- 7 Kasım 2019
- 51
- 54
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfermz aynı gün sizinleÇok teşekkür ederim canim
Evet tum ilaclara devam ediyorsnz. Gebelgn 3. Ayina kadar kan sulandirici igne zaten doguma kadar devamAyın 4 ünde gözüküyor test günüm. ama ilaçlar bugün itibariyle bitti iğne ve kan sulandırıcı. Ondan bende tereddüt ettim yarın bi doktorumu arayıp soracağım inş tekrardan kullan demez her yerim delik deşik moralim çok bozuluyor artık bir sorum daha olacak hamile kalmış arkadaşlara test pozitif çıktıktan sonra ilaçlara devam ediliyor mu
Siz de belirti var mıTransfermz aynı gün sizinle
ya çok üzüldüm canım zamanı değilmiş demek inşallah kendiliğinden olsun sevinBenimde sonuç negatif arkadaşlar.rabbim bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Hepimiz için dua ediyoruz ama iştw nasip olmayınca herşey boş inşallah sende seviniceksin zamanı gelinceBenim sonucum negatif çıktı maalesef.
Benimde sonuç negatif arkadaşlar.rabbim bekleyenlerin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Benim sonucum negatif çıktı maalesef.
Bel ve kasık ağrısı var sadeceSiz de belirti var mı
Ben de hiç bir belirti yok normal hayatımda nasilssm öyleyimBel ve kasık ağrısı var sadece
kizlar daha kese grmedim ama bugun inanilmaz karin agrisi bagirsaklarimdan ses gelircesine agri cekiyorum bu bebege zarar verir mi
En son degerin kaçtı canım. Keseyi ne zaman göreceksin. Doktorun gün verdimikizlar daha kese grmedim ama bugun inanilmaz karin agrisi bagirsaklarimdan ses gelircesine agri cekiyorum bu bebege zarar verir mi
en sn 1200du persembe cagirdiEn son degerin kaçtı canım. Keseyi ne zaman göreceksin. Doktorun gün verdimi
ama fena ya nasil siddetli kasik agrisi olmaidgi icin korkmadm yani bagirsak agrisi hareketlenmesinden belli tuvalarte cikabilmek icin ugrssiyorum ama aklimada gelemdi dgl bebege bisey olur mu dieİlaçlardan olabilir. Sakin ol
ama fena ya nasil siddetli kasik agrisi olmaidgi icin korkmadm yani bagirsak agrisi hareketlenmesinden belli tuvalarte cikabilmek icin ugrssiyorum ama aklimada gelemdi dgl bebege bisey olur mu die
Bagirsak hareketliliği ALLAH izniyle bisey olmaz bebeğe. Bol sıvı ve su tüketmeye çalışama fena ya nasil siddetli kasik agrisi olmaidgi icin korkmadm yani bagirsak agrisi hareketlenmesinden belli tuvalarte cikabilmek icin ugrssiyorum ama aklimada gelemdi dgl bebege bisey olur mu die
amin insllah ona bsey olmasnds ven agri cekerimBagirsak hareketliliği ALLAH izniyle bisey olmaz bebeğe. Bol sıvı ve su tüketmeye çalış