- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
Canım benimde yoktu hiç takılma öyle şeylere illa belirti olcak diye bişey yokkiNasılsınız kızlar benim bugün 5. Günüm hiç bir belirtim yoküzülüyorum hiç yok yani sıfır. Kabız da deglm çok şükür ağrım sizim da yok pozitif görenler belirtiler ne zaman başladı
Ay ne biliyim ya günler yaklaştıkça beni bir korku aldı. Sonuç ne olacakCanım benimde yoktu hiç takılma öyle şeylere illa belirti olcak diye bişey yokki
valla kisiden kisiye dgisio sanirim ben her gun bi belirti yasadim sn iki gun haric pozitif almadan 2 gun onceNasılsınız kızlar benim bugün 5. Günüm hiç bir belirtim yoküzülüyorum hiç yok yani sıfır. Kabız da deglm çok şükür ağrım sizim da yok pozitif görenler belirtiler ne zaman başladı
Bende semt polikliniğinde test yaptorıp 5 6 saat titreyerek sonuç bekledim çok normal korkmak endişelenmek dua edelim hayırlı olan bizim için en güzeli neyse o olsunAy ne biliyim ya günler yaklaştıkça beni bir korku aldı. Sonuç ne olacak
Ne gibi belirtiler canım meselavalla kisiden kisiye dgisio sanirim ben her gun bi belirti yasadim sn iki gun haric pozitif almadan 2 gun once
Canım inşallah pozitif olurKızlarr benmde yarın test günüm çok heycanlıyım hiç belirti yok sadece ara ara adet ağrısı okdr son bikça gündür dinlenmiyorumda bakalım ne olacak yarın
Benim 13. Gün canım transferle beraber heralde 3. Gün ymurtaısn diye inşallah ya sabrettim idrarda yapmadım inşallah sabrın sonu selamet olur sende peşime ver güzel haberi :)Canım inşallah pozitif olurbenim de pazartesi günü test günm. 10. Gün doktor test günü olarak belirledi.
transferden snraki gece tutundugunu hissettim gece inanilmaz sancyla uyandim resmen rahmimi biri icten tirmaliyi gibiydi ve o an tuttundu dedim sonra ertesi gun sag kasikta cok fazla baski hissettim bi snraki gun yine ayni 4 gun afedersn kustum.5gun bacak agrisi butun sol bacagim felc gibiydi ayak parmak uclarima kadar ve idrar enfeksiyonu yasadim buda bi belirtiydi bana bel agrisi zatn hergun vardi zaten 9gunde erken gebelik testiyle pozitifi grdum devami geldi bu arada 2 gun embiriyosuyduNe gibi belirtiler canım mesela
İnşallah canım inşallahBenim 13. Gün canım transferle beraber heralde 3. Gün ymurtaısn diye inşallah ya sabrettim idrarda yapmadım inşallah sabrın sonu selamet olur sende peşime ver güzel haberi :)
Cvbin için teşekkürler canım benimde hemen hemen senin gibi olcak sanırım opudan 4 gün sonra adet oldum ve 2 yumurta donduruldu bu adetin 21 günü lucrin iğne ve oksapar kullancaksin dedi ve diğer adette tekrar ilaçlara devam edicem ve o adetten sonra 5.gun embriyosu transfer edilecek inş ama kaçıncı gününe gelir hiç bilmiyorum iki tane mi transfer eder onu da bilmiyorum tıp fakültesi benim gittiğim yer genelde ilk tüp bebek ve 35 yaş altına tek transfer yapıyorlarmış hakkimda hayırlısı inş gönül iki istiyo bunca yıl bekledikten sonra tabiiTeşekkür ederim canım adetin 19. günü transfer yapıldı. yumurta toplamadan sonra 2.adette transfer tedavisine başladım ben. eğer 3. gün embr. transfer edilecekse 3 gün erken transfer yapıyorlar.
Teşekkür ederim canım rabbim bu vesileyle nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım
Canım bu süreçte doktorundan habersiz hiç bişey kullanmamalısın herşey birbirini etkiliyorKızlar ben adet oldum ve transfer hazırlıgı için ilaçlarıma başladm ama bana hiç iğne olarak ilaç vermedi dr hepsi hap bir de estrofem 4 gün günde iki tane daha sonra günde 3 tane olarak devam edicek sonra kontrol ve kontrolden sonra diğer ilaçlara başlıycakmısım progesteron falan var, yani şimdi sadece folidoce, coraspin ve estrofem kullancam siz de mi öyle kullandınız acaba merak ettim, ve bir yerde okumuştum rahim kalınlastırmak icin tebokan diye bir hap vardı onu aldm eczaneden dr a söylemeden kullanıyorum ama inşallah kötü sonuç doğurmaz banaçoook stresliyim çok kafam çok karısık ve heycanda var eşimlede tartısıp duruyorum o da hiç anlamıyor halden zaten Allah ım sen yardım et
Yok normal o takılmaTransferin 5 günü progesteron kapsül sulu akintiyla geliyor sizce negatif mi
Rahım kalınlaştırmak için estrofem yeterli doktorun yazmayan ilaç kafana göre asla öyle birşey yapma derim benim de hiç iğnem yoktu sadece estrofem ve crinone jel de transfere yakın başlatıldı senin için endişelendim doktordan habersiz ilaç içmek söz konusu olamaz canım hemen bırakKızlar ben adet oldum ve transfer hazırlıgı için ilaçlarıma başladm ama bana hiç iğne olarak ilaç vermedi dr hepsi hap bir de estrofem 4 gün günde iki tane daha sonra günde 3 tane olarak devam edicek sonra kontrol ve kontrolden sonra diğer ilaçlara başlıycakmısım progesteron falan var, yani şimdi sadece folidoce, coraspin ve estrofem kullancam siz de mi öyle kullandınız acaba merak ettim, ve bir yerde okumuştum rahim kalınlastırmak icin tebokan diye bir hap vardı onu aldm eczaneden dr a söylemeden kullanıyorum ama inşallah kötü sonuç doğurmaz banaçoook stresliyim çok kafam çok karısık ve heycanda var eşimlede tartısıp duruyorum o da hiç anlamıyor halden zaten Allah ım sen yardım et
Transferin 5 günü progesteron kapsül sulu akintiyla geliyor sizce negatif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?