• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.

✨(eklenmek isteyenler beni etiketlesin) ✨

N Narinimmmm
>>Yaş 35
2.deneme
3.gün
Embriyo
25 Ekim Transfer💕
zuzu3838 zuzu3838
>>Yaş 25
2.deneme
3.gün
Embriyo
17 Ekim Transfer💕
V Viviannn
>>Yaş 34
2.deneme
5.gün
Embriyo
Pozitif✔❤🤰
Yadee Yadee
>>Yaş 29
4.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer bekliyor :KK51:
Gebelikaski Gebelikaski
>>Yaş 26
1.deneme
5.gün
Embriyo
S superkaliflower
>>Yaş 30
4.deneme
5.gün
Embriyo
21 Ekim
Transfer💕
kelebekmkelebek kelebekmkelebek
>>Yaş 30
2.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer
31 Ekim💕
Askk1122 Askk1122
>>Yaş 30
3.deneme
Yumurta büyütüyor
Transfer
bekliyor:KK51:
feride0180 feride0180
>>¿¿¿
3.denemeTransfer
bekliyor :KK51:
B Babydust80
>> Yaş 39
2.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer bekliyor:KK51:
sykapusuz sykapusuz
>> Yaş 29
2.deneme
5.gün
Embriyo
Pozitif✔❤🤰
mew123 mew123
>>Yaş 33
3.deneme
5.gün
Embriyo
Melek Ada Melek Ada
>>Yaş 30
5.deneme
5.gün
Embriyo
@yel1z
>>Yaş 37
3.deneme
5.gün
Embriyo
negatif ❌
B beklenenmucize
>>Yaş 27
2.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer
A adek81
>>Yaş 33
1.deneme
5.gün
Embriyo
27 Ekim
Transfer💕
M Merabd
>>Yaş 22
1.deneme
5.gün
Embriyo
S shemsim
>>Yaş?
4.deneme
¿? ¿
Transfer
bekliyor :KK51:
chagiless chagiless
>>Yaş 28
2.deneme
5.gün
Embriyo
ys_pasa ys_pasa 3.deneme25 Ekim Transfer💕
aaynaa aaynaa
>>Yaş??
1.deneme
Kasimda
Adet
H hulyaligunler 1.deneme???
T Tyt82 3.denemeTransfer bekliyor:KK51:
G gizem_ar
>>Yaş 25
1.deneme
5.gün
Embriyo
5 Kasım
Transfer 💕

Merhaba ben 31 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.iki kez aşılama denedim. İl denemde 2 tane olgun yumurtam olmuştu ama tutmadı. 2 denemde 3 tane olgun yumurtam oldu ve tuttu. Ancak dış gebelik nedeniyle maalesef olmadı. laparoskopi ile ameliyat oldum. Meğersem sağ tüpüm labirent gibiymiş ve bebek ordan geçememiş. Sağ tüpüm hasarlı olduğundan alındı. Doktor ameliyat sırasında sol tüpümde de yapışkanlıklar olduğunu farketmiş. Aynı problemin tekrar yaşanma olasalığının yaşanmamısı olasığından daha düşük olduğunu söyledi. Ancak eşimle riske girmemek için tüp bebek yapmaya karar verdik. Doktor uzun protokolü uygulamanın daha uygun olacağını söyledi . 10 ekimde tüp bebek tedavisine lucrin iğne ile başladım. Reglimin 3. Günü gonol f ve menegon iğneleri eklendi. 3 gün sonra yani 22 ekimde kontole gittiğimde 10 tane yumurtam oluşmuştu.iğnelere devam ediyorum yarın yani 25 ekimde tekrar kontrole gidicem. Yumurtalar büyüdü mü büyümedi mi bi stres yaşamıyor değilim . Bu süreçte en zorlandığım nokta stres faktörü. İğneler hormanlar fln çok zorlamadı beni. Ama nasıl olacak ne olacak stresi yiyip bitiriyor.

Merhaba ben 31 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.iki kez aşılama denedim. İl denemde 2 tane olgun yumurtam olmuştu ama tutmadı. 2 denemde 3 tane olgun yumurtam oldu ve tuttu. Ancak dış gebelik nedeniyle maalesef olmadı. laparoskopi ile ameliyat oldum. Meğersem sağ tüpüm labirent gibiymiş ve bebek ordan geçememiş. Sağ tüpüm hasarlı olduğundan alındı. Doktor ameliyat sırasında sol tüpümde de yapışkanlıklar olduğunu farketmiş. Aynı problemin tekrar yaşanma olasalığının yaşanmamısı olasığından daha düşük olduğunu söyledi. Ancak eşimle riske girmemek için tüp bebek yapmaya karar verdik. Doktor uzun protokolü uygulamanın daha uygun olacağını söyledi . 10 ekimde tüp bebek tedavisine lucrin iğne ile başladım. Reglimin 3. Günü gonol f ve menegon iğneleri eklendi. 3 gün sonra yani 22 ekimde kontole gittiğimde 10 tane yumurtam oluşmuştu.iğnelere devam ediyorum yarın yani 25 ekimde tekrar kontrole gidicem. Yumurtalar büyüdü mü büyümedi mi bi stres yaşamıyor değilim . Bu süreçte en zorlandığım nokta stres faktörü. İğneler hormanlar fln çok zorlamadı beni. Ama nasıl olacak ne olacak stresi yiyip bitiriyor.

Hoșgeldin 💕
Çok iyi alıyorum seni. Heleki ilk tedavide bilinmeyen bir Süreç ve kesin olmayan sonuç insanı strese de sokar umutsuzluğa da. Yinede şükür yumurtaların olușuyor kısmetse embriyo olacaklar🙂 ve transfer sonrası aksi ispat edilene kadar hamile sayılırsın.. Sırf bu yüzden umutlu ve heyecanlı olmaktan başka bir şey düşünme. Ha bide sayıları kafana takma..
Hangi merkezde tedavi oluyorsun?

T Tyt82 canim gittin mi doktora?

feride0180 feride0180 senin kontrol yarın miydi?

M Merabd Gebelikaski Gebelikaski adet oldunuz mu?

S shemsim ilaclara başladın mı?

V Viviannn tekrar kan verdin mi?

Askk1122 Askk1122 opu tarihin belli oldu mu?

Beni sorarsanız pazartesi adetimin 13.günü ve ilk Randevu. Herşey yolundaysa transfer tarihim belli olacak.. Estrofem sabah 2 akşam 2 içiyorum ve dünden beri sol kaşığımda sancı oluyor 😣hadi hayırlısı bakalım

Beni sorarsanız pazartesi adetimin 13.günü ve ilk Randevu. Herşey yolundaysa transfer tarihim belli olacak.. Estrofem sabah 2 akşam 2 içiyorum ve dünden beri sol kaşığımda sancı oluyor 😣hadi hayırlısı bakalım
Adetliyim canım ben bidahaki adette gdicem ilaca baslicaz. Hadi güzel haberlerle gel insallah

Daha 5 günüm var ama bu hormon ilaçları yüzünden gecikir mi bilmiyorum

Hiç sıkıntı yapma canım inan hepimiz aynı şeyleri yaşadık yumurtan olusuyomus bak ne güzel ona şükret. Yapisiklik duzeltildiyse korkma benimde sol tupum tikaliydi yapisiklik var gibi dedi histeroskopi oldum hc bsy çıkmadı orası çok küçük olduğu için öyle görünüyormus düşuk yaptım ilk denemem de ondan kaynaklı olmadığı anlaşıldı. Şuan herşeyin yolunda İnş dollenmeler de güzel gider güzel embriyo çıkar o önemli.

Kızlar bende ptesi kontrole gidicem istedikleri testleri yaptırdım hersy güzel Tsh düşük gibi geldi bna İnş ondan bsy cikmaz

Kızlar hayırlı cumalar hepimize. Bugün transfer olan arkadaşlara cuma gün uğurlu gelecektir inşallah.
Benim de adet başladı yarın sabah için randevu aldım inşallah herşey yolunda ise dondurulmuş tedavime başlayacağım :dua: Hem heyecan hem korku ama ilk seferime göre çok daha rahatım ne olacaksa olacaktır stres yapmanı bir faydası yok diyorum. Bu infertile savaşta biz yeneceğiz kizlarrrr :KK200:

Kızlar hayırlı cumalar hepimize. Bugün transfer olan arkadaşlara cuma gün uğurlu gelecektir inşallah.
Benim de adet başladı yarın sabah için randevu aldım inşallah herşey yolunda ise dondurulmuş tedavime başlayacağım :dua: Hem heyecan hem korku ama ilk seferime göre çok daha rahatım ne olacaksa olacaktır stres yapmanı bir faydası yok diyorum. Bu infertile savaşta biz yeneceğiz kizlarrrr :KK200:

Hadi hayırlı olsun tedavin şimdiden. İnşallah bir sorun çıkmaz ve ilaçlara başlarsın 🙂

Hadi hayırlı olsun tedavin şimdiden. İnşallah bir sorun çıkmaz ve ilaçlara başlarsın 🙂
Amin canım senin de transfer günün yakında belli olacak inşallah.
Birşey sorcam , kontroller altdan mı yoksa karından ultrasonla mı? Yanı rahim kalınlık için nasıl kontrol ediliyor?

Amin canım senin de transfer günün yakında belli olacak inşallah.
Birşey sorcam , kontroller altdan mı yoksa karından ultrasonla mı? Yanı rahim kalınlık için nasıl kontrol ediliyor?

Altan oluyor cnm

Back