- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
Günaydın tatlım cumartesi saat 10da randevu aldım çok çok heyacanlıyım. Testten sonra 14 gün olacak yanı tam 2 hafta. Bulantım yok ağrım sızım yok şükür ama keseyi görmeden hiç sevinemiyorum canım yaB Babydust80 sen nasılsın ne zaman kısmetse kese görmeye gidiyorsun
Günaydın tatlım cumartesi saat 10da randevu aldım çok çok heyacanlıyım. Testten sonra 14 gün olacak yanı tam 2 hafta. Bulantım yok ağrım sızım yok şükür ama keseyi görmeden hiç sevinemiyorum canım ya
İnşallah canım ya her gün sağlıklı beslemeye çalışıyorum ama dün acayip KFC canım çekti gittik eşimle basket yedik yaramazlık yaptık yanı. Seninde arada bir öyle istek oluyor mu?Bende testen 14 gün sonra gitmiştim.Heycanini tahmin edebiliyorum. Hele ki belirtin yoksa. Allahın izniyle keseni de belki kalp atışını bile duyarsın
İnşallah canım ya her gün sağlıklı beslemeye çalışıyorum ama dün acayip KFC canım çekti gittik eşimle basket yedik yaramazlık yaptık yanı. Seninde arada bir öyle istek oluyor mu?
inşallah canım öyledir. 14.gün karından bakmıştı değil mi? 2 gün kaldı beklemekten bazen çok sıkılıyorum sonu güzel olsun da beklerim artık :))) Sen de kendine dikkat et canımDaha olmadıama olursa bende yerdim. Ben aslında böyle bakıyorum olaya, sağlıklı beslendikten sonra arada böyle kaçmaktan bir şey olmaz. Sonuçta can istiyor hemde daha çok küçükler şuan da sadece kanımızdan faydalanıyor bebekler.
inşallah canım öyledir. 14.gün karından bakmıştı değil mi? 2 gün kaldı beklemekten bazen çok sıkılıyorum sonu güzel olsun da beklerim artık :))) Sen de kendine dikkat et canım
İnşAllah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün benim akşam belli olucakHayırlı sabahlar hanımlar
Mavili hatun B betunya inşallah pozitif çıkar dualarımız sizinle ❤
nilayyy16 @Mucize47 bugün inşallah keselerinizi görüp hamileliğin ilk heyecanını yaşarsınız.
@Asena27 transfer hazırlığına başlamișin hayırlı olsunsadece estrofem vermesi gayet normal. Transfere bir kaç gün kala jel, fitil, progestan iğne başlayabilir için rahat olsun
@aaynaa senin tedavi sürecin nasıl gidiyor transfer belli mi?
Kodlar transferden sonra neler yaptınız?? Bana tavsiyeleriniz var mı?
Merhaba canım dinlen bol su iç kendini tamamen yatağa bağlama ama ilk 2 gün yat sabahları kayısı kuru incir ılık su iç kabız olma kızartma yeme ben ananas yemiştim hergğn bi dilim arada yürüyüş yap kan dolaşımı için bana ilk güm sonra rutine dön egzersiz bile yapabilirsin demişti ben bugün sonuç alıcam inşaşlah güzel haberler alırız stres yapma tadını çıkarmaya çalışKodlar transferden sonra neler yaptınız?? Bana tavsiyeleriniz var mı?
İnşAllah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün benim akşam belli olucak
İnşallah inşallah bugünde o herkesten güzel haber aldığımız günlerden olsun :)Amin. Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah
İnşallah inşallah bugünde o herkesten güzel haber aldığımız günlerden olsun :)
ay catalda ölecektim heyecandan ya kesemizi gorduk cok sukur 2 hafta sonraya bi daha gün verdi canliliga bakcaz dedi ama kalp atisini demek.istedi heraldeHayırlı sabahlar hanımlar
Mavili hatun B betunya inşallah pozitif çıkar dualarımız sizinle ❤
nilayyy16 @Mucize47 bugün inşallah keselerinizi görüp hamileliğin ilk heyecanını yaşarsınız.
@Asena27 transfer hazırlığına başlamișin hayırlı olsunsadece estrofem vermesi gayet normal. Transfere bir kaç gün kala jel, fitil, progestan iğne başlayabilir için rahat olsun
bana alttan bakti bende 1 saat uzaklikta doktorum acaba ne zaman doktor degistirebilcem bi daha hala fitile devam dedi ya fitil artik zorluyo bnm gunde 3 kere gun icinde bi yerde olunca fitil atacak yer ariyorumEvet karnımdan baktı 14.gün Kesemizi gördük. 20.gün kalbi duyduk. Bende cumartesi yeni bir doktorda başlayacağım. Allahın izniyle gönül rahatliyla gidip bebeğimi görmek istiyorum.kanamam kahverengiye döndü. Bakalım. Ne diyecek
ay catalda ölecektim heyecandan ya kesemizi gorduk cok sukur 2 hafta sonraya bi daha gün verdi canliliga bakcaz dedi ama kalp atisini demek.istedi heraldekagidi elimize verdi esim nasil seviyo kagidi rabbim burda bekleyen isteyen emek veren herkese bu duyguyu yasatsin insallah hayirlisiyla ❤
Ben dün baktım test günümdü değer düşüktü diye moralim bozuk yazmak istemedimHayırlı sabahlar hanımlar
Mavili hatun B betunya inşallah pozitif çıkar dualarımız sizinle
Ben dün baktım test günümdü değer düşüktü diye moralim bozuk yazmak istemedim
Maşallah ya nasıl güzel duygular Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına aldığım günleri gör amin canım aminay catalda ölecektim heyecandan ya kesemizi gorduk cok sukur 2 hafta sonraya bi daha gün verdi canliliga bakcaz dedi ama kalp atisini demek.istedi heraldekagidi elimize verdi esim nasil seviyo kagidi rabbim burda bekleyen isteyen emek veren herkese bu duyguyu yasatsin insallah hayirlisiyla ❤
İnşallah.. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin içinHayırlı olsun cnm transferin. İlk 2 3 gün dikat etim mesela namazı oturarak kıldım. Hiç ev işi yapmadım sürekli yatmadım ama bacaklarımı uzatarak oturuyordum. Evin içinde yürüyüş yapıyordum. Kan dolaşımı için. Kabız olmamak için kayısı bol su içtim. 3.günden sonra. Normal yaşantıma döndüm. Ağır kaldırmadım ve yükseğe uzanmadım Tabiki.
Insallah sende olumlu sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?