Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba kizlar, ben size birsey sormak istiyorum. Eminim pko lu bircok arkdas vardir burada. Su zamana kadar cok pkolu akraba tandgm oldu hep tup bebek ile cocuk sahibi oldular hatta bir digeri 2 tup bebek denemeside basarisiz oldu. Ama bir tane arkadasm var bekarligindan beri pko luyms. Evlendkten 1 sene sonra cocuk dusunmeye baslaynca tedavi olaym derken istedkten 4. Ay hamile kaliyor cok sasrdm nasil oluyor bu? Ben adet duzenleyici kullandm tedavi oldm ama diyor iyi de her pko lu ne tedaviler oluyor tupte bile basari saglayamiyorlar cok garip degil mi?

Her kişi kendine göre özel. her pko lu da aynı değil. kimi kilo çok alır, tüğlenmesi sivilcelenmesi olur.
kimi dışarıdan hiç belli olmaz. bende pko luyum 10 sene doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. hep zayıf vücut yapısındaydım. hiç kendiliğinden adet olmadım. hep ilaç almak zorunda kaldım. aşılama denedim 1 defa olmadı. eşimde de sperm sayısı biraz az dediler. şimdi tüp bebek tranferi yapıldı ilk defa sonuç bekliyorum. pko lu olup kendiliğinden gebe kalan çok arkadaşım oldu ayrıca. ümitsiz olacak bir hastalık değil yani. mesela benden 59 yumurta toplandı aşırı fazla bir sürü komplikasyon yaşadım. şimdi sonuç bekliyorum artık pko yumurtlamanın olmaması yada her ay olmaması demektir.

Masallah ama bir yandan da geçmis olsun çünkü ağır bir ohss yatırmışsınızdır ben 10 tane toplandigi halde bile bir haftada ancak kendime geldim

Masallah ama bir yandan da geçmis olsun çünkü ağır bir ohss yatırmışsınızdır ben 10 tane toplandigi halde bile bir haftada ancak kendime geldim
evet ohss geçirdim toplamda 3 gün hastanede yattım plevral effüzyon geçirdim(akciğer zarında su toplaması). 2 haftda ancak kendime geldim.

İnşallah canım bekleyen herkese dua ediyorum perşembe günü inşallah adet olmam o güne kadar biraz dinlen ve fiziken hem ruhen
Öyle yapıcam artık. Hayırlı zamanda
transfer için bekledinzmi taze transfermi yapıldı. Çok geçmiş olsun. Benimde 26 toplandı baya şişkinliğim oldu ama ohss olmadım şükür

Öyle yapıcam artık. Hayırlı zamanda

transfer için bekledinzmi taze transfermi yapıldı. Çok geçmiş olsun. Benimde 26 toplandı baya şişkinliğim oldu ama ohss olmadım şükür
donmuş tranfer 5. gün 2 embr. yapıldı. 2. adette transfer süreci başladı. pazartesi transferim oldu.

Arkadaşlar test günü progesteron değerleriniz nasıldı ona da bakılıyor galiba test günüme az kaldı ama çok umutlu değilim
Benim daha 1 hafta var teste ama bende umutlu değilim neden bilmiyorum şuana kadar hersey sorunsuz geçti

M Mucize47 seni de listeye eklemek istiyorum. Yaş. Kaçıncı gün embriyo transferi, kaçıncı denemen sen 2 kere betaHCG baktırdin değil mi
Canım benim ikinci deneme 5.gün embriyosu 14 transfer iki kez hcg yaptım ilki 100 test günü diğeri 217 di sonra kendim dört gün sonra yaptım 1005 ama sen yinede ben keseyi göreyim sonra yaz bu arada senin oğlumda lekelenmen falan oluyor muydu çok korkuyorum yaa

14 Kasım transfer yaşım 29 canım

Evet benim bundan önce 2 gebeliğim de lekelenme oluyordu ama 8 9 haftalarında bu sefer çok erken oldu. Kalbini perşembe duymaya gidecektik bugüne kısmetmiş.

M Mucize47 bence seninki yerleşme kanaması. Yani tutu seninki Allahın izniyle şuanda yerleşiyor bu arada lekelenme olabiliyormuș. Korkmamaya çalış zor olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…