• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Yaa benimde dün 1000 çıktı hcg ama çok kötü adet sancıları gibi sancı vardı sabah peçeteyle kan geldi lekelenme şeklinde korkuyorum benim gibi olan var mi perşembe kese için çağırdılar
Canım bekleme kan varsa git. İğnen var mı progesteron. Ben çarşamba günü yaşadım ama biz 7+4 de yaşadık bunu. Akşam on da müthiş bir sancım oldu anlam veremedim yattım uyudum 2.30 da tuvalet için uyandım. Çamaşır temizdi oturdum tortu atar gibi oldum arada oluyor. Ağrı sancım yok o an peçete ile bir sildim kan. Kalktım klozet içi de kan eşimi uyandırdım. Öyle akan değil silince geliyor çamaşır hiç kirlenmedi mesela. Eşim uzan dedi bi yirmi dakika tekrar gittim azalmış ama yinede kırmızı acile gittik. Bebeklerim benleydi çok şükür ertesi gün kadın doğumcuma gittim. Sancı ile pıhtı atmışım. Küçük bir nokta var halen dedi. Birkaç gün daha devam edebilir dedi ama şükür ilk peçete ye gelmesinden 12 saat sonra tamamen leke gitmişti. Üçüncü peçete sonrası zaten rengi koyu olmaya başlamıştı. Git canım doktora ya da telefon ile ulaş.

Canım senin son adet tarıhın ne benim 1 ekim ve bugun 8+6 yım ve ben seni benden bir hafta sonra diye hatırlıyorum ben mi karıstırdım acaba
Yanlış yazdım canım kafam o kadar 10. Haftadaki biran önce 8 9 lardan kurtulmak istiyorum 😂8+2 yiz. Senin Sat 1 Ekim benim 5 Ekim liste yapınca senden hemen sonra benim zaten.

Yanlış yazdım canım kafam o kadar 10. Haftadaki biran önce 8 9 lardan kurtulmak istiyorum 😂8+2 yiz. Senin Sat 1 Ekim benim 5 Ekim liste yapınca senden hemen sonra benim zaten.
Dediğin gibi canım 10 lardan sonrasını bi görsem rahatlayacagım inşallah

Back