Benim de 22 Ekim'de transferim gerçekleşti 1 Kasım'da test tarihim Kasıklarımda ağrı ve çok gaz var göğüslerimde hassasiyet ve şişkinlik beni de ekleyebilirsiniz
ayy inş olur cnm. sağlkkla gelsn bebiş. sen baya tecrübelisindir. işlemler hakıında. ben daha çook yeni :) allah isteyen herkese versn
Teşekkür ederim Öncelikle hoş buldum İnşallah nasibimizde vardır da olur 5. gün embriyosu kaliteli oldukça 2 .denemem Yaş 25 Adana Acıbadem Hastanesinde denedim dondurulmuş embriyoHoșgeldin
Hayırlı olsun transferin inşallah nasibin olur
Kaçıncı gün embriyo transferi oldu? Ve kaçıncı denemen?Yaşın kaç?
Teşekkür ederim Öncelikle hoş buldum İnşallah nasibimizde vardır da olur 5. gün embriyosu kaliteli oldukça 2 .denemem Yaş 25 Adana Acıbadem Hastanesinde denedim dondurulmuş embriyo
Merhaba evet dun gittim simdilik herşey yolunda 2 kasimda transfer yapıcaz dendi ilac kullanımına devam yarin yeni ilaclari alacam.Amin.
Adanada yapan bir arkadaşımız daha var sesi çıkmadı bu aralarferide0180 cnm yola düştüm dedin daha sesin çıkmadı her şey yolunda mı?
Merhaba evet dun gittim simdilik herşey yolunda 2 kasimda transfer yapıcaz dendi ilac kullanımına devam yarin yeni ilaclari alacam.
Tavmergene gidiyorum cnm 25 Ekimde transferim yapıldı beklemedeyimN Narinimmmm cnm ege ünv başladm ben. sen nerde görüyosun
Gunaydin benimde yarin transferim var
dualarimiz talibim
saol kuzucm. akşam şişlik oldu çok fazla çatlayacaktm. hemen yürüyüşe çıktm. su fazla tüketmıyorm. sanırım erkılıAmin inşallah cnm. Umarım sen ilk denemede kavuşursun bebeğine. Varsa merak ettiğin cevaplarız inşallah burda
aa aa hadi hayırlı olsn kuzum. çok mutlu haberler alalım. bebişler glsnTavmergene gidiyorum cnm 25 Ekimde transferim yapıldı beklemedeyim
İnşallah bebeğin sımsıkı tutunurGunaydin benimde yarin transferim var
dualarimiz talibim
saol kuzucm. akşam şişlik oldu çok fazla çatlayacaktm. hemen yürüyüşe çıktm. su fazla tüketmıyorm. sanırım erkılı
aa aa hadi hayırlı olsn kuzum. çok mutlu haberler alalım. bebişler glsn
cnm ben devlette oluyorum ya hiç cvp vermıolar. özl gibi ilgi yokOpu olana kadar idare edeceksin o şişlik çok kötü. Allah korusun ohss olmadan kurtulursun inşallah. Senin nasipse dondurulup mu transfer olacak yoksa taze mi?
inş cnm inş. memnunmusun tavmergen deninşallahhhhh hep birlikte güzel haberlerle bulusalim
Hoşbuldum canımHoșgeldin
Insallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur hayırlı olsun
Yaşın kaç?hangi ilaçlara devam ediyorsun
Pozitifi görürsem inşallah daha çok memnun olcaminş cnm inş. memnunmusun tavmergen den
olur olur inş sıkıntı varmıydı sizde. bizim sebepsiz interfilitePozitifi görürsem inşallah daha çok memnun olcam
Bende hidroselpinks vardı canım, laparoskopiyle tüpler alındı histeroskopi yapıldı. Hayırlısıyla Allahım anne olmayı nasip etsin bize de..olur olur inş sıkıntı varmıydı sizde. bizim sebepsiz interfilite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?