- 19 Kasım 2019
- 243
- 307
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımİnşallah cnm senin ikizdi dimi maşallah
Canım ben ilk iki negatif sonrası hemen oldum. İlacı bıraktım ikisinde de ikinci gün geldi. Ben ilaç bıraktığım aydan sonraki aylar geç oldum. On günden fazla sarktı iki negatifte de.Negatif sonuctan sonra ne zaman adet oldunuz arkadaşlar? Prolutex ve estrafemi bırakınca
Neden umutlu değilsin canımArkadaşlar test günü progesteron değerleriniz nasıldı ona da bakılıyor galiba test günüme az kaldı ama çok umutlu değilim
Sana baktıkça benim de unutlanasım geliyor bende hiç umutlu değilim hiç bi belirtim olmadı idrar testi yaptım negatif çıktı. Kan verip ilaçlarımı bırakmayı düşünüyorum bidahaki transfere ne zaman başlasam diye. Sen çok pozitifsin maşallah. Keşke senin gibi olsamNeden umutlu değilsin canım
Benimde. Hemde erken gebelik testlerinden yapmıstım.9. Gün idrar testim negatif çıktı
Benim değerim düşmeye başlayınca bırakmıştım geçen sefer 3-4 gün sonra başladı ama bir hafta içinde olursunuz demişlerdiNegatif sonuctan sonra ne zaman adet oldunuz arkadaşlar? Prolutex ve estrafemi bırakınca
Ben 4,5 Gün snra olmustumkızlar ya ne zaman adet gördünüz negatiften sonra ilaçlar kesildikten sonra
cnm bende olmadım hala 4 . gün bugün ilaçları bırakalı gelen giden yok olmadı yarın doktora gidicemNegatif sonuctan sonra ne zaman adet oldunuz arkadaşlar? Prolutex ve estrafemi bırakınca
INSALLAHMaşallah size :) kucağına aldığın günleride gör canım teşekkür ederim içim rahatladı inşallah bizde güzel haberler veririz size
Canim aynen arkadasin da dedigi gibi doktor bize de biz zaten iyi olanları seçiyoruz dedi benim esimin de basta 0 di sonradan ilac kullandi yuzde 1 olduAllah razı olsun cevabından :) valla uyumadım olırsa düşük olur diye bide
Canim ben de de cennet hurmasi kabiz yapıyor belki vücuttan vucuda değişir bilmiyorum da bir kac kisi daha demisti bana hurmanin kabiz yaptiginiSabah ve akşam aç karnına olgun cennet hurması ye canım çok faydası oluyor.
Evet canım inşallah bi yıkım yaşamam sonuçta şuana kadar ters giden bişey olmadı şükür o yüzden içim rahat belkide bilmiyorum dondurulmuşun var mı ben olmazsa dondurulmuş için 1 2 ay ara veririm heralde biraz dinlenmek için sende öyle ol canım zaten zor durumumuz ama senin negatif canını sıkmıştır inşallah kanda bir sürpriz olurSana baktıkça benim de unutlanasım geliyor bende hiç umutlu değilim hiç bi belirtim olmadı idrar testi yaptım negatif çıktı. Kan verip ilaçlarımı bırakmayı düşünüyorum bidahaki transfere ne zaman başlasam diye. Sen çok pozitifsin maşallah. Keşke senin gibi olsam
İnşallah yüzümüz Güler canımCanim aynen arkadasin da dedigi gibi doktor bize de biz zaten iyi olanları seçiyoruz dedi benim esimin de basta 0 di sonradan ilac kullandi yuzde 1 oldu
İlacı kestim ertesi gün başladı benimkızlar ya ne zaman adet gördünüz negatiften sonra ilaçlar kesildikten sonra
Var 3 tane. Ama hepsini bi yerde dondurmuşlar. Tek denemelik yani. Bende ara vermeyi düşünüyorum bir yada iki ay.inşallah hayırlısıyla müjdeli haberi alırsın. Ne zaman test günün.Evet canım inşallah bi yıkım yaşamam sonuçta şuana kadar ters giden bişey olmadı şükür o yüzden içim rahat belkide bilmiyorum dondurulmuşun var mı ben olmazsa dondurulmuş için 1 2 ay ara veririm heralde biraz dinlenmek için sende öyle ol canım zaten zor durumumuz ama senin negatif canını sıkmıştır inşallah kanda bir sürpriz olur
İnşallah canım bekleyen herkese dua ediyorum perşembe günü inşallah adet olmam o güne kadar biraz dinlen ve fiziken hem ruhenVar 3 tane. Ama hepsini bi yerde dondurmuşlar. Tek denemelik yani. Bende ara vermeyi düşünüyorum bir yada iki ay.inşallah hayırlısıyla müjdeli haberi alırsın. Ne zaman test günün.