• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Geçen hafta pazartesi 25 iydi sanırım arada bir giren kasık ağrısı dışında hiç bişeyim yok 😅 ama anneminde hiç belirtisi olmamış inşallah onun gibidir😂yarın ilaç yazdırmaya gitcem dayanamayabilirim
Benim 23 ünde ama test günümü 5ine verdiler 3. Gündü ondandır belki He hastahaneye kadar gidiyorsan yaptır beklemek çok zor :)

Canım bende perşembe sonuç alıcam Allah’ın izniyle bişey yoktur güzel düşün bebeğin seninle stresle etkileme onuda
ilk kan sonucunumu persembe alcn bn persembe 570 cumartesi 1200 du kan adetimin bugun2gunu normalde persembede cagirdi kese gormeye ama iste bnde siskinlik mi.gazmi kasik agrisimi anlamadigim bi kasik rahatszligi var

ilk kan sonucunumu persembe alcn bn persembe 570 cumartesi 1200 du kan adetimin bugun2gunu normalde persembede cagirdi kese gormeye ama iste bnde siskinlik mi.gazmi kasik agrisimi anlamadigim bi kasik rahatszligi var
Yaa benimde dün 1000 çıktı hcg ama çok kötü adet sancıları gibi sancı vardı sabah peçeteyle kan geldi lekelenme şeklinde korkuyorum benim gibi olan var mi perşembe kese için çağırdılar

Yaa benimde dün 1000 çıktı hcg ama çok kötü adet sancıları gibi sancı vardı sabah peçeteyle kan geldi lekelenme şeklinde korkuyorum benim gibi olan var mi perşembe kese için çağırdılar
lekelenmem yokta sen doktoruna sor onu bnce simdi yerlesme kanamasi olmaz herlade bide transfer tarihin ne zmandi snin

kizlar ya poztitifler bi bakanilir mi benim kasik agrim hic bitmio bagirsak agrisayla karisio anlamiyorum yani hep bo rahatsizlik var kasigimda persembe kese gormeye cagirmisti doktor
Normal cnm adet döngün olması rahmin büyümesi ağrı yapıyor

ya byle iste surekli bi kasik rahatsizligi siskinligi var bu seferde korkuyorum doktor ara ara olur dio cok olursa gel dio bi grseydim su kesey bi kalbini dinleseydim ya

Insallah herşey yolunda gider. İnan benim ilk belirtiler daha şimdi yeni başladı ondan öncesi yoktu niye yok diye takardım kafaya. Şimdi de olunca niye oldu diyorum 🙄

v
Insallah herşey yolunda gider. İnan benim ilk belirtiler daha şimdi yeni başladı ondan öncesi yoktu niye yok diye takardım kafaya. Şimdi de olunca niye oldu diyorum 🙄
valla insalah bn hep bi belirti yasadim hala daha simdi byle kasigim aciyo bildigin yani gulerken yatarken kalkarken bi kipirdama oluyo sanki cok korkuom

M Mucize47 seni de listeye eklemek istiyorum. Yaş. Kaçıncı gün embriyo transferi, kaçıncı denemen sen 2 kere betaHCG baktırdin değil mi

v

valla insalah bn hep bi belirti yasadim hala daha simdi byle kasigim aciyo bildigin yani gulerken yatarken kalkarken bi kipirdama oluyo sanki cok korkuom

Bu 9 ay ömrümüzden ömür götürüyor kese kalp diyoruz da sonra 2li 3lü yok ilk hareketi kilosu. Boyu. 😅Bitmiyor korkular endişeler

Merhaba kızlar bugün transfer gününü sayarsam 4.gunum arada kasık ve bel ağrısı iğnelerin etkisiyle oluyor bugün çatlama iğnesi vurcam daha önce duydunuz mu böyle bisey. O kadar umutsuzum ki nolur dua edin. 22 yaşındayım ilk denemem 2 embriyo transferi oldum 1.kalite tek sorun pkos. Olmadı gibi geliyor
Olumsuz düşünme pozitif düşün pozitif olsun.

Back