- 25 Kasım 2019
- 119
- 154
- 18
- 41
Bende kullanıyorum ama olmadı öyle birşey. Doktoruna gözük mutlaka canimKızlar aranızda gebelikte vajinal jel kullanan varmı? Bende çok tahriş ve kaşıntı yapıyor sizde öyle bir durum varmı? Mantar gibi şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kullanıyorum ama olmadı öyle birşey. Doktoruna gözük mutlaka canimKızlar aranızda gebelikte vajinal jel kullanan varmı? Bende çok tahriş ve kaşıntı yapıyor sizde öyle bir durum varmı? Mantar gibi şuan
Yoktur inşallah. Aklına getirme kötü şeyler.
Cnm sen bugün kese görmeye gittinmi
Bi kan testi daha ver yarın cnm. Bazen test ten teste de değişiyor. Pozitif düşün pozitif güzell şeyler olsunDeğerim dusmemistir dimi
Normal gibi canım ama devamini takip et yinedeKızlar ben az önce yaptıgım crinone jelin ilacı sıktıkta sonra ucundan kahverengi tortu geldigini gördüm. Acaba normal mi bu?
Evet canım sabretmek zor ama mecburBende öyle düşündüm akışına bıraktım☺ ilk muayeneyi kendi doktorum yapsın
Anım ben de 3 kere transfer oldum. 2 sinde jel bende aşırı kaşıntıyaptı. Çok rahatsız olursan doktorunla konuş ilaç veya iğneyle değişebiliyorlarmış.. dayanmaya çalışmaKızlar aranızda gebelikte vajinal jel kullanan varmı? Bende çok tahriş ve kaşıntı yapıyor sizde öyle bir durum varmı? Mantar gibi şuan
Çok sevindim cnm hayırlı olsun darısı başıma inşallah sen ne zaman transfer olmuştun bide be kadarlık şuanÇanlar keseyi gördüm bugün
maşallah çok şükür canımm kalbide duy canım inşallah be kadarlıkta görmüş oldun keseyi kalbe ne zaman çağırdıÇanlar keseyi gördüm bugün
Bu seferde olmadı...neden diye bişey yok sanırım nasip diye birşey var artık hakkımızda hayırlısı sizlerde kendinizi fazla yormayın dikkat edin....İnşallah bu son olur neden tutmadılar kaçta öğreneceksin
19 kasımda oldum doktor 5 hafta dedi. Sağol canim inşallah darısı sana tüm bekleyen arkadaşlara olsun insallahÇok sevindim cnm hayırlı olsun darısı başıma inşallah sen ne zaman transfer olmuştun bide be kadarlık şuan
5 haftalık dedi doktor kalp atisinida iki hafta snra inşallah nasip olursa canimmaşallah çok şükür canımm kalbide duy canım inşallah be kadarlıkta görmüş oldun keseyi kalbe ne zaman çağırdı
5 haftalık dedi doktor kalp atisinida iki hafta snra inşallah nasip olursamaşallah çok şükür canımm kalbide duy canım inşallah be kadarlıkta görmüş oldun keseyi kalbe ne zaman çağırdı
Evet canım nedenler bahane Allah en kısa zamanda nasip etsinBu seferde olmadı...neden diye bişey yok sanırım nasip diye birşey var artık hakkımızda hayırlısı sizlerde kendinizi fazla yormayın dikkat edin....
Neye göre hafta hesaplanıyor tüp bebekte acaba son adete göre mi opuya göre mi doktora giden arakadaşlar bilir5 haftalık dedi doktor kalp atisinida iki hafta snra inşallah nasip olursa
Gercekten bende anlamadim hangisine göre hesaplanıyor cnm. Ikisine de uymuyor çünküNeye göre hafta hesaplanıyor tüp bebekte acaba son adete göre mi opuya göre mi doktora giden arakadaşlar bilir
Son adet tarihine göre hesaplanıyorNeye göre hafta hesaplanıyor tüp bebekte acaba son adete göre mi opuya göre mi doktora giden arakadaşlar bilir
bende de var maalesef transferden sonra kurumuştu aslında yüzüm sonra tekrar sivilcelendibenim yuzumde cok sivilce atti ya
Transfer in 13. Günü 2090Kızlar idrarda iki tane net koyu çizgiyi ne zaman gordunuz HCG kaçtı o zaman
Sata göre canım pozitif değer sonrası artık normal gebe olarak kabul ediliyoruz.Neye göre hafta hesaplanıyor tüp bebekte acaba son adete göre mi opuya göre mi doktora giden arakadaşlar bilir