Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba hayırlısı olsun inşallah
Benimde 4. transferim bende ilk defa çatlatma ignesi olmuştum toplanmayan yumurtaların çatlaması ve ohss olmamamız içinmiş rabbim pozitif sonucu nasip etti cuma günü kalp atışını duymak için randevu verdiler hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

kizlar ya poztitifler bi bakanilir mi benim kasik agrim hic bitmio bagirsak agrisayla karisio anlamiyorum yani hep bo rahatsizlik var kasigimda persembe kese gormeye cagirmisti doktor
Merhaba canım hayırlı olsun
Aynı durum bende de mevcut öksğrdüğüm zaman daha bir kötü ağrıyor kasıklarım cuma günüde ben gideceğim kalp atışlarını duymaya Rabbim hayırlısını versin

Size şu gün test yaptırın demediler mi?
Ayın 4 ünde gözüküyor test günüm. ama ilaçlar bugün itibariyle bitti iğne ve kan sulandırıcı. Ondan bende tereddüt ettim yarın bi doktorumu arayıp soracağım inş tekrardan kullan demez her yerim delik deşik moralim çok bozuluyor artık bir sorum daha olacak hamile kalmış arkadaşlara test pozitif çıktıktan sonra ilaçlara devam ediliyor mu

Evet canım kalp atışına kadar hepsine devam sonra azaltıyor sanırım hepimiz delik deşik oldum valla mosmor artık göbeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…