• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Gerçekten mi ya iğne olmuyorum ki vajinal fitil progestan sabah akşam 2 tane acaba bugün kan versem az çok bişey Çıkmazı mı ?
Progeston engelliyor canım. Kaçıncı gün embriyosu yaptır ama sonuca takılma. İlaçlarını ihmal etme tahlil gününü bekle Mevlam yüzünü güldürsün. 🙏

Merhaba kizlar nasilsiniz ? Sonuc pozitiv olanlar kosarak diger qrupa geliniz ❤️ Sonuc negativ olanlar rabbim yardimciniz olsun asla pes etmretin ben 5 denemede hamile kaldim 26 yasinda ustelik ❤️❤️ Bugun iki kesemizide gorduk vallah bi liste soruyla gitmisdim doktora kese gordukten sonra agzim kualgimda eve geri dondum 😂 hicbisey sormamisim rabbim sizede yasatsin bu duyguyu ❤️❤️❤️

Merhabalar benimde transferimin 10. günü 3. gün 2 embriyo transfer edildi. Yarın sonuç günüm. Ne gün geçiyor ne saat. Transfer olduğum günden beri hep kasık ağrım ve yorgunluğum oldu. Hele bugün gözlerimi açamıyorum. Crinone vajinal jel kullanıyorum sabah akşam, 3 günde bir proluton iğne vuruluyorum, Oksapar kan sulandırıcı iğne vuruyorum, sabah akşam 2 şer kere estrofem alıyorum, coraspin ve vinalac tablet alıyorum. Sabahları jelin bir kısmı tekrar tortu şeklinde geliyor ama iki gündür kahverengi akıntıyla geliyor. Sizde de oldu mu?

Ya çok üzüldüm canım Allah’tan hayırlısını istiyoruz hep demek zamanı değilmiş ne desem boş şuan Allah yardım etsin bir an önce toparlan yola devam
hayırlısı böyleymiş cnm rabbimsizlere yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah benim bi kızım var kardeş istedik ama olmadı hayırlısı artık

hayırlısı böyleymiş cnm rabbimsizlere yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah benim bi kızım var kardeş istedik ama olmadı hayırlısı artık
Belki de bir gün kendiliğinden çıkıp gelir belli mi olur canım. Derdimiz ne olursa olsun umudumuz ALLAH olsun 🙏 onun için imkansız diye bir şey yok.

Merhaba kizlar nasilsiniz ? Sonuc pozitiv olanlar kosarak diger qrupa geliniz ❤️ Sonuc negativ olanlar rabbim yardimciniz olsun asla pes etmretin ben 5 denemede hamile kaldim 26 yasinda ustelik ❤️❤️ Bugun iki kesemizide gorduk vallah bi liste soruyla gitmisdim doktora kese gordukten sonra agzim kualgimda eve geri dondum 😂 hicbisey sormamisim rabbim sizede yasatsin bu duyguyu ❤️❤️❤️
Diğer grup derken?

Merhaba kizlar nasilsiniz ? Sonuc pozitiv olanlar kosarak diger qrupa geliniz ❤ Sonuc negativ olanlar rabbim yardimciniz olsun asla pes etmretin ben 5 denemede hamile kaldim 26 yasinda ustelik ❤❤ Bugun iki kesemizide gorduk vallah bi liste soruyla gitmisdim doktora kese gordukten sonra agzim kualgimda eve geri dondum 😂 hicbisey sormamisim rabbim sizede yasatsin bu duyguyu ❤❤❤
Bir patavatsiz daha

Back