- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
annelik iste transferden snra hemen o annelik baslio bnce
Aynen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annelik iste transferden snra hemen o annelik baslio bnce
Inşallah bidaha ki sefere güzel haber verirsin canım.insallahhhbenim 12. gün kanda negatif
Sabah ve akşam aç karnına olgun cennet hurması ye canım çok faydası oluyor.Kabızlık var bende kabız olup tutan var mı?
Eşimin haberi yok bu muhteşem planımdanI zaman yaptır gitsin doğru sonuç çıkar zaten biz eşimle öyle anlaştık gününde öğrenelim diye yoksa bende durmazdım
Kabızlık sorunu olanlar için hemşire hamilelerinde kullanabileceği bir ilaç söylüyordu çok sıkıntı yaşarsan söyle doktoruna benceKabızlık var bende kabız olup tutan var mı?
Sürpriz yaparsın canım inşallah güzel haber aldaEşimin haberi yok bu muhteşem planımdan
Tüp bebek te morfolojiyi önemsemiyorlar. Normal yolla gebelikte önemli ama bizde bir önemi yok.Kızlar günaydın yine aklıma bişey takıldı gece uyku uyumadım erkekte morfoloji 0 olunca tüp bebek tutmaz mı
Bizim 1 mesela şükür 9+2 yiz bugün.Allah razı olsun cevabından :) valla uyumadım olırsa düşük olur diye bide
Canım bekleme kan varsa git. İğnen var mı progesteron. Ben çarşamba günü yaşadım ama biz 7+4 de yaşadık bunu. Akşam on da müthiş bir sancım oldu anlam veremedim yattım uyudum 2.30 da tuvalet için uyandım. Çamaşır temizdi oturdum tortu atar gibi oldum arada oluyor. Ağrı sancım yok o an peçete ile bir sildim kan. Kalktım klozet içi de kan eşimi uyandırdım. Öyle akan değil silince geliyor çamaşır hiç kirlenmedi mesela. Eşim uzan dedi bi yirmi dakika tekrar gittim azalmış ama yinede kırmızı acile gittik. Bebeklerim benleydi çok şükür ertesi gün kadın doğumcuma gittim. Sancı ile pıhtı atmışım. Küçük bir nokta var halen dedi. Birkaç gün daha devam edebilir dedi ama şükür ilk peçete ye gelmesinden 12 saat sonra tamamen leke gitmişti. Üçüncü peçete sonrası zaten rengi koyu olmaya başlamıştı. Git canım doktora ya da telefon ile ulaş.Yaa benimde dün 1000 çıktı hcg ama çok kötü adet sancıları gibi sancı vardı sabah peçeteyle kan geldi lekelenme şeklinde korkuyorum benim gibi olan var mi perşembe kese için çağırdılar
8+2 canım yanlış yazmışımBizim 1 mesela şükür 9+2 yiz bugün.
Maşallah size :) kucağına aldığın günleride gör canım teşekkür ederim içim rahatladı inşallah bizde güzel haberler veririz sizeBizim 1 mesela şükür 9+2 yiz bugün.
9+1 benim sata göre ultrasyonda 9+5 çıkıyor8+2 canım yanlış yazmışım
Benim sat ile uyumlu gidiyor canım. Kalp atışı sonrası ultrasonda Sat ile aynı oldular. Biri birgün geriden geliyor şükür araları açılmadı açılmaz da inşallah9+1 benim sata göre ultrasyonda 9+5 çıkıyor
Canım senin son adet tarıhın ne benim 1 ekim ve bugun 8+6 yım ve ben seni benden bir hafta sonra diye hatırlıyorum ben mi karıstırdım acabaBizim 1 mesela şükür 9+2 yiz bugün.
Görmemişim kız8+2 canım yanlış yazmışım
Yanlış yazdım canım kafam o kadar 10. Haftadaki biran önce 8 9 lardan kurtulmak istiyorum 8+2 yiz. Senin Sat 1 Ekim benim 5 Ekim liste yapınca senden hemen sonra benim zaten.Canım senin son adet tarıhın ne benim 1 ekim ve bugun 8+6 yım ve ben seni benden bir hafta sonra diye hatırlıyorum ben mi karıstırdım acaba
Dediğin gibi canım 10 lardan sonrasını bi görsem rahatlayacagım inşallahYanlış yazdım canım kafam o kadar 10. Haftadaki biran önce 8 9 lardan kurtulmak istiyorum 8+2 yiz. Senin Sat 1 Ekim benim 5 Ekim liste yapınca senden hemen sonra benim zaten.
Az kaldı inşallah canımDediğin gibi canım 10 lardan sonrasını bi görsem rahatlayacagım inşallah
İnşallah cnm senin ikizdi dimi maşallahBenim sat ile uyumlu gidiyor canım. Kalp atışı sonrası ultrasonda Sat ile aynı oldular. Biri birgün geriden geliyor şükür araları açılmadı açılmaz da inşallah