Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Eveet gerçekten Amiiin canım, Allahım sana çok güzel günler göstersin inşallah tabi şimdi kendime pay çıkaracağım hamilelerin duası kabul olurmuş bol dua et bizlere
Her zaman ediyorum isteyen herkese bizi en iyi biz anlarız Allah herkese nasip etsin inşallah hepimize canımm

Ilaçlardan oluyo öyle normal

Ben rahim dinlendrme surecindeyim aralik ortasi gibi nasipse transgerim olur
Bende rahim dinlendirme süreci yaşadım.. İnşallah pozitif olup güzel hamilelik geçirirsin bize haber et. Transferden sonra 3 gün dinlen sonra da dikkat et ağır işlerden sakın kendini sıcak tut

Bende rahim dinlendirme süreci yaşadım.. İnşallah pozitif olup güzel hamilelik geçirirsin bize haber et. Transferden sonra 3 gün dinlen sonra da dikkat et ağır işlerden sakın kendini sıcak tut
Tesekkur ederim dikkate alicam soylediklerini umarim bende guzel bi degerle donerim

İdrar enfeksiyonu nasıl oldu bende de 2 gündür kaşıntı var

Banada 3. Gun embriyosu transfer edilecek transferden sonra neler yaptin tavsiyen var mi bide hic belirtin oldu mu
Canım ilk 2 3 gün yattım genelde arada yürüdüm evin İçinde bol su içtim her sabah kayısı kuru incir ılık su içtim kabız olmıyım diye ceviz fındık yedim kızartma yemedim ananas yedim hergğn 1 dilim sonraki gümler evde ufak tefek iş yapmaya başladım dışarda yürüdüm belirtim ilk günler kaşık ağrısı batma sancı sonra sonra sadece adet ağrıları bel ağrısı bird inşallah herşey yolunda gider güzel haber verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…