- 23 Kasım 2019
- 181
- 239
- 33
- 40
Evet cnm 17.günüm transferden sonrakiHamile mısın peki canım
Size şu gün test yaptırın demediler mi?Merhaba Arkadaşlar benim 23 kasımda dondurulmuş 2 transferim oldu 11 gün sonra test günü oluyor fakat transfer gününüde sayıyormuyuz? benim test günüm 3ü mü yoksa 4 ümü
Canım bır hafta içinde olman gerekiyor..Negatif sonuctan sonra ne zaman adet oldunuz arkadaşlar? Prolutex ve estrafemi bırakınca
Hiç olur mu çarşambayı bekle lütfen mutlaka..Benimde test günüm çarşamba. Bugün yaptırıp negatif çıkarsa bıraksammı ilaçları diye düşünüyorum.
Canım Benimde neredeyse 10 gün sonra olmuştupeki benim olmamam normal mi ya 4 gün olacak yok hiç birşey
Sizinle aynı gün olmuş transferimiz ayın 4 yapın dediler bizeMerhaba Arkadaşlar benim 23 kasımda dondurulmuş 2 transferim oldu 11 gün sonra test günü oluyor fakat transfer gününüde sayıyormuyuz? benim test günüm 3ü mü yoksa 4 ümü
Merhaba hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar bugün transfer gününü sayarsam 4.gunum arada kasık ve bel ağrısı iğnelerin etkisiyle oluyor bugün çatlama iğnesi vurcam daha önce duydunuz mu böyle bisey. O kadar umutsuzum ki nolur dua edin. 22 yaşındayım ilk denemem 2 embriyo transferi oldum 1.kalite tek sorun pkos. Olmadı gibi geliyor
Merhaba canım hayırlı olsunkizlar ya poztitifler bi bakanilir mi benim kasik agrim hic bitmio bagirsak agrisayla karisio anlamiyorum yani hep bo rahatsizlik var kasigimda persembe kese gormeye cagirmisti doktor
Test sonucum 30.27 çıktı canım yarın tekrar doktora gidicemAmiiiiiiin canım benim inşallah cümlemize, anne baba olmayı hakeden ve çocuklarına huzur mutluluk verecek olan herkese Allah nasip etsin
Test sonucum 30.27 çıktı canım yarın tekrar doktora gidicemHayırlı sonuçlar almanız dileğiyle inşallah herşey güzel olacak
aynen ya diyorum ya okrusemez hapsuramaz esneyemez haldeyimMerhaba canım hayırlı olsun
Aynı durum bende de mevcut öksğrdüğüm zaman daha bir kötü ağrıyor kasıklarım cuma günüde ben gideceğim kalp atışlarını duymaya Rabbim hayırlısını versin
Ayın 4 ünde gözüküyor test günüm. ama ilaçlar bugün itibariyle bitti iğne ve kan sulandırıcı. Ondan bende tereddüt ettim yarın bi doktorumu arayıp soracağım inş tekrardan kullan demezSize şu gün test yaptırın demediler mi?
Geç olanlar var benim enterans şekilde hemen başladı 4 güne bittipeki benim olmamam normal mi ya 4 gün olacak yok hiç birşey
Evet canım kalp atışına kadar hepsine devam sonra azaltıyor sanırım hepimiz delik deşik oldum valla mosmor artık göbeğimAyın 4 ünde gözüküyor test günüm. ama ilaçlar bugün itibariyle bitti iğne ve kan sulandırıcı. Ondan bende tereddüt ettim yarın bi doktorumu arayıp soracağım inş tekrardan kullan demezher yerim delik deşik moralim çok bozuluyor artık bir sorum daha olacak hamile kalmış arkadaşlara test pozitif çıktıktan sonra ilaçlara devam ediliyor mu
2 gun sonra canimNegatif sonuctan sonra ne zaman adet oldunuz arkadaşlar? Prolutex ve estrafemi bırakınca
yok cnm ya olmadım halabende ilacı bıraktıktan 4 gun sonra adet oldum. sen daha olmadın mı?
Hayırlı olsun cnm kaçıncı gün yaptın testi inşallah güzel bir şekilde artarTest sonucum 30.27 çıktı canım yarın tekrar doktora gidicem
anladım cnm ya şimdi değerim önce 22.2 çıkıp gebelik var dendi sonra değer düşünce kimyasal gebelik dendi adet de görmeyince kürtajdır vs inşallah yaşamam öyle birşeyCanım Benimde neredeyse 10 gün sonra olmuştu
Kaç gün oldu ilacı bıraktıktan sonra 5 gün içinde adet olmanız lazım dedi hemşire .gectiyse doktoruna sor canımyok cnm ya olmadım hala
Amin canımHayırlı olsun cnm kaçıncı gün yaptın testi inşallah güzel bir şekilde artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?