- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
Amin inşallahhh canımmHadi hayırlısı o ağrı bebeğinin tutunmasi olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahhh canımmHadi hayırlısı o ağrı bebeğinin tutunmasi olsun inşallah
Canım kontrole gittim ben transfer tarihim 31 ekimKontrole de az kaldı transfer tarihi belli olunca haber et
Canım kontrole gittim ben transfer tarihim 31 ekim ❣
İnşallah hayırlı olurHayırlı olsun
Aminnnnn canım insallahhh yarın saat 4te transferim Allahım bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün
Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
(eklenmek isteyenler beni etiketlesin)
N Narinimmmm
>>Yaş 352.deneme
3.gün
Embriyo25 Ekim Transfer
zuzu3838
>>Yaş 252.deneme
3.gün
Embriyo17 Ekim Transfer
Yadee
>>Yaş 294.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
Gebelikaski
>>Yaş 261.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
S superkaliflower
>>Yaş 304.deneme
5.gün
Embriyo21 Ekim
Transfer
kelebekmkelebek
>>Yaş 302.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
31 Ekim
Askk1122
>>Yaş 303.deneme
Yumurta büyütüyorTransfer
bekliyor
feride0180
>>¿¿¿3.deneme Transfer
bekliyor
B Babydust80
>> Yaş 392.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
sykapusuz
>> Yaş 292.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔❤
mew123
>>Yaş 333.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
Melek Ada
>>Yaş 305.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
@yel1z
>>Yaş 373.deneme
5.gün
Embriyonegatif
B beklenenmucize
>>Yaş 272.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
chagiless
>>Yaş 282.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
ys_pasa 3.deneme 25 Ekim Transfer
aaynaa
>>Yaş??1.deneme
KasimdaAdet
bekliyor
H hulyaligunler 1.deneme ???
Merhaba ben 31 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.iki kez aşılama denedim. İl denemde 2 tane olgun yumurtam olmuştu ama tutmadı. 2 denemde 3 tane olgun yumurtam oldu ve tuttu. Ancak dış gebelik nedeniyle maalesef olmadı. laparoskopi ile ameliyat oldum. Meğersem sağ tüpüm labirent gibiymiş ve bebek ordan geçememiş. Sağ tüpüm hasarlı olduğundan alındı. Doktor ameliyat sırasında sol tüpümde de yapışkanlıklar olduğunu farketmiş. Aynı problemin tekrar yaşanma olasalığının yaşanmamısı olasığından daha düşük olduğunu söyledi. Ancak eşimle riske girmemek için tüp bebek yapmaya karar verdik. Doktor uzun protokolü uygulamanın daha uygun olacağını söyledi . 10 ekimde tüp bebek tedavisine lucrin iğne ile başladım. Reglimin 3. Günü gonol f ve menegon iğneleri eklendi. 3 gün sonra yani 22 ekimde kontole gittiğimde 10 tane yumurtam oluşmuştu.iğnelere devam ediyorum yarın yani 25 ekimde tekrar kontrole gidicem. Yumurtalar büyüdü mü büyümedi mi bi stres yaşamıyor değilim . Bu süreçte en zorlandığım nokta stres faktörü. İğneler hormanlar fln çok zorlamadı beni. Ama nasıl olacak ne olacak stresi yiyip bitiriyor.
Adetliyim canım ben bidahaki adette gdicem ilaca baslicaz. Hadi güzel haberlerle gel insallahT Tyt82 canim gittin mi doktora?
feride0180 senin kontrol yarın miydi?
M Merabd Gebelikaski adet oldunuz mu?
S shemsim ilaclara başladın mı?
V Viviannn tekrar kan verdin mi?
Askk1122 opu tarihin belli oldu mu?
Beni sorarsanız pazartesi adetimin 13.günü ve ilk Randevu. Herşey yolundaysa transfer tarihim belli olacak.. Estrofem sabah 2 akşam 2 içiyorum ve dünden beri sol kaşığımda sancı oluyor hadi hayırlısı bakalım
Daha 5 günüm var ama bu hormon ilaçları yüzünden gecikir mi bilmiyorumT Tyt82 canim gittin mi doktora?
feride0180 senin kontrol yarın miydi?
M Merabd Gebelikaski adet oldunuz mu?
S shemsim ilaclara başladın mı?
V Viviannn tekrar kan verdin mi?
Askk1122 opu tarihin belli oldu mu?
Beni sorarsanız pazartesi adetimin 13.günü ve ilk Randevu. Herşey yolundaysa transfer tarihim belli olacak.. Estrofem sabah 2 akşam 2 içiyorum ve dünden beri sol kaşığımda sancı oluyor hadi hayırlısı bakalım
Teşekkürler hayırlısı olsun hepimiz için
Hiç sıkıntı yapma canım inan hepimiz aynı şeyleri yaşadık yumurtan olusuyomus bak ne güzel ona şükret. Yapisiklik duzeltildiyse korkma benimde sol tupum tikaliydi yapisiklik var gibi dedi histeroskopi oldum hc bsy çıkmadı orası çok küçük olduğu için öyle görünüyormus düşuk yaptım ilk denemem de ondan kaynaklı olmadığı anlaşıldı. Şuan herşeyin yolunda İnş dollenmeler de güzel gider güzel embriyo çıkar o önemli.Merhaba ben 31 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.iki kez aşılama denedim. İl denemde 2 tane olgun yumurtam olmuştu ama tutmadı. 2 denemde 3 tane olgun yumurtam oldu ve tuttu. Ancak dış gebelik nedeniyle maalesef olmadı. laparoskopi ile ameliyat oldum. Meğersem sağ tüpüm labirent gibiymiş ve bebek ordan geçememiş. Sağ tüpüm hasarlı olduğundan alındı. Doktor ameliyat sırasında sol tüpümde de yapışkanlıklar olduğunu farketmiş. Aynı problemin tekrar yaşanma olasalığının yaşanmamısı olasığından daha düşük olduğunu söyledi. Ancak eşimle riske girmemek için tüp bebek yapmaya karar verdik. Doktor uzun protokolü uygulamanın daha uygun olacağını söyledi . 10 ekimde tüp bebek tedavisine lucrin iğne ile başladım. Reglimin 3. Günü gonol f ve menegon iğneleri eklendi. 3 gün sonra yani 22 ekimde kontole gittiğimde 10 tane yumurtam oluşmuştu.iğnelere devam ediyorum yarın yani 25 ekimde tekrar kontrole gidicem. Yumurtalar büyüdü mü büyümedi mi bi stres yaşamıyor değilim . Bu süreçte en zorlandığım nokta stres faktörü. İğneler hormanlar fln çok zorlamadı beni. Ama nasıl olacak ne olacak stresi yiyip bitiriyor.
Kızlar bende ptesi kontrole gidicem istedikleri testleri yaptırdım hersy güzel Tsh düşük gibi geldi bna İnş ondan bsy cikmaz
Kızlar hayırlı cumalar hepimize. Bugün transfer olan arkadaşlara cuma gün uğurlu gelecektir inşallah.
Benim de adet başladı yarın sabah için randevu aldım inşallah herşey yolunda ise dondurulmuş tedavime başlayacağım Hem heyecan hem korku ama ilk seferime göre çok daha rahatım ne olacaksa olacaktır stres yapmanı bir faydası yok diyorum. Bu infertile savaşta biz yeneceğiz kizlarrrr
Amin canım senin de transfer günün yakında belli olacak inşallah.Hadi hayırlı olsun tedavin şimdiden. İnşallah bir sorun çıkmaz ve ilaçlara başlarsın
Amin canım senin de transfer günün yakında belli olacak inşallah.
Birşey sorcam , kontroller altdan mı yoksa karından ultrasonla mı? Yanı rahim kalınlık için nasıl kontrol ediliyor?