Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Negatif sonuctan sonra ne zaman adet oldunuz arkadaşlar? Prolutex ve estrafemi bırakınca
Canım ben ilk iki negatif sonrası hemen oldum. İlacı bıraktım ikisinde de ikinci gün geldi. Ben ilaç bıraktığım aydan sonraki aylar geç oldum. On günden fazla sarktı iki negatifte de.

Benimde test günüm çarşamba. Bugün yaptırıp negatif çıkarsa bıraksammı ilaçları diye düşünüyorum.

Arkadaşlar test günü progesteron değerleriniz nasıldı ona da bakılıyor galiba test günüme az kaldı ama çok umutlu değilim

Neden umutlu değilsin canım
Sana baktıkça benim de unutlanasım geliyor bende hiç umutlu değilim hiç bi belirtim olmadı idrar testi yaptım negatif çıktı. Kan verip ilaçlarımı bırakmayı düşünüyorum bidahaki transfere ne zaman başlasam diye. Sen çok pozitifsin maşallah. Keşke senin gibi olsam

Evet canım inşallah bi yıkım yaşamam sonuçta şuana kadar ters giden bişey olmadı şükür o yüzden içim rahat belkide bilmiyorum dondurulmuşun var mı ben olmazsa dondurulmuş için 1 2 ay ara veririm heralde biraz dinlenmek için sende öyle ol canım zaten zor durumumuz ama senin negatif canını sıkmıştır inşallah kanda bir sürpriz olur

Var 3 tane. Ama hepsini bi yerde dondurmuşlar. Tek denemelik yani. Bende ara vermeyi düşünüyorum bir yada iki ay.inşallah hayırlısıyla müjdeli haberi alırsın. Ne zaman test günün.

Var 3 tane. Ama hepsini bi yerde dondurmuşlar. Tek denemelik yani. Bende ara vermeyi düşünüyorum bir yada iki ay.inşallah hayırlısıyla müjdeli haberi alırsın. Ne zaman test günün.
İnşallah canım bekleyen herkese dua ediyorum perşembe günü inşallah adet olmam o güne kadar biraz dinlen ve fiziken hem ruhen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…