- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Her zaman ediyorum isteyen herkese bizi en iyi biz anlarız Allah herkese nasip etsin inşallah hepimize canımmEveet gerçektenAmiiin canım, Allahım sana çok güzel günler göstersin inşallah tabi şimdi kendime pay çıkaracağım hamilelerin duası kabul olurmuş bol dua et bizlere
inslalah tabi belli mi olur yeter ki Rabbim ol desinTeşekkür ederimm canim biraz daha bekleyip doktora gidecegim belkide geneyim dir kim bilir kizlar
İnşallah canım seninde güzel haberine sevinelimCoook sevindim darısı başıma inşallah
Amiin.Her zaman ediyorum isteyen herkese bizi en iyi biz anlarız Allah herkese nasip etsin inşallah hepimize canımm
Kaçıncı gün embriyosu canım, bi de transferden kaç gün sonra ki sonuç buKızlar şükürler olsun sonucum pozitif 228 çıktı inşallah sağlıkla devam eder rabbim herkese nasip etsin
Canım hayırlı olsunOh naşallah yolun yarısı bitti içini rahatlat artık sırada keseyle kalp atışı var onlarda güzel geçecek inşallah
Ilaçlardan oluyo öyle normalKızlar herkese merhaba, pozitif arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim gibi negatif olanlarda umut edelim bizlerde anne olacağız demek istiyorum. Ben 1 ay önce negatif görmüştüm şimdi regli günüm geldi ama 1 damla geldi ve kesildi bu normal mi ilaçlar yüzünden düzen mi bozuldu yoksa?
Hayirli olsun cok sevindim darisi benimki bekleyen butun herkeseKızlar şükürler olsun sonucum pozitif 228 çıktı inşallah sağlıkla devam eder rabbim herkese nasip etsin
Senin test günü NezamanHayirli olsun cok sevindim darisi benimki bekleyen butun herkese
Banada 3. Gun embriyosu transfer edilecek transferden sonra neler yaptin tavsiyen var mi bide hic belirtin oldu muTransferle birlikte 13. Gün canım 3. Gün embriyosu Sadaret kan verdim cmrtsi tekrar kan vericem inşallah katlanır
Ben rahim dinlendrme surecindeyim aralik ortasi gibi nasipse transgerim olurSenin test günü Nezaman
Bende rahim dinlendirme süreci yaşadım.. İnşallah pozitif olup güzel hamilelik geçirirsin bize haber et. Transferden sonra 3 gün dinlen sonra da dikkat et ağır işlerden sakın kendini sıcak tutBen rahim dinlendrme surecindeyim aralik ortasi gibi nasipse transgerim olur
Tesekkur ederim dikkate alicam soylediklerini umarim bende guzel bi degerle donerimBende rahim dinlendirme süreci yaşadım.. İnşallah pozitif olup güzel hamilelik geçirirsin bize haber et. Transferden sonra 3 gün dinlen sonra da dikkat et ağır işlerden sakın kendini sıcak tut
İnş olucak canım benim, haber ver banaTesekkur ederim dikkate alicam soylediklerini umarim bende guzel bi degerle donerim
3. Gün embriyosu ransferle birlikte 13. Gün canımKaçıncı gün embriyosu canım, bi de transferden kaç gün sonra ki sonuç bu
İdrar enfeksiyonu nasıl oldu bende de 2 gündür kaşıntı vartransferden snraki gece tutundugunu hissettim gece inanilmaz sancyla uyandim resmen rahmimi biri icten tirmaliyi gibiydi ve o an tuttundu dedim sonra ertesi gun sag kasikta cok fazla baski hissettim bi snraki gun yine ayni 4 gun afedersn kustum.5gun bacak agrisi butun sol bacagim felc gibiydi ayak parmak uclarima kadar ve idrar enfeksiyonu yasadim buda bi belirtiydi bana bel agrisi zatn hergun vardi zaten 9gunde erken gebelik testiyle pozitifi grdum devami geldi bu arada 2 gun embiriyosuydu
Canım ilk 2 3 gün yattım genelde arada yürüdüm evin İçinde bol su içtim her sabah kayısı kuru incir ılık su içtim kabız olmıyım diye ceviz fındık yedim kızartma yemedim ananas yedim hergğn 1 dilim sonraki gümler evde ufak tefek iş yapmaya başladım dışarda yürüdüm belirtim ilk günler kaşık ağrısı batma sancı sonra sonra sadece adet ağrıları bel ağrısı bird inşallah herşey yolunda gider güzel haber verirsinBanada 3. Gun embriyosu transfer edilecek transferden sonra neler yaptin tavsiyen var mi bide hic belirtin oldu mu
idrar yaparken icten bi yanma oldumu.bide koyu renk oldumu anlamistim ama bol suyla gecirmeye calistimİdrar enfeksiyonu nasıl oldu bende de 2 gündür kaşıntı var
Canım vajinal yoldan fitil alıyor musunİdrar enfeksiyonu nasıl oldu bende de 2 gündür kaşıntı var
Ya bide ben bu bekleme surecinde bogaz enfeksiyonu geciriyorum oda beni sitrese soktu biraz transfere kadar dinc olmam lazim umarim sknti cikar bu durumİnş olucak canım benim, haber ver bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?