Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar test sonucunu herkese söylediniz mi ya ben o heycanla atamadığım akraba arkadaş kalmadı heves işte yani şimdiki aklım olsa kalpten sonra söylerdim ama beklenen bebek olunca bi an herkes bilsin istedim ☺
benim bi kaç arkadaşım biliyo sadece bide anneme sonradan söyledim geçen sefer heyecanla annem herkese söylemişti. Bu sefer sıkı sıkı tembihli 3-4 aylık olana kadar söylemiycekmiş dayanabilirse

Allah tamamına erdirsin canım utanmalık bişey yokda Allah korusun bişey olsa herkes soruyo noldu niye oldu vs diye o an senin üzüntün sana yetiyo zaten çok yıpratıcı oluyo
O yüzden Allah utandırmasın dedim canım bi an onu düşünemedim ben işte sonradan farkına vardım ama çok geçti inşallah herley yolunda gider ben tedaviyi kimseye söylemedim olmazsa bide onlara izah etmiyim diye ama bunda tutamadım kendimi

olsun canım dua etsinler sanada bebişinede

Kızlar test sonucunu herkese söylediniz mi ya ben o heycanla atamadığım akraba arkadaş kalmadı heves işte yani şimdiki aklım olsa kalpten sonra söylerdim ama beklenen bebek olunca bi an herkes bilsin istedim ☺

Kalbi duyduktan sonra anneme ve kayınv. Söyledik. Karnım belli olana kadar da demicem. Oğlumda 16 haftalıkken söyledim mesela

Kalbi duyduktan sonra anneme ve kayınv. Söyledik. Karnım belli olana kadar da demicem. Oğlumda 16 haftalıkken söyledim mesela
En iyisi canım ben neden yaptım bilmiyorum ama herkes ne zaman ne zaman tedavi ol her ortamda bana edilen dualar tabi Allah razı olsun herkesten kötü niyet yoktur ama insan olmayınca Allah sanada nasip etsini bile duymak istemiyor bazı zaman bende o an herkes bilsin dedim inşallah herley güzel ilerler hepimiz için

Amin inşallah.

Canım sen ne zaman gideceksin kese görmeye
Beni tüp bebek yaptırdığım merkez 24 ünde çağırdı ama okdar bekleyemem canım pazartesi gidicem başka bi doktora görmek için aslımda salıdan sonra gözükür dedi ama ben riske atmayayım dedim çok stresliyim uçuk çıktı dudağımda

stres yapma canım bende perşembe ilaç yazırmak için devlet hastanesinden randevu aldım karından bakarsa baktırcam bi yoksa 19 unu bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…