Yaa ben muzmin karamsar geldim.birazda buradakileri cildirtayim.ahahaha canim sen nasil biseysin Allah kalbine gore versin senin ya ( ama hic halsizlik yok kiz boyle hamile.mi olur.kesin.negatif benceAhh canımm pıt pıt bişey hissedİyorsa akıntı fazlalaştıysa bence tamam...
Kuzum soyle anliyorsun benim 9.gun test gunumdu 35 cikti degerim doktorum da 5. Gun embriyosu icin deger biraz dusuk 2 gun sonra 11. Gun 2 kat artis olmazsa kimyasal.gebeliktir.dedi..ve 2 gun sonra benim deger 16 ya dustu bende ilaclari kestim ve 5 gun sonra da adet oldum.. senin degerler.2 kati artmis ama.sen icini ferah tut canim pozitif olKimyasal olduğu nasıl ortaya çıktı neler yaşadın ben iki test yaptırdım iki hafta sonra usg var o zamana kadar kimyasal vs olmadigini nasıl anlarım. Doktor test yapma daha dedi gerek yok dedi . 7. Gün 21 9. Gün 68 çıktı
Yaa canımm ya inşallah oldu bu iş Allahımm lütfen lütfen olsun.. sen bebişlerle konuşmaya başla bence.. bak enerjiyi doğru yönetelim Bebişler bu kadın bizi istemiyor mu yoksa demesin.. kafalarını karıştırma yavrucuklarınYaa ben muzmin karamsar geldim.birazda buradakileri cildirtayim.ahahaha canim sen nasil biseysin Allah kalbine gore versin senin ya ( ama hic halsizlik yok kiz boyle hamile.mi olur.kesin.negatif bence)
Teşekkür ederimKuzum soyle anliyorsun benim 9.gun test gunumdu 35 cikti degerim doktorum da 5. Gun embriyosu icin deger biraz dusuk 2 gun sonra 11. Gun 2 kat artis olmazsa kimyasal.gebeliktir.dedi..ve 2 gun sonra benim deger 16 ya dustu bende ilaclari kestim ve 5 gun sonra da adet oldum.. senin degerler.2 kati artmis ama.sen icini ferah tut canim pozitif ol
Ben güzel haberlerini bekliyorum canımBenim gecen ay ki transferim.kimysal oldu ve 5.gun falan bel agrim karinda doluluk oldu gaz vardi belki estrofemde yapmis olabilir tabi..benimde yarin test gunum ve sifir belirti 3 gundur akinti fazlalasti daha fazla islaklik oluyor ic camasirimda bi de kasik agrim yok ama.orda 2 gundur bi hareketlilik var pit pit bisiler oluyor muhtemelen adet olucam.gibi
Allah iyiligini versin surda sabaha ne kaldiYaa canımm ya inşallah oldu bu iş Allahımm lütfen lütfen olsun.. sen bebişlerle konuşmaya başla bence.. bak enerjiyi doğru yönetelim Bebişler bu kadın bizi istemiyor mu yoksa demesin.. kafalarını karıştırma yavrucukların
Ahh işte bunu çok beğendimmmAllah iyiligini versin surda sabaha ne kaldievrene mesaj yolluyorum hamileyimm lalalala hamileyimm.lalalalalaaaa
Insallah canim ben de senin ah dert ortaklarim cok emeginiz var o kadar dil doktunuz hadi hepimiz icin hayirlisi kuzum ❤Ben güzel haberlerini bekliyorum canım
Değerlerim düşük ama Allahtan Umut kesilmez gülüm napıyımBana ikiz gibi gelmedi değerler canım ama artışlar hep güzel maşallah
Transfer günü dahil 12. Gün beta 30 çıktı. 3. Gün embriyosuydu canım benimCanim hayirli olsun kacinci gun embriyosu ? Bir de 12.gun 30 cikti yazmissin ya bu transfer gunu haric 12.gun mu ?
Perşembe ama biz şehir dışından gittiğimiz için Pazartesi bakılacak canımKese randevunhz ne zaman
Değerlerim düşük ama Allahtan Umut kesilmez gülüm napıyım♥
İnşallah canım inşallah duy hayılırsıyla hayırlı haberle gelSlm kızlar yarın kese görmeye gidicem. Dua edin ne olur benim için herşey yolunda olsun. Dualarınızı istiyorum
Amin inşallah Allah razı olsun sagolasin canim benimİnşallah canım inşallah duy hayılırsıyla hayırlı haberle gel ☺
Gör yazacaktım duy yazmışım :) belki kalpte duyarsın :)Amin inşallah Allah razı olsun sagolasin canim benim
INSALLAH ALLAH söyletti belki inşallah canımGör yazacaktım duy yazmışım :) belki kalpte duyarsın :)
Güzel haberle gel cnm inşallah bende Perşembe gideceğim heyecan dorukta benimde inşallah bir sorun yokturSlm kızlar yarın kese görmeye gidicem. Dua edin ne olur benim için herşey yolunda olsun. Dualarınızı istiyorum
Inşallah canım inşallah yoktur. Güzel haberlerle gel insallahGüzel haberle gel cnm inşallah bende Perşembe gideceğim heyecan dorukta benimde inşallah bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?