Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

canım şimdi bir bakayım dedim siteye opumda ayılmam zorlu oldu aneztezi etkiledi biraz 9.15 gibi girdim 12.45 te hastaneden çıktım bakalım şimdi ne diyecekler onu bekliyorm heyecanla bundan sonrası daha mı kolay daha mı zor yaşayıp göreceğiz canım.. kasıklarımda sızı var progestan dex e başladım bu günden

Insallah güzel haber alacaksın cnm sen şimdi dinlenmene bak. O sızı geçecek merak etme. Şişkinlik var mı?
Benim de bugün ani bir kasılma mide bulantısı ve baş dönmesiyle kanamam oldu. Perşembe kalp atışı için gidecektik bugün gitmek nasip oldu. Ve şükür kalbini duyduk. Kanamam kahverengiye döndü bakalım.

ALLAH'IM korusun cümlemizin bebeklerini canım..
kabızlık vardı zeytinyağı falan iç kayısı kurusu falan derken rahatlattı ila ç da içme dedi bakalım kaynanam yanımda ya artık akşam iyice bir uyku çekersem çok sevineceğim tavuk kaynatıyorm şifa olsun diye :)

Sen taze transfer olacaksın kısmetse değil mi? Kabak çekirdeği ananas havuc suyu bunlara yönel.

Merhaba kızlar bugün transfer gününü saymazsak 3. Gunum. Pozitifi gören arkadaslaea soruyorum acaba yerleşme kanaması gördünüz mü. Ben görmedim henüz görmek şart mı ya da yaygın bir olay mi

Merhaba kızlar bugün transfer gününü saymazsak 3. Gunum. Pozitifi gören arkadaslaea soruyorum acaba yerleşme kanaması gördünüz mü. Ben görmedim henüz görmek şart mı ya da yaygın bir olay mi

Hayırlı olsun cnm transferin. Hayır Tabiki şart değil. Ben 3. 4. Gün turuncu leke gördüm ama ben jelden kaynaklı diye düşündüm. İnan benim belirtilerim daha 3 gündür başladım bugün 6haftalik olduk. Rahat ol

Çok teşekkür ederim canim

Pko tabiki umitsiz bir hastalik degil ama bu hastaliga sahip herkes yillarca ugrasirken ilk defa 4 ayda gebe kalan pkolu duydm ve cidden cok sasrdm

Bende ayin 9unda kontrole gidecem transfer icin gun vercek dondurulmus embriyo transferi olcak hep okuyorum yazdiklarinizi deneyimlerimizi paylasmamiz iyi oluyo hemde bizi birbirimizden baska kim anlayabilir ki

Benm hic kanamam olmadi sonuc pozitif. Sende olmamasi icin dua etmelsn bence gebe bir kadin icin leke kanama yolnda olmayan birseyler var demektir. Adi yerlesme kanamasi olsa bile ki bu yerlesme kanamasi denen seyinde tipta bir karsiligi yok

Pko tabiki umitsiz bir hastalik degil ama bu hastaliga sahip herkes yillarca ugrasirken ilk defa 4 ayda gebe kalan pkolu duydm ve cidden cok sasrdm
bu iş biraz şans işi. uygun tedavi olup bide yumurtladıysa niye olmasın. herkes ileri derece pko değil. işte o şans mesela bende yok. annemde tahminimce pko y muş. ilk 1 yılın sonunda bana gebe kalmış. ben diyo 6 ayda 1 adet olurdum der hep bana

Anladm. Ama bu bahsettgm arkadas ileri derece pko hatta kistlernden cok cekmis ilacsiz adet olamaz. Cidden cok ama cok sanslyms yada esinin spermleri cok kuvvetli

Bende 6 haftaya giricem bende yerleşme kanaması lekelenme vs olmadı jel de bile beyaz harici renk görmedim hic merak etme herkeste olcak diye bişey yok

Cnm bende 2 ve. 3. gün kahverengi leke geldi ama birar defa günde ben jelden dolayı olduğunu düşündüm

Merhaba Arkadaşlar benim 23 kasımda dondurulmuş 2 transferim oldu 11 gün sonra test günü oluyor fakat transfer gününüde sayıyormuyuz? benim test günüm 3ü mü yoksa 4 ümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…