• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Transferin 4.gununden 9.gune belirti vardi.kasiklarimda agri ve gun icerisinde ates basmasi ozellikle aksam ayak yanmasi. Gun icerisimde de hep uyku hali rahatlikla 3 defa yatip kalkiyorum. Kasik agrimlarim 9.gunde gecti arada bir yokluyor.ama disarda oldugum halde ates basiyor beni
Hayırlı olsun canım ayak yanması demişsin benimde öyle oldu hale de devam ediyor akşamlarda ayağım yanıyor inşallah kötü birşey değildir ama doktoruma söylemeye düşünüyorum bir sonraki kontrolde
Bazen de elim sim sıcak oluyor

Hayırlı olsun canım ayak yanması demişsin benimde öyle oldu hale de devam ediyor akşamlarda ayağım yanıyor inşallah kötü birşey değildir ama doktoruma söylemeye düşünüyorum bir sonraki kontrolde
Bazen de elim sim sıcak oluyor
Kisiden kisiye degisen belirti olabilir dedi doktor. Rahat olun 😊

Erken gebelik testi yaptim negatif çıktı benim ne diyeyim hayırlısı böyleymiş...Rabbim böyle uygun gormus😢
Pazartesi günü test günüm çalışıyorum o yüzden izin almak istemiyrm artık. raporluyum 10 gündür pazar günü akşam yapacağım ins hastane darlar kesin niye yaptırmadn diye elimde birsonuc olsun

Kızlarrr yine bi sorum var hatırlarsınız belki adet ağrolarım vardı kramp fln hepsi azaldı sızı şeklinde ara ara oluyor artık normal mi transferin 7. Günü

Back