İnşallah çoook güzel sonuçlar alırsın canım. Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba canım dinlen bol su iç kendini tamamen yatağa bağlama ama ilk 2 gün yat sabahları kayısı kuru incir ılık su iç kabız olma kızartma yeme ben ananas yemiştim hergğn bi dilim arada yürüyüş yap kan dolaşımı için bana ilk güm sonra rutine dön egzersiz bile yapabilirsin demişti ben bugün sonuç alıcam inşaşlah güzel haberler alırız stres yapma tadını çıkarmaya çalış
Canım yatman gerekmiyor mu fitilDen sonrabana alttan bakti bende 1 saat uzaklikta doktorum acaba ne zaman doktor degistirebilcem bi daha hala fitile devam dedi ya fitil artik zorluyo bnm gunde 3 kere gun icinde bi yerde olunca fitil atacak yer ariyorum
yok hemsire bi dk kalsn yeter dedi zaten baya ileri atiyorum yeterli oluyoCanım yatman gerekmiyor mu fitilDen sonra
Benmeli daha farklı olabilir ozman Protestan fitil ben elle koyuyorum yarım saat uzanmam gerekiyorMavili hatun bende jel yapıyorum günde 2 defa. 3 dk uzaniyorum sonrasında yürüyüş yapıyorum mutlaka 10 15 dk
Benmeli daha farklı olabilir ozman Protestan fitil ben elle koyuyorum yarım saat uzanmam gerekiyor
Herlade geri gelmesin diye mi neden bilmyorum gerçi yine geri geliyo ama öyle söylediler canım bide bu fitili adet görmeyenlerede veriyorlar ama bizde adet geciktirici nasıl oluyorbnde progestan fitil kullaniyorum ama yatmam gerekmio hatta ozellikle sordum gerek yok dendi
Evet canım öyle söyledi sanırım geri gelmesin diye ama sanada sorayım fitili adet görmek içinde veriyorlarmış bizde nasıl geciktiriliyorBende başka tedavimde fitil kullanmıştım ama üstüne yarım saat uzandığımı hatırlamıyorum. Yinede hemşiren öyle demişse öyle devam et.
rahim kalinlastirici progestan ben oyle biliyorum tek sknti cok fazla akinti seklinde geri gelmesi valla zor gelio agizdan alinan eshifemi biraktirdi bana progestana devam dediHerlade geri gelmesin diye mi neden bilmyorum gerçi yine geri geliyo ama öyle söylediler canım bide bu fitili adet görmeyenlerede veriyorlar ama bizde adet geciktirici nasıl oluyor
evet cnm doktoruma guveniyorum keske vitamide biraktirsaydi vitamin olunca sersemliyorum su an 5 haftalik oluyo cok sukur mide bulantim falan yok ama vitamin alinca bi saat kendime gelemiyorum dgistrdi vitaminimi bakalim once onu vitirmem lazm o kadar para verdim bide bi kese grmeye 300 lira aldi yaMavili hatun cnm adetlerim düzenli o kısmı hiç bilmiyorum.
nilayyy16 bende estrofemi bıraktım. Bazıları 12.haftaya kadar veya bazen kese/kalp görünceye kadar kullanıyor. Doktorun tedavisine göre heralde
Merhaba kızlar benim idrarda negatif çıktı kan verdim saat 3 te belli olacak ama umudum yok rabbim vardır bi bildiği
ev
evet cnm doktoruma guveniyorum keske vitamide biraktirsaydi vitamin olunca sersemliyorum su an 5 haftalik oluyo cok sukur mide bulantim falan yok ama vitamin alinca bi saat kendime gelemiyorum dgistrdi vitaminimi bakalim once onu vitirmem lazm o kadar para verdim bide bi kese grmeye 300 lira aldi ya
ben transfere kadar hersey icin 15 bn verdim zaten transfrrden snra kanlara 50 50 verdim 2 kere buda bir aylik muayane dedi iste 2 hafta snra gidicm snra bi daha takip o yuzden 300 dedi sok oldm ama zaten kalp atsinindan snra normal.kendi doktoruma gidicem o da ozel ama bu kadar ucuk fiyatlar dglTüp bebek doktoruna mi gittin. İlk muayene genelde ücretsiz oluyor
ben transfere kadar hersey icin 15 bn verdim zaten transfrrden snra kanlara 50 50 verdim 2 kere buda bir aylik muayane dedi iste 2 hafta snra gidicm snra bi daha takip o yuzden 300 dedi sok oldm ama zaten kalp atsinindan snra normal.kendi doktoruma gidicem o da ozel ama bu kadar ucuk fiyatlar dgl
aynen oyle ya dger ama oste yine de masraf bide bulundugum yerde dgl git gel ama cok.sukur ki ilk denemede pozitif ki umutuszduk yani zaten baska doktora gecicem artik diyince ilac takibimizi yapmaliyiz falan dddi snra detayli konusuruz dedi iste bakalm 2 hafta snra simdide kalbini bi duysamlara basladmAma inan bana tüp bebek Doktorunda ilk muayeneler olmak daha rahatlatıcı.
Merhaba nerede yaptırdınız ki bizim klinikte kalp atışını duyana kadar ücretsiz diye biliyorum bi çoğuda öyleydi.ben transfere kadar hersey icin 15 bn verdim zaten transfrrden snra kanlara 50 50 verdim 2 kere buda bir aylik muayane dedi iste 2 hafta snra gidicm snra bi daha takip o yuzden 300 dedi sok oldm ama zaten kalp atsinindan snra normal.kendi doktoruma gidicem o da ozel ama bu kadar ucuk fiyatlar dgl
Canım hala tüp benek yaptırdığın merkeze mi gidiyorsun ben estofrem kullanmadım hiç zaten hep para bu iş gerçektenev
evet cnm doktoruma guveniyorum keske vitamide biraktirsaydi vitamin olunca sersemliyorum su an 5 haftalik oluyo cok sukur mide bulantim falan yok ama vitamin alinca bi saat kendime gelemiyorum dgistrdi vitaminimi bakalim once onu vitirmem lazm o kadar para verdim bide bi kese grmeye 300 lira aldi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?