Çok yıpratıcı gerçekten yaşamayan anlamaz eder bi sorun yoksa ğnşallah kendiliğinden olurhiçbir sorun yok doktora göre belki yaştır bilmiyorum hep kaliteli embriyo transferi yapıldı bana ve hep beta hcg sıfırdı demek ki kaliteli lafı sadece görüntüde. evet bu kadar emek maddi manevi zor ama ben artık tüp bebek düşünmüyorum..
Cnm yarın kan testi yaptırıyorum bugün de bu idrar testi yapacağım bakalım bugün güzel haberler alırız . inşallah doktor yarın gelmemi soyledi hepimiz için hayırlısı olsun inşallahHayırlı sabahlar hanımlar. Güzel bir hafta olması dileğiyle
@aaynaa cnm, bugün senin için aslında büyük bekleyişin ilk günü.. Yumurtalar toplanıp döllenecek.. Ve sonunda sende transfer tarihin gününü iple çekeceksin. Kısmetse burda pozitif haberini paylaşacaksın bizimle..
I ipekok @ERTEMEVA H Hhandan90 @Kahvebademm hanımlar test yaptınız mı?
feride0180 nasıl gidiyor cnm?
inşallah sağolun..Çok yıpratıcı gerçekten yaşamayan anlamaz eder bi sorun yoksa ğnşallah kendiliğinden olur
Canım bende perşembe sonuç alıcam Allah’ın izniyle bişey yoktur güzel düşün bebeğin seninle stresle etkileme onudakizlar ya poztitifler bi bakanilir mi benim kasik agrim hic bitmio bagirsak agrisayla karisio anlamiyorum yani hep bo rahatsizlik var kasigimda persembe kese gormeye cagirmisti doktor
Allah razı olsun cevabından :) valla uyumadım olırsa düşük olur diye bide
[/QUOTE
Morfolojiyle alakasu yok deidgim gibi kaliteli olanlar geliyor.biz kendimize dikkat edelim gerisi takdiri ilahi
Senindemi perşembe test günün çok heyecanlıCanım bende perşembe sonuç alıcam Allah’ın izniyle bişey yoktur güzel düşün bebeğin seninle stresle etkileme onuda
Merhaba. Pek iyi gitmedi. Dış gebelik ve düşük şüphesiyle hastanedeyim bugün 2. Günum ve beta hcg nin takibi yapiliyor. Zaten düzenli yükselmemisti. En son 608 olmuştu. 5 haftalıkta Keseyi göremediler. İlaçları bıraktıgim günun akşamina kanamam basladı.tekrar merkeze gittik yine kese yok. Dün hataneye yattım. Betam 50 ye düşmüs. Bu sabahta 31 e düstü. Degerin sıfırlanmasıni bekliyoruz. Durum böyle canım bende. Sen nasılsin herşey yolunda gidiyor değilmi.Hayırlı sabahlar hanımlar. Güzel bir hafta olması dileğiyle
@aaynaa cnm, bugün senin için aslında büyük bekleyişin ilk günü.. Yumurtalar toplanıp döllenecek.. Ve sonunda sende transfer tarihin gününü iple çekeceksin. Kısmetse burda pozitif haberini paylaşacaksın bizimle..
I ipekok @ERTEMEVA H Hhandan90 @Kahvebademm hanımlar test yaptınız mı?
feride0180 nasıl gidiyor cnm?
Merhaba. Pek iyi gitmedi. Dış gebelik ve düşük şüphesiyle hastanedeyim bugün 2. Günum ve beta hcg nin takibi yapiliyor. Zaten düzenli yükselmemisti. En son 608 olmuştu. 5 haftalıkta Keseyi göremediler. İlaçları bıraktıgim günun akşamina kanamam basladı.tekrar merkeze gittik yine kese yok. Dün hataneye yattım. Betam 50 ye düşmüs. Bu sabahta 31 e düstü. Degerin sıfırlanmasıni bekliyoruz. Durum böyle canım bende. Sen nasılsin herşey yolunda gidiyor değilmi.
kizlar ya poztitifler bi bakanilir mi benim kasik agrim hic bitmio bagirsak agrisayla karisio anlamiyorum yani hep bo rahatsizlik var kasigimda persembe kese gormeye cagirmisti doktor
Cnm yarın kan testi yaptırıyorum bugün de bu idrar testi yapacağım bakalım bugün güzel haberler alırız . inşallah doktor yarın gelmemi soyledi hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Ben yaptırmıycam canım bekliycem adet olmazsam inşallah :) ne zaman oldu transferin hiç belirtin var mıSenindemi perşembe test günün çok heyecanlıbu sefer dayanapayıp yarın yaptırcam sanki
Kabızlık var bende kabız olup tutan var mı?
Senindemi perşembe test günün çok heyecanlıbu sefer dayanapayıp yarın yaptırcam sanki
Hayırlısı olsun inşallah kan testi yarın yapılacak diye bugün yapmıyorum yarın inşallah güzel haberlerle yazarimIdrara çok güvenme yinede yarın ola hayır ola
Hayırlısı olsun inşallah kan testi yarın yapılacak diye bugün yapmıyorum yarın inşallah güzel haberlerle yazarim
İnşallahPerşembe herkese hayırlı gelsin inşallah. Bende kalp atışı için gidecem
Geçen hafta pazartesi 25 iydi sanırım arada bir giren kasık ağrısı dışında hiç bişeyim yokBen yaptırmıycam canım bekliycem adet olmazsam inşallah :) ne zaman oldu transferin hiç belirtin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?