Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Benim de 22 Ekim'de transferim gerçekleşti 1 Kasım'da test tarihim Kasıklarımda ağrı ve çok gaz var göğüslerimde hassasiyet ve şişkinlik beni de ekleyebilirsiniz

Hoșgeldin
Hayırlı olsun transferin inşallah nasibin olur
Kaçıncı gün embriyo transferi oldu? Ve kaçıncı denemen?Yaşın kaç?

ayy inş olur cnm. sağlkkla gelsn bebiş. sen baya tecrübelisindir. işlemler hakıında. ben daha çook yeni :) allah isteyen herkese versn

Amin inşallah cnm. Umarım sen ilk denemede kavuşursun bebeğine. Varsa merak ettiğin cevaplarız inşallah burda

Hoșgeldin
Hayırlı olsun transferin inşallah nasibin olur
Kaçıncı gün embriyo transferi oldu? Ve kaçıncı denemen?Yaşın kaç?
Teşekkür ederim Öncelikle hoş buldum İnşallah nasibimizde vardır da olur 5. gün embriyosu kaliteli oldukça 2 .denemem Yaş 25 Adana Acıbadem Hastanesinde denedim dondurulmuş embriyo

Teşekkür ederim Öncelikle hoş buldum İnşallah nasibimizde vardır da olur 5. gün embriyosu kaliteli oldukça 2 .denemem Yaş 25 Adana Acıbadem Hastanesinde denedim dondurulmuş embriyo

Amin.

Adanada yapan bir arkadaşımız daha var sesi çıkmadı bu aralar feride0180 cnm yola düştüm dedin daha sesin çıkmadı her şey yolunda mı?

Merhaba evet dun gittim simdilik herşey yolunda 2 kasimda transfer yapıcaz dendi ilac kullanımına devam yarin yeni ilaclari alacam.

Hayırlı olsun cnm. Hangi ilaçları ek olarak verdi? Transfer den önce tekrar kontrole gitmen gerek mi?

Amin inşallah cnm. Umarım sen ilk denemede kavuşursun bebeğine. Varsa merak ettiğin cevaplarız inşallah burda
saol kuzucm. akşam şişlik oldu çok fazla çatlayacaktm. hemen yürüyüşe çıktm. su fazla tüketmıyorm. sanırım erkılı

saol kuzucm. akşam şişlik oldu çok fazla çatlayacaktm. hemen yürüyüşe çıktm. su fazla tüketmıyorm. sanırım erkılı

Opu olana kadar idare edeceksin o şişlik çok kötü. Allah korusun ohss olmadan kurtulursun inşallah. Senin nasipse dondurulup mu transfer olacak yoksa taze mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…