• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba kizlar nasilsiniz ? Sonuc pozitiv olanlar kosarak diger qrupa geliniz ❤ Sonuc negativ olanlar rabbim yardimciniz olsun asla pes etmretin ben 5 denemede hamile kaldim 26 yasinda ustelik ❤❤ Bugun iki kesemizide gorduk vallah bi liste soruyla gitmisdim doktora kese gordukten sonra agzim kualgimda eve geri dondum 😂 hicbisey sormamisim rabbim sizede yasatsin bu duyguyu ❤❤❤
AMin canım amin dualarına bizide kat Allah kucağına almayoda nasip etsin

Kozlar az önce WC de peçeteye çok hafif bi kırmızılık geldi napmam lazım adet olamaz dimi transferin 7. Günü

Hayırlı ugurlu olsun ben de pozitif aldım çok şülür ama benim tarih ağustosun ilk haftası demekki grup biz bu gruba geç kalıyoruz bebecik(ler)le
Canım topiği Ekim kasım ayında pozitif alan arkadaşlar için oluşturdum. Benimde ikiz temmuz görünüyor ama ikiz olunca doktor 15 Haziran ı hedef koydu öncesi olmasa çok iyi olur dedi. Sonrası ne kadar geç olsa o kadar iyi dedi. Normal doğum tarihim 11 Temmuz 🤷

Benimde 7. Günü akşam 4 damla kanamam oldu tam rengini seçememiştim iç çamaşırım olmuştu çünkü pozitif oldu sonucum inş sizinkide öyle olur
İnşallah canım hemşireyi aradım hemen iğneye geçin riske atmayın dedi aslında fitil tahriş yapmış olabilir çünkü 1 damla bile gelmedi birdaha ama riske atmayalım dedi

İnşallah canım hemşireyi aradım hemen iğneye geçin riske atmayın dedi aslında fitil tahriş yapmış olabilir çünkü 1 damla bile gelmedi birdaha ama riske atmayalım dedi
Yerleşme kanaması olabilir canım umarım öyledir. Hemşire doğru yönlendirmiş progestan iğne daha iyi 🙏 hayırlı haberler ver inşallah az kaldı test gününe

Yerleşme kanaması olabilir canım umarım öyledir. Hemşire doğru yönlendirmiş progestan iğne daha iyi 🙏 hayırlı haberler ver inşallah az kaldı test gününe
Evet canım birdaha hiç gelmedi fitil bende tahriş yapmışta olabilir çünkü hafif kaşıntı var ondanda olabilir ama riske atmadık inşallah canım herşeyden tedirgin oluyorum işte

Erken gebelik testi yaptim negatif çıktı benim ne diyeyim hayırlısı böyleymiş...Rabbim böyle uygun gormus😢
Peşin hükümlü olma canım daha çok erken bazen 11. Gün olmasına rağmen çıkmıyor idrar testte ama kanda çıkıyor. Kaçıncı gün yaptın testi ? Benim 7. Gün negatif 8. Gün silik 9. Gün biraz daha belirgin çıkmıştı

Evet canım birdaha hiç gelmedi fitil bende tahriş yapmışta olabilir çünkü hafif kaşıntı var ondanda olabilir ama riske atmadık inşallah canım herşeyden tedirgin oluyorum işte
Canım kaşıntı var demişsin bunu doktoruna söyle belki Crp enfeksiyon testi filan yapmanı ister. Evham yapmanı istemem ama tedbirli olmak lazım. İdrar yolu enf. kaşıntı yapabiliyor bilirsin. Hafif o Kanamanın kaşıntı ile alakası yoktur ama için rahat olsun ☺️ Hel zor ise fitil yada iğneyi sor doktoruna belki değiştirir.

Canım kaşıntı var demişsin bunu doktoruna söyle belki Crp enfeksiyon testi filan yapmanı ister. Evham yapmanı istemem ama tedbirli olmak lazım. İdrar yolu enf. kaşıntı yapabiliyor bilirsin. Hafif o Kanamanın kaşıntı ile alakası yoktur ama için rahat olsun ☺ Hel zor ise fitil yada iğneyi sor doktoruna belki değiştirir.
Söyledim canım hemen :) o yüzden vajinayı dinlendirelim dedi bi krem verdi kanama gibi bile değildi zaten sadace peçeteye sürüldü Hafif iğne deneyelim birkaç gün devam ederse teste yolladı inşallah güZel haberin habercisidir bunlar

Hadi inşallah yerleşme kanamasıdır 🤗🤗🤗
İnşallah canım peçeteye sürüldü sadace öyle mi oluyor acaba ben tahrişten olabilir diye düşündüm fitilden biraz kaşıntım oldu adet değildir dedi zaten hemşire herşeyden korkar oldum valla güzel haberi alayım bi içim rahatlasın :)

Söyledim canım hemen :) o yüzden vajinayı dinlendirelim dedi bi krem verdi kanama gibi bile değildi zaten sadace peçeteye sürüldü Hafif iğne deneyelim birkaç gün devam ederse teste yolladı inşallah güZel haberin habercisidir bunlar
Çok şükür 🙏 sevindim bu mesajına 🍀 güzel haberler gelecek inşallah

Back