- 30 Ocak 2018
- 387
- 307
- 33
İnşallah Rabbimin izniyle pozitif olur da beklemesi önemli değil mart doğum günüm inşallah olursa bana en güzel doğum günü hediyesi olurAmin canım amin senin oldu mu transfer
Allah korusun canım bir terslik olursa kanama olur. Kan gelmedikçe korkma gelse de sakin ol gelmiş biri olarak diyorumKızlar benim iki hafta sonra ya USG randevum ben k iki hafta her gün merak ederim hala hamile miyim diyeyani Allah korusun bir aksilik çıkar ise ilaç kullanmama rağmen adet olur muyum ? Bu arada beklenen reglm dündü . Yani adet olmadigim sürece her şey yolunda diyebilir miyim. Yoksa zaten ilaç kullandığım sürece negatif de olsa adet olmaz miyim ? (Vajinal jel ve bant kullanıyorum )
Ya uf ne zormuş hala inanamıyorum annemler falan seviniyorlar ben daha hamile olduğuma inanmıyorum. Keseyi görsem kalp atışı diyecem böyle boyle beklemekle geçecekAllah korusun canım bir terslik olursa kanama olur. Kan gelmedikçe korkma gelse de sakin ol gelmiş biri olarak diyorumher kanama sonucu kötü olacak diye bir şey yok. Çok yoğun kanamaya rağmen bebeği güçlü çıkan anne adayları da var.
Aynen dipsiz kuyu içine girdik gibi bir şeyYa uf ne zormuş hala inanamıyorum annemler falan seviniyorlar ben daha hamile olduğuma inanmıyorum. Keseyi görsem kalp atışı diyecem böyle boyle beklemekle geçecek
Üzüldüm canım kan testi mi yaptırdınNEGATİF
Hareketlerime dikkat ediyorum canım arada uzanıp dinleniyorum ama çalışmaya devam para lazım bez lazım mama lazım ileride çok şey lazımKızlar pozitif gören arkadaşlarım dinlenmeye devam ettiniz mi yoksa normal hayata hemen döndünüz mü merak ediyorum
Ben bulaşık bile makineye yerleştirmedim eğilmek sürekli eğil kalk istemiyorum yemek yapıyorum saçlarımı kendim kurutuyorum masayı topluyorum. Aynen canım ev süpürmüyorum çamaşırlarla da işim yok ye iç keyifBen hala ağır iş yapmıyorum canım mesela hiç ev süpürmedim yemek yapıyorum makina boşaltıyorum öyle çok ayakta kalmamaya çalışıyorum ağır kaldırmıyorum Dışarı çıktım avm ye fln gittim kalp atışını duyayım Allah’ın izniyle diyorum bi
Evet canım bugünleri değerlendirmek lazım :)Ben bulaşık bile makineye yerleştirmedim eğilmek sürekli eğil kalk istemiyorum yemek yapıyorum saçlarımı kendim kurutuyorum masayı topluyorum. Aynen canım ev süpürmüyorum çamaşırlarla da işim yok ye iç keyif
Bana ikiz gibi gelmedi değerler canım ama artışlar hep güzel maşallahMerhaba kuzucukların anneleri♥
Değerlerim şöyle:
12. Gün 30
14. Gün 68
16. Gün 228
19. Gün 1058
Sizce nasıl ikiz olsun istiyoruz Allah büyük beklentimiz de büyük
Belirti olarak ne yasadin canim bel kasik ya da gogus agrin varmiydi ? Akinti fazlalasmasi ya da sık idrar ?Ya uf ne zormuş hala inanamıyorum annemler falan seviniyorlar ben daha hamile olduğuma inanmıyorum. Keseyi görsem kalp atışı diyecem böyle boyle beklemekle geçecek
Hiç bir şey desem yeridir. Göğüslerim ağrıdı ama her ay ağrıyor zaten . Akıntıyı da anlayamıyorum jel mi akıyor diyeBelirti olarak ne yasadin canim bel kasik ya da gogus agrin varmiydi ? Akinti fazlalasmasi ya da sık idrar ?
Canim hayirli olsun kacinci gun embriyosu ? Bir de 12.gun 30 cikti yazmissin ya bu transfer gunu haric 12.gun mu ?Merhaba kuzucukların anneleri♥
Değerlerim şöyle:
12. Gün 30
14. Gün 68
16. Gün 228
19. Gün 1058
Kese randevunhz ne zamanMerhaba kuzucukların anneleri♥
Değerlerim şöyle:
12. Gün 30
14. Gün 68
16. Gün 228
19. Gün 1058
Benim gecen ay ki transferim.kimysal oldu ve 5.gun falan bel agrim karinda doluluk oldu gaz vardi belki estrofemde yapmis olabilir tabi..benimde yarin test gunum ve sifir belirti 3 gundur akinti fazlalasti daha fazla islaklik oluyor ic camasirimda bi de kasik agrim yok ama.orda 2 gundur bi hareketlilik var pit pit bisiler oluyor muhtemelen adet olucam.gibiHiç bir şey desem yeridir. Göğüslerim ağrıdı ama her ay ağrıyor zaten . Akıntıyı da anlayamıyorum jel mi akıyor diye
Kimyasal olduğu nasıl ortaya çıktı neler yaşadın ben iki test yaptırdım iki hafta sonra usg var o zamana kadar kimyasal vs olmadigini nasıl anlarım. Doktor test yapma daha dedi gerek yok dedi . 7. Gün 21 9. Gün 68 çıktıBenim gecen ay ki transferim.kimysal oldu ve 5.gun falan bel agrim karinda doluluk oldu gaz vardi belki estrofemde yapmis olabilir tabi..benimde yarin test gunum ve sifir belirti 3 gundur akinti fazlalasti daha fazla islaklik oluyor ic camasirimda bi de kasik agrim yok ama.orda 2 gundur bi hareketlilik var pit pit bisiler oluyor muhtemelen adet olucam.gibi
Ahh canımm pıt pıt bişey hissedİyorsa akıntı fazlalaştıysa bence tamam...Benim gecen ay ki transferim.kimysal oldu ve 5.gun falan bel agrim karinda doluluk oldu gaz vardi belki estrofemde yapmis olabilir tabi..benimde yarin test gunum ve sifir belirti 3 gundur akinti fazlalasti daha fazla islaklik oluyor ic camasirimda bi de kasik agrim yok ama.orda 2 gundur bi hareketlilik var pit pit bisiler oluyor muhtemelen adet olucam.gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?