Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kuzum soyle anliyorsun benim 9.gun test gunumdu 35 cikti degerim doktorum da 5. Gun embriyosu icin deger biraz dusuk 2 gun sonra 11. Gun 2 kat artis olmazsa kimyasal.gebeliktir.dedi..ve 2 gun sonra benim deger 16 ya dustu bende ilaclari kestim ve 5 gun sonra da adet oldum.. senin degerler.2 kati artmis ama.sen icini ferah tut canim pozitif ol

Yaa ben muzmin karamsar geldim.birazda buradakileri cildirtayim.ahahaha canim sen nasil biseysin Allah kalbine gore versin senin ya ( ama hic halsizlik yok kiz boyle hamile.mi olur.kesin.negatif bence )
Yaa canımm ya inşallah oldu bu iş Allahımm lütfen lütfen olsun.. sen bebişlerle konuşmaya başla bence.. bak enerjiyi doğru yönetelim Bebişler bu kadın bizi istemiyor mu yoksa demesin.. kafalarını karıştırma yavrucukların

Teşekkür ederim yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım

Ben güzel haberlerini bekliyorum canım

Allah iyiligini versin surda sabaha ne kaldi evrene mesaj yolluyorum hamileyimm lalalala hamileyimm.lalalalalaaaa

Kızlar test sonucunu herkese söylediniz mi ya ben o heycanla atamadığım akraba arkadaş kalmadı heves işte yani şimdiki aklım olsa kalpten sonra söylerdim ama beklenen bebek olunca bi an herkes bilsin istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…