmu bakaym yarın soraym doktora.Hayır neden korkuosun ? Yumurtalar toplanirken Anestezi aliosun uyuyup uyanacaksin o kadar, hiç korkma
Herkese merhaba beni de listeye yazar misiniz 3 asilama 2.ci aşılamam tuttu fakat 8.haftada kalp durduğu icin bebebegimkaybettim.3.asilama kimyasal gebelik oldu 1.tup bebek de transfer yapılamadı yumurtalar kalitesiz cikti cikolata kıstım var simdi 2.ci tüp bebek yumurta buyutmedeyim ultra long protokol uygulandı ilk tup bebekde ohss oldum bunda da olurum.korkusu var
Tesekkür ederim canim transfer öncesi için lutinus progesteron verdi 29 ekimde başlicam diğerlerine devam estrofem. Aspirin. İnofolic combi. D3 vitamin damla ayrica tsh için de levotiron içiyorum. Tsh 2.5 altinda olması gerekliymiş.
Transfere kadar gitmicem . Transferden bir gün once arayıp saati hakkında bilgi verecekler. inş (sağlikli bir şekilde çözünürler benim sıpalar)
Merhaba yas 29 benim benden 12 yumurta toplanmıştı ilkinde ama.yinede ohss oldum.cok.agir değildi belki.transfer olmadığı icin yine ohss olurum.diye korkuyorum.tabi bir de çikolata kistlerim var biri 4cm digeri 2 cm.4 cm lik sağ tarafta digeri sol tarafta
Her seferinde 9lmaz cnm ohss merak etme ona göre doz ayarlar doktor 23 tane toplandı bnm ohss az bsy oldu dedi su toplamış ama hc ağrım szm da olmadı 30 40 toplananlar var onlar asıl riskli merak etmeMerhaba yas 29 benim benden 12 yumurta toplanmıştı ilkinde ama.yinede ohss oldum.cok.agir değildi belki.transfer olmadığı icin yine ohss olurum.diye korkuyorum.tabi bir de çikolata kistlerim var biri 4cm digeri 2 cm.4 cm lik sağ tarafta digeri sol tarafta
Bu ohss olayı beni de tedirgin ediyor. Kuzenim yumurta toplama işleminden sonra 2. Gün farketti. Transfer yapılamadı yumurtalar donduruldu. Çok şükür şimdi hamile. Sanırım folikül sayısı arttıkça bu risk de artıyor. Ondan 22 yumurta toplanmıştı.Her seferinde 9lmaz cnm ohss merak etme ona göre doz ayarlar doktor 23 tane toplandı bnm ohss az bsy oldu dedi su toplamış ama hc ağrım szm da olmadı 30 40 toplananlar var onlar asıl riskli merak etme
Bu ohss olayı beni de tedirgin ediyor. Kuzenim yumurta toplama işleminden sonra 2. Gün farketti. Transfer yapılamadı yumurtalar donduruldu. Çok şükür şimdi hamile. Sanırım folikül sayısı arttıkça bu risk de artıyor. Ondan 22 yumurta toplanmıştı.
Ben de dün gripoldum aksi gibi. Ateşim fln yok çok şükür de hapşırık ve burun akıntısı halsiz yaptı beni. Tüp bebek tedavisi sırasında grip olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?